Sevgilimin eski sevgilisinden aracılarla öğrendiğime göre bugüne kadar onlar sevgiliyken hiç kıza çiçek almamış ama bana saksıda orkide göndermişti dışarda Gül aldı 2 kez sizce beni seviyo mu? İlk kez bana çiçek almış
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Alması hoş tabii ki fakat bunda takacağın şey eski sevgilisi olmamalı. Sen şu an farkında olmasan da kızla rekabet halindesin üstelik tek taraflı. Böylr olmayın her an sizde eski olabilirsiniz. O yüzde anı yaşa mutluluklar.
07 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşılan hiçbirinize çiçek almamışlar la
Soran+1 yılYa evet bu konuya takıldım biraz, beni sevdiğini biliyorum yine de araştırıyorum, kıskanıyorum gecmişinden çok garip. Ama kıza borcu var o yüzden hala irtibat halindeler ondan olabilir
Soran+1 yılBebiş irtibattan kastım öyle konuşmuyorlar, numarasını silmemiş ben numarayı bulduğumda kıvırdı önce sonra üstüne gidince öğrendim ki kıza borcu varmış 30 bin falan kıza senet yazmış ve kız bunu mahkemeye vermiş 30 binlik borc 60 bin olarak ödüyo faizle. Dün dedi ki Bikac ay sonra arıcam onu dicem benim sana borcum 30 bindi fazlasını ödüyorum falan. Bi kez markette karşılaşmışlar 3 ay önce son ekmek kalmış kız demiş ki onu ben alıcaktım falan. Sonra kız geldi beni buldu o konuşmadan sonra, dolandırıcı gibi gösteriyo sevgilimi borcu var diye, ayrılma nedenleri de para degil, kız bi arkadasının motoruna binmiş sevgilimden habersiz sevgilim de ayrılmış o yüzden
Soran+1 yılDedim niye senet imzaladın ben delikanlı adamım borcum vardı senet yazdım dedi. Ama sorun şu, kız para vermiş, ayrılma nedenleri kızın başka erkegin motoruna binmiş olması bi de türbanlıymış o zamanlar yani, ama şu an sevgilimi dolandırıcıymış gibi gösteriyo.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
+1 yılBelkide eski sevgilisi çiçek sevmiyo her kadın çiçek sevmek zorunda değil
00 Yorumla
+1 yılSiz iyi değilsiniz cidden.
04 Yorumla
- +1 yıl
Sana çiçek alınmış da nolmuş? Kendini eskisiyle kıyaslayacak konuma getirmişsin? Mantık bunun neresinde?
Soran+1 yılYa evet takıldım bu konuya biraz niye böyle araştırıyorum ve geçmişinden kıskanıyorum kıza borcu var ve hala numarası duruyo mahkemelik olmuşlar bu yüzden belki
- +1 yıl
Mahkemelik olan eski sevgiliyi neden kıskanırsın? Seninle mutlu zaten, ilişkini zedeleyecek saçmalıklardan uzak durmalısın.
+1 yılSevgi göstergesi ne zamandır çiçek almak ya
01 Yorumla
+1 yılBu kıyaslama niye belki ona başka bir şey yaptı
03 Yorumla
Soran+1 yılYok sürekli para istemiş ondan
- +1 yıl
Vermiştir akıllı kız çiçeğe kanmamış
Soran+1 yılBebiş irtibattan kastım öyle konuşmuyorlar, numarasını silmemiş ben numarayı bulduğumda kıvırdı önce sonra üstüne gidince öğrendim ki kıza borcu varmış 30 bin falan kıza senet yazmış ve kız bunu mahkemeye vermiş 30 binlik borc 60 bin olarak ödüyo faizle. Dün dedi ki Bikac ay sonra arıcam onu dicem benim sana borcum 30 bindi fazlasını ödüyorum falan. Bi kez markette karşılaşmışlar 3 ay önce son ekmek kalmış kız demiş ki onu ben alıcaktım falan. Sonra kız geldi beni buldu o konuşmadan sonra, dolandırıcı gibi gösteriyo sevgilimi borcu var diye, ayrılma nedenleri de para degil, kız bi arkadasının motoruna binmiş sevgilimden habersiz sevgilim de ayrılmış o yüzden
rabbim iki çiçekle kandırılan kızlardan nasip et
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Sevgilim eski sevgilisine hiç çiçek almamış aracı yoluyla öğrendim ama bana orkide göndermişti saksıda beni sevdiğini mi gösterir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat