Aşk İlişkileri Site güven kaybı yaşattı bana sizede öyle oldu mu? Board_Tennis Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 sağolun arkadaşlar genede iyi dileklerde bulunmaya devam edicem Site güven kaybı yaşattı bana sizede öyle oldu mu? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u OurangMedanFenomen Takip Et Master Yaş: 34 4 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,9b görüş paylaştı. Alışırsın sen de zamanla, ilk olduğunda ben de şaşırmıştım.😅 KS başka yere benzemez. Sjjdj 0 1 Yorumla Board_Tennis 4 ay Fena koyuyor Yorumla
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 33 4 ay Aşk İlişkileri konusunda 21,3b görüş paylaştı. Maskeler düşünce öyle oluyor.. 0 1 Yorumla Board_Tennis 4 ay maalesef Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 4 ay Aynen bana da.. İkiyüzlüleri, yalan makinelerini gördükçe insanlar ön yargıyla yaklaşmaya başladım burada. 0 1 Yorumla Board_Tennis 4 ay Aynen bende ön yargı sevmesemde oluyor güvenmesemde güvenmek istiyorum söa gene aynı şey başıma geliyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) 4 ay Daha yeni mi farkına varıyorsunuz 😄😄Üzülmene üzüldüm, tabi senin yaşlarında iken ben de safritik biriydim. Sonradan anladım. 0 1 Yorumla Board_Tennis 4 ay Tecrübe işte Yorumla
Ǥнσsτ_10 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 4 ay Site sayesinde kızlardan ve ilişkiden temelli soğudum gibi bişey oldu. 0 1 Yorumla Board_Tennis 4 ay Aynen öyle gerçek dünya böyleymiş Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 4 ay Aşk İlişkileri konusunda 50,8b görüş paylaştı. Bana olmadı zaten hayat adil değil 0 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 29 , eig 35% 4 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b görüş paylaştı. Site ile olan iliskim o boyutta degil olmaz yani 0 1 Yorumla Board_Tennis 4 ay maalesef bazılarımızın öyle Yorumla
tenedos Takip Et Guru Yaş: 34 , eig 55% 4 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,2b görüş paylaştı. ne güven kaybı neden oldu anlamadım 0 0 Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 98% 4 ay İnsan tanımış oldun olumlu yönünden bak 😃 0 5 Yorumla Board_Tennis 4 ay Tecrübe tabi insanların gerçek yüzü işte Yorumla Ǥнσsτ_10 4 ay Tanimasaydik bu kadar detaylı daha iyiydi sanki.😅 Yorumla Odunumsuİnsan 4 ay Gerçek hayatta olan insanların buradaki iç yüzleri böyle işte görün 😅 Yorumla Board_Tennis 4 ay Aynen öyle ama iç yüzünü sonradan gösterenlerde oluyor genede Yorumla Ǥнσsτ_10 4 ay Benim ilişki yapasım bile yok artık tiksindim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Alışırsın sen de zamanla, ilk olduğunda ben de şaşırmıştım.😅 KS başka yere benzemez. Sjjdj
Fena koyuyor
Maskeler düşünce öyle oluyor..
maalesef
Aynen bana da.. İkiyüzlüleri, yalan makinelerini gördükçe insanlar ön yargıyla yaklaşmaya başladım burada.
Aynen bende ön yargı sevmesemde oluyor güvenmesemde güvenmek istiyorum söa gene aynı şey başıma geliyor
Daha yeni mi farkına varıyorsunuz 😄😄
Üzülmene üzüldüm, tabi senin yaşlarında iken ben de safritik biriydim. Sonradan anladım.
Tecrübe işte
Site sayesinde kızlardan ve ilişkiden temelli soğudum gibi bişey oldu.
Aynen öyle gerçek dünya böyleymiş
Bana olmadı zaten hayat adil değil
Site ile olan iliskim o boyutta degil olmaz yani
maalesef bazılarımızın öyle
ne güven kaybı neden oldu anlamadım
İnsan tanımış oldun olumlu yönünden bak 😃
Tecrübe tabi insanların gerçek yüzü işte
Tanimasaydik bu kadar detaylı daha iyiydi sanki.😅
Gerçek hayatta olan insanların buradaki iç yüzleri böyle işte görün 😅
Aynen öyle ama iç yüzünü sonradan gösterenlerde oluyor genede
Benim ilişki yapasım bile yok artık tiksindim.