Eski sevgilim seneler sonra bana yazıp kanka olmak istediğini ve bir müddet sonrada hoşlandığı kız olduğunu söylüyor
benim ona karşı bi duygum yok ama amacını anlayamadım ne sizce?
Eski sevgilim seneler sonra bana yazıp kanka olmak istediğini ve bir müddet sonrada hoşlandığı kız olduğunu söylüyor
benim ona karşı bi duygum yok ama amacını anlayamadım ne sizce?
Amacı muhtemelen senin çevrende olup seni kendisinden ayrıldığına pişman etmek ve hava atmak sanırım. Yani bunun başka açıklaması olamaz bence çocukça ve ergence davranışlar içinde. O yüzden bence hiç kanka felan olma uzak dur derim gerek yok yani çünkü kanka olursan belki daha saçma şekilde bir şeyler yapabilir.
Bende öyle düşündüm
Seni z*kmek istiyor. Hakikaten bu kadar belliyken göremiyor musunuz? Her bkun altından anlam arayan siz hatunlar bunu hakikaten görmüyor musunuz? Ben inanmıyorum, içten içe istiyorsunuz istemem yan cebime koy hesabı.
Benle buluşmuyor bile... Sadece mesajlaşma
Cevap
15Cevap
Kankalıktan sonra yeni sevgililik modunu aktif edecek
Hoşlandığım kız var diyor? Onun için beni ekiyor hep
ne koparsam kardir modu... bence yanasma... eski sevgiliden dost olmaz... tabiiki body tarzi bir istegin yoksa
kanka olalım diyip yeniden yelkenleri suya indircek
Amacı seni yokluyor. Tepkin ne olacak hoşlandığım var deyince falan seninle sevgili olmak istiyor.
boş ver gozune sokmaya calisiyo
Amaç?
Sen beni neden eklemedin yazamıyorum
onu bilmiyorum
Ekle işte :)
@sedatkalender49 sana demedim kardesim
kocanın bundan haberi yoksa aldatıyorsun resmen farkında mısın acaba illaki yatman gerekmiyor
Gerek yok bulaşma, amacı SX başka bir şey değildir. Bide kapanan defteri tekrar açma sakın muhabbeti kes
Sen mi terk ettin o mu
Ben ettim ama ona sorsan o terk etti klasik erkek işte yediremiyor
Ne kadar mutluyum bak pişman ol diyor kendince ondan kanka olmak istiyor olabilir
Bencede sağ oll
Gecmisi kapatmak lazim
Ama hala benle baş başa kalmaktan çekiniyor? Sadece mesajlarla konuşuyor?
Amaç cinsellik. Yaz kenara.
Yeniden yaklaşmak sana
eski sevgiliden olmaz
Ben bile artık hemcinslerimi anlamıyorum
Haahahah😂
O adam olsa seni bırakmazdı
Neden böyle dedin
O ayrılmadı ben ayrıldım
Amacı sezzzzzxxxx
Fb olabilir
İlginç
mantıkli