Onu yeniden aşka inandırmak için çabalar mısın, aşka inanmayan biriyle çıkar mısın?

Onu yeniden aşka inandırmak için çabalar mısın, aşka inanmayan biriyle çıkar mısın?
Hayır olmam.
Çünkü benim de aşka inancım kalmadı hani bilimsel olarak bir de diyorlar ya işte bir insan ömrü boyunca üç kere belki dört kere aşık olur filan diye ben buna gerçekten inanmıyorum.
Hoşlanmak olabilir birden fazla gezme etkilenebilirsin ilgi duyabilirsin cazibe duyabilirsin arzu duyabilirsin herhangi bir çekim hatta belki heves bile olabilir.
Ama gerçek aşkı gerçek sevda gerçek sevgi bir kere oda oldu bitti zaten.
Tekrar etkilenebilirim tekrar ilgi duyabilirim tekrar bazı erkekler ilgimi çekebilir Çünkü ben bir kadınım her şeyden önce ben bir insanım ihtiyaçlarım var. Ama aşık olmam kotamı doldurdum aşk benim için bal ile başladı bal ile bitti
Sanırım bu kadar yeterli olur🍀
🥺💛
Hayır, hayır. İnanmayanı inandırmak için çabalayamam. Hayret ediyorum ya, bir insan nasıl aşka inanmaz? Yapılan yemek dahi aşkla yapıldığında tadına doyum olmuyor, dinlediğimiz çoğu şarkılar aşka dair değil mi? İzlediğimiz dizilerde, filmlerde aşka dair kesitler görmüyor muyuz? Aşk bu kadar aleniyken nasıl aşka inanamaz insanlar? Hiç mi duymamışlar Leyla ile Mecnun'u, Ferhat İle Şirin'i, Kerem ile Aslı'yı? Yoksa o insanlara efsane diyip geçmişler mi? İlahi aşk da vardır mesela, evlat aşkı da vardır. Yunus Emre, Mevlana ilahi aşkı yaşamış insanlar. Hürrem ve Kanuni'den de mi bihaberler aşka inanmayanlar?
Kişinin aşka inanmamasını ben aşka küskünlük olarak görüyorum ya da hiç aşkı tatmadı ya da aşkı, insana acı veren bir duygu olarak görüyor ama aşk insana acı veren bir duygu değil, sadece insanlar aşkı yanlış yaşıyor ya da duydukları duyguyu aşk diye isimlendiriyorlar ama aşk sandıkları duygunun bir oyun olduğunu ilerde görebiliyorlar. Ah ben aşk sanmıştım ama şimdi görüyorum aşk sandığım o duygunun altında yatan o duyguyu. İnsan kendini tanımadan aşık olamaz ve ben aşkın kendisine aşığım en çok. Kitapta okumuştum, aşkın sonu varmış, insan ömür boyu aşık olamazmış, ömür boyu heyecanlı olsa, aşık olmayı başarsa felç geçirirmiş, mümkün değilmiş aşkın sonsuz olması. Kitap da öyle yazıyordu. Tabiki aşkın bir ömrü var ama bu aşk yoktur anlamına gelmiyor, aşkın alt yapısı sağlamsa yerini saygı ve sevgi alıyor.
Bir ünlü röportajında şunları söyledi "Gelip geçici bir duyguya saygı duymuyorum, aşka inanmıyorum, aşk acı"demişti.
Ah söylemlerinde nasıl da çelişiyor, aslında inanıyor aşka ama acı çekmek istemediği için gardını böyle almış, gelip geçici bir duygu derken de aşkın varlığına inanıyor, inanmasa aşk için gelip geçici der mi? Halbuki inanmıyorum da demişti, nasıl da çelişiyor.
Ben hem aşka inanıyorum, hemde çok saygı duyuyorum ve aşk çok şiddetli bir duygu, aşka inanmayan bir kişiyi hayatıma dair etmek istemem. Aşka inanmayan bir insan nasıl bir sevgili olur acaba?
Aşka inanmak derken şu şarkıyı da paylaşmak istiyorum.
https://www.youtube.com/embed/xJsb1l-hiJMNe güzel yazmışsın ❤️
Teşekkür ederim ❤
Yani tercihen kimseyi değiştirme mücadelesi vermek istemiyorum, mümkünse kıvama gelince çıksın karşıma, ben kendimden mesulüm :D Keyifli geceler..
Ne diren ne zorla. Yolunu değiştirene izin ver. Sana uğramak istemeyenin yoluna çıkma. Birlikte yürümen gerektiği kişiyle, kendi yolunda yürürken karşılaşacaksın. Senin olan seni bulacaktır.
Bu satırlar geldi aklıma 🍷
Kesinlikle öyle.. Ne kendini kabul edilmek zorunda hisset, ne de başkasını kabullenmek zorunda.. Sadece iste.. İstediğin için yaşa.. 🥂
İşin garibi seninle yaşadığım duyguları kelimeye dökmek bile zor. Ben senden önce de, sensiz de yaşadım ama seninle bambaşka yaşıyorum. Dağ gibi adamı sallayacak bir ruh var sende. Seninle konuşmak istediğim çok şey var. İki ay geçsin diye bekleyemedim. Bu sefer belki daha çok geçerdi, belki sen ulaşırdın ama şimdi babannen olaya el attı. Kulağımın yanından terlik geçiyordu az kalsın 🤧 senin mermine kurban
😄 manyak mısın?
Hani sözünü tutmadın 😏
Dışardayım eve geçince konuşuruz
daha önceki sözlerimi tutuyorum çünkü. İlk sözler unutulmaz. ,
1 ) seni bırakmayacağım
2 ) seninle 70 yaşını göreceğim
3 ) seni hep seveceğim
4 ) sitede senden baska kimseyi takip etmeyip mesajlasmıycam
5 ) sitede tanımadıklarım dısında hiç bir karşı cinsle konusmuycam
6 ) seni korkularından bile koruyacağım.
Senin de sözün
1 ) Seni hep seveceğim.
Sen bunu tuttuktan sonra ben sana yazmamazlık yapamam. Ben senden gidemem kızım. Senden vazgeçmem. Sen benim gökyüzümsün
Ömür boyu öpülesi bir kalbi var nenemin
A. s 🙏
Onu senin sacmaliklarinla üzmemeliyiz sonra tansiyonu fırlıyor 🙄 ok afiyet olsun🥛
Diğer yerden yazacam sana burdan yazma
Cevap
52Cevap
Hep öylelerinin zaten esas aşka ihtiyacı olduğu için sorun haline getirmem yani.
Aşka sonsuz inancım var ve çok şükür doya doya yaşıyor ve yaşatıyorum😍
Hayır aşk benim için önemli
Selam gadası 🙃
Aşka inancı olmayan biriyle ilerisi olmayan bir işe girişmek akıl kârı değildir.
Belki de aşka olan inancını tekrar seninle kazanacak
Orası da var tabi
Evet daha güzel olur benimde inancım yok birbirimizi aşka inandırırdık
Aşka inanmak ya da inanmamak gibi bir durum söz konusu olamaz ki aşk bir duygu halidir ve buna inansan da inanmasan da onun pek umrunda değil aşk bu sence bizim ne düşündüğümüzü umursamıyor mudur? ☺️
Aşka inancım yok diyen de çok diyen de bende nötr çünkü ben kendi duygularım peşinde oldum hep yani bana çok aşık olmasındansa benim ona ne kadar aşık olduğumla ilgileniyorum. Müslüman olmayanla evlenip onu müslüman yapmak gibi sevabı falan yok yani diye biliyorum 😂
"yani bana çok aşık olmasındansa benim ona ne kadar aşık olduğumla ilgileniyorum." 👌
Aşka inandırmaya çabalamam.
Çünkü aşk inanılacak bir şey değildir aslında. Yani kara kedinin uğursuzluğuna inanılabilir, perilerin olduğuna inanılabilir, uzaylılara inanılabilir vs. ama aşk öyle bir şey değil.
Zaten birini herhangi bir şeye inandırmak da doğru değil, orada gerçek olan bir şey varsa inanmasına gerek kalmaz.
Bu sebeple zoru da sevdiğimden, daha değerli bulduğumdan, eğer doğru eşleşmeyse, onunla aşkı yaşamak isterim.
Yani evet insanların aşka inancı kalmayabilir Ama gerçekten karşısına doğru insanların çıkması durumunda Bence yine aşkı olan inancının yeniden alevlenebileceğini düşünüyorum
Kalpten çok seviyorsam onunla sonuna kadar uğraşır inandırırım elbette
Aşka inancı olmayan iki insan oluruz. Toprak olur, taş oluruz. Yolunda yoldaş oluruz, isterse aşko oluruz merak etmesin. 😂
Gardaş olursunuz bence 😂
Muhtemel geleceğim o sanırım 😂
Ben onu tekrar inandırırım. Sıkıntı olmaz..
Kimse için uğraşmak istemiyorum artık çünkü yoruldum artık, galiba o inancı olmayan ben oldum bilmiyorum artık ne olur nasıl olur düşünmek de istemiyorum açıkcası, bazen sadece sevgi isteği geliyor bir ihtiyaç gibi geliyor ama olmuyor işte.
Aşka inanmayan birisi zaten bana da aşık değildir. Doğal olarak birlikte olmam
Poff zeki insanlar asla detay kaçırmıyor işte 😄
Sevgilim aşka inanmıyor :) Ama bu sevgiye inanmadığı ve beni sevmediği anlamına gelmiyor ve harika bir sevgili.
kavram karmaşası bu aşk ve sevgi ayırımı bence. ikisi de aynı gözümde
ona aşkın ve sevginin oldugunu gösterip terk ederdim. ders 1 aşk varmış ki kırgınlıgı olduguna göre artık inanır. bundan sonrada soracagı soru kırık aşk nasıl tedavi olur.
Toksik insan hiç uğraşılmaz. Bir kaç kez söylerim baktım olmuyor hiç uğraşamam. Beni de hayattan soğutur :D
Benim aşka inancım kalmadı şahsen ama birisi bana inandirmaya çalışırsa inanmak için her şeyi yapardim
Kimsenin bozuk psikolojisiyle uğraşamam hayat yeterince zor zaten enerjimi tüketen hep olumsuz bakan değişime kapalı ruh hastasıyla uğraşamam.
İnanmak zorunda mıyız? Aşk zaten gelip geçici. O yüzden inanmasa da olur. Sevsin yeter
Bana soğuk yapıyorsa, benim için çabalamıyorsa biraz da olsa uğraşmam, açılmam bile..
Nope sorsan aşka inancı kalmamış ama en az 10 kişiyle konuşuyor
Aşık olursam eğer, aşkım için beraber olurum. İnandırmak için değil!
Bir iki denerim, baktım aynı hiç uğraşmam 😂
Aşka inancım yok ancak sevgili olmam için aşık olmam gerekmiyor.
Sadece arkadaş olurum ilerleyen zamanlarda belki olurum
Aşka inanmayan lafta inanmaz. Büyüsüne bir kere kapıldı mı içinde bulunmaya kendi kendini sürüklediği yalan biter.
Bilmem, bu aralar çalışmadığım yerlerden sorular çıkıyor umarım mülakattada çalışmadığım yerlerden sormazlar😀
Benim icin dogru kişi olduğunu düşünürsem hislerim sayesinde, karakteristik özelliklerime uyuşuyor isteklerime cevap veriyorsa çabalamamam icin bir neden yok.
Yani ben sadece kendimle uğraşabiliyorum romantik olmadığımdan çabalamam
Belki çok daha fazla cabalarım birinin umutsuz olması ona daha fazla ilgi göstermeme sebep olur
Evet olurum çünki bende inanmıyorum.
Peki ne yapacaksınız iki aşka inanmayan olarak 😄
Evet bunu duymak istiyordum 😄
Olurum bende inanmıyorum çünkü samimidir en azından
Kolpa nın şarkısı akla geldi... Evet aşka inandırırm onu niye önceki öküzlerin cezasını ikimiz çekelim
Ben onu inandiririm😅😅
Hayır asla aşk doktoru değilim
Ben daha kendimi aşka inandiramiyorum
Yook yaa benlik değil uğraşamam..
Olmam herhalde enerjimi düşürür 🤷♂️
Sevgili olmaya hiç inancım yokki
Büyük konuşmak istemem ama uğraşmam.
Bu şey değil mi ya ben
Milletin yarasıyla uğraşacak gücüm yok🤷♀️
Evet onu aşka inandırmak için çabalarım
Hayır olmam aska ınanmayan bırıyle sevgılı olunmaz
hayır olmam
Hayır cunku O, sevgisini başka insanlarda harcamış
Aşka inanmayan biri ile zaten hiç bir şey olmazki
Çıkmak aşk zahmetli iş. Uğraşmam
Olmam herhalde, bende öyleyim yani.
Aşk degil ona sevgiyi anlatmayı denerim
Adamı yorar
Aşk/Sevgi neydi emekti ))
İnancı. Kalmamış insan 30 yaşından sonra okuma yazma öğrenmeye benzer
İnandırırız anam
Çukurun eski bölümlerini mi izledin ne yaptın
Kendimle karıştırdım o zaman, ben ayila bayıla izliyorum anam babam
Aklın yolu birdir der yürürüm..
Bende inanmadığım için onu haklı bulur çabalamam
Para altını varsa evet
Olurum. Benim de yok, iyi anlaşırız.
Sen benle olup beni aşka inandırdın.
Olurum evet bende ôyleyim zaten
Birlikte belki inanırız aşka ve inanca...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?