Nisanlımdan bir seyler istemeye cekiniyorum? Isteklerimi, gonlumdekileri söyleyemiyorum? Ne yapmalı?

Akraba vasitasiyla tanıştık. Yani görücü usulü. Aileler bizi sıkıştırmadi. 7 aydır sık sık görüştük. Bircok seyi konuştuk birbirimizi tanimaya çalıştık. ben gerçekten hoslandim kendisinden. Yani evimize gelir gelmez enerjisiyle, dis görünüşüyle beni gercekten cezbetti.(ilk kez birinde boyle bir sey yasadim)

Tanidikca karakteri de hosuma gitti. Icimde hep olur mu olmaz mi endişesi de taşıdım, beni istemezse, ailesiyle ya da kendisi bana olumsuz bir cevap verir diye.

Sonuc olarak 2 aylik nişanlıyız 7 ayın sonunda boyle bir yola girdik. Bana 4. ayimizda falan biraz huy olarak cekingen misin yoksa hâlâ tanisma evresi oldugu icin mi boylesin demisti.

Bunu hala farkediyor mu bilmiyorum ama isteklerimi soyleyemiyorum. Kendi evi var, yillar önce almis evi gösterdi bana, evin konumu, içi, odalari falan cok güzel. Evin parkelerini, laminelerini begenmedim sadece. Degistirelim diyemiyorum. Kendisi dedi istersen degistirebiliriz diye. Yani diyemedigimi farkettiginden mi kendisi teklif ediyor bilmiyorum.

Hem cekiniyorum hemde maddiyati var mi mesela bunu düşünüyorum. Simdi yaptıralim desem bu kız cok para harcar gibi bir izlenimde vermek istemiyorum.

Beyaz esyaya bakmaya gittik. Bir tane cok begendim camasir makinesi. Hem kurutma hem yıkamalı. 16 bin mi ne yazıyordu. Begendim ama pahali diye diyemedim. Baska modellere baktim s sonra kendisi bak bu guzelmis, kurutmali hemde, yer de kaplamaz ayri bir kurutma makinesi olacağına bu daha iyi sanki dedi.

Saticidan urunle ilgili bilgiler aldık. Begendin mi diye sordu. Güzel ama pahali biraz dedim. Evet ama her sey pahali artik yapacak bir sey yok. Yani bu eşyalarda bir kere alip 10-15 yil kullanilacak eşyalar para kısacagimiz yerler elbet olur ama boyle ömürlük esyalara da verilen paraya deger gibi duruyor dedi.

Yani adama ben bunu begendim diyemiyorum. Kendisi soruyor, teklif ediyor sanki anliyormus gibi cekindigimi. Nasil aşacagim bunu?

Nisanlımdan bir seyler istemeye cekiniyorum? Isteklerimi, gonlumdekileri söyleyemiyorum? Ne yapmalı?