Her yerden engellediğim sevgilim girecek yer buldu ne yapmalıyım?

Yaklaşık bir ay önce bir soruma cevap vermediği için durduk yere sinirlenip her yerden engelleyip ulaşma kanallarını tıkayıp yok olduğum ve çokça aşık olduğum sevgilim önce sinir krizi geçirmiş sonra ne yapacağını şaşırmış biraz beklemiş; sonra bir köpek inadına ve bir pislik gururuna sahip olduğu için ( bir de tekme yemeye alışkın olmayan pohpohlanan, kadınlar tarafından tapınılan, ölüp bitilen, benim tarafımdan tekmelenen bir tip olmayı kendine yediremediğinden olsa gerek) kendisi de öncelikle benimle ilgili whatsap profil resmini değiştirdi. Sonra bekledi bekledi hala engelini kaldırmadım. Kendisi de 10 gün sonra beni engelledi. Olayın üstünden 1,5 ay geçti görüşmedik ve sürekli instagram hesabıma birisi girmeye çalıştı. Ne tesadüfse bu olaydan sonra. Şifremin yenilenme isteğiyle ilgili mailler aldım sabah akşam alakasız saatlerde. Hesabıma sürekli arkadaşlık istekleri gelmeye başladı. Biri bitiyor diğeri başlıyor şeklinde.

Her neyse dün sabah da sonunda ölüyorum bitiyorum seni çok seviyorum ömrüm boyunca da seveceğim şeklinde mesaj atmış pislik. Sizce 1,5 ay boyunca onu engellediğim için ulaşma yolu bulamayan ve sinirlenen bir tip cevabı hakeder mi?

Cevap vermeyeceğim asla ama sizin fikrinizi merak ettim. Engelleme sebebim büyük bir sebep değildi ama genel olarak hareketlerne sinir olmuştum.
Güncellemeler
+1 yıl
İlişkimiz de 3 yıllıktı
Güncellemeler
+1 yıl
Engeli açar mısın lütfen deli falan mısın sen diye yine yazmaya başladı siz olsanız ne yaparsınız engeli açayım mı
Her yerden engellediğim sevgilim girecek yer buldu ne yapmalıyım?