+1 yılŞu an ne yaparsan yap bunu tamamen unutman imkansız. Bunun sebebi ise ayrılığı kabul edemiyorsun onu hala sevdiğin için beynin sana sanki sana mesaj atacak, şimdi seni arayacak, karşıma çıkacak hissi verdiriyor. Öncelikle yapman gereken şey asla yalnız kalma, sürekli aktif ol arkadaşların ile, ailen ile yani bu dönemde yalnız kalmamaya özen göster zaman içinde alışacaksın. Zor durum biliyorum bende 3 yıllık ilişkim bitti dönemde böyleydim ama emin olun sadece zaman gerekli her şey çok güzel olacak buna inanın sadece.
101 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılUnutmak deme unutmak mümkün değil. İnsanoğlu unutmaya değil alışmaya kodlanmıştır. Doğamızda unutmak yoktur hatta unutmaya başlamak beynimizin ölümü ile sonuçlanır bir süre sonra. (Alhzeimer). En hızlı nasıl alışabilirim diye odaklanman lazım. Ne kadar süre birlikteydiniz bilmiyorum ama onunlayken yaptıklarının hiçbirini onsuzken yapmamaya çalış. Onunlayken sabah kahve içmeden güne başlama mıydın artık güne su ile başla. Kendine çok vakit ayırmaya çalış ruhunu bedenini besleyecek şeylerle ilgilenmeye çalış. Ve sakın acını bastırma. Acını iyice yaşa en dibine kadar. Bastırdığın her duygu ummadığın anda gün yüzüne çıkar unutma. Zaman bunu da yener ve sana sadece anılar kalır …
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılUnutmak için kendinizi zorlamayın, zamanla geçecek bu zor dönemler, arkadaşlarınızla, ailenizle, çalışıyorsanız işinizle avunmaya çalışın, evlilikteki anıları açıp hatırlamamaya çalışın , binlerce insan evlenip boşanıyor unutulmasaydı hayat çekilmez olurdu, sosyal aktivite, spor, ilginizi çeken kurslara gitmek unutmanıza yardımcı olur
32 Yorumla- 7 ay
Ben yedi yillik evliligim bitti. cocuklarimla kucuk onlarla zaman gecirirken annesinin ayrildigimizda hemen biriyle arkadas oldugunu tabi resmi olarak evliydik. ama ayriydik Şu an da devam ettigini bana surekli anlattilar esimde yalanlamadı. takma diyor bisandik diyor. ama icimde oyle bisey varki aciklayamiyorum sinucta baskasiyla geri gelse asla olmaz zaten gelmez ama aciklayamiyorum. cok kotüyüm inanin napcamı bilmiyorum. ihanete ugradigimimi zannediyorum intikammi istiyorum. napmam lazim bilmiyorum iki cocugum var nolur yardım edin.. bu duygu cok kötü insana hersey yaptirir. kadinlar anlamiyor ona her sey normal ama ben onu görunce anlamsiz bi duygu icimi kapliyor.
Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Belkii severken ayrılmışsın öncelikle geçmiş olsun ayrılığın ilk günleri zordur bir kaç ay işe bir yıla yakın sürer unutamazsın ama söner yapman gereken bir çok şey var onunla ilgili anılarını kafanda çok kurgulama bol bol meditasyon yap iyi gelecek tavsiye ederim birde şöyle bir durum var elini kestin ve yara kabuk bağladıkça sen koparıyorsun ve yeniden kanamaya başlıyor bu yüzden fazla kurcalama sosyal medyadan çık onun ne yaptığını şu an kimlerle takıldığını mutlu mu bunun gibi şeyleri düşünme emin ol geçecek
Unutma insan ne acı ile ne mutluluk ile uzun süre yaşayabilir50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHala unutamıyorsan demekki hala İçinde bir şeyler var
21 Yorumla- +1 yıl
sağol ya bilmiyordu
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılZamanla unutursunuz
00 Yorumla
+1 yılBeş yıl koca bir ömür yaş aralığına gore. Ilişki esnasında çok yipranmadiysan şu anda unutaman normal
Kendimden örnek vereyim şu an uni 2 yim ve geçen yıl buhranlı bir zaman geçirirken bu yıl o zamanları özledim ve yaş tuttum.
Bunun psikolojide bir adı vardı ama hatırlamıyorum her insanda oluyor demeye getirdim
Bunun haricinde istediğin kadar ağla eylem sacmala uyu işini ve kariyerini varsa çocuğunu etkilemesini müddetçe
Bu arada biri yorumlarda unutamiyorsan neden ayrıldım yazmış sanki çok kolay da
Empati kurmadigi icin o kadar gıcık oldum ki anlatamam...
Bunun haricinde önce zamanla sonra zamanın seni alistirmasiyla ardından yeni yaşayacağım deneyimler ( yeni olan her şey yeni insan yeni hobi yeni kariyer adımı yeni spor yeni müzik vs vs ) atlatmana yardımcı olur.
Ve tabiki bunların sonunda ruh eşimle karsilasirsan geçmişin etkisi büyük ölçüde azalmış olur.
Umarım çok mutlu olursun, hoscakal.46 Yorumla
Soran+1 yılBeni anladığın için teşekkür ederim onu biliyorum erkekler hep o hataya düşüyor genelde kadınlarda nadiren olur araştırmıştım daha önce şimdi aynısını yaşıyor gibiyim bilmeme rağmen engel olamıyorum bu duruma bu acıyı yaşamak istemiyorum çok yorgunum çok soğudum ama çok seviyorum
- +1 yıl
Yani kadınların en çok korktuğu tahmin edilen bir şeyi mi yaşadın? Söylediklerini anlayamadim da kusura bakma.
- +1 yıl
Ha pardon benim şu yas mevuzsunu demissin
- +1 yıl
Cinsiyeti yok ki bu durumun.
- +1 yıl
5 yıl ve sevgilim süreci ile +5 yıl sevginin yanında bir alışkanlıkta oldurmustur.
Sadece alışkanlık inanın bana. Eğer çok zaman geçse bile hala kalbiniz küt küt carpiyorsa tekrar denersiniz
Ama olmazsa önüne bakmalisin.
Bu arada bu süreçte bir uzmandan yardım alabilirsin. En azından duygularını tanimanda büyük faydasını görürsün.
+1 yılMerhaba
Şimdi ben sana desem ki kafeye git parka git ortam değiştir arkadaşlıklar kur desem kursan yapsan bile unutamazsın sadece gündelik hayatya aklına gelmesine mâni olur ben daha önce yaşadım eğer gündelik hayatta zorlanıyor mutsuzsan psikiyatri uzmanına gitmeni öneririm vereceği sakinleştirici ilaçlar ile unutmak senin için daha konforlu olur şu soruya cevapları okurken bile aklına gelir unutamazsın ki yaşadıkların üzücü kolay değil ama uzman doktorlar tarafından tedavi görmeni öneririm hee bunda ayıp bir şey yok sağlık bu kimse sana neden psikiyatriye gidiyorsum diye ayıplayamaz laf söyleyemez kolay gelsin
40 Yorumla
+1 yılSürekli yan yana olduğun ve anı biriktirdiğin bir insanı hemen unutamazsın. Günler ve mevsimler geçtikçe, aklına gelse bile hissiz olmuş olacaksın. O zamana kadar sabredip beklemek gerekiyor. Unutmak için çabalamak, daha çok hatırlamaktır.
219 Yorumla- +1 yıl
Kardesim aynı durumdayım bana da yardımcı olun lütfen durumumu anlatıp akıl almaya ihtiyacım var
Soran+1 yılZamana bırakmak en iyisi her şey olacağına varır bir boşvermiş rahatlığı var üstümde bugün
- +1 yıl
@Boşluk123451 edelim. Nasıl bir yardım istiyorsun
- 1 yıl
@Boşluk123451 bende de var. Aklimi kaçiracam
- 1 yıl
Bende unutmaya çalışıyorum daha iyiyim sende iyi olacaksın @KatilAdam
- 1 yıl
@Boşluk123451 ben sklimdan oldum. Ne zor sey
- 1 yıl
@KatilAdam benim sevdiğim evlendi tüm cefayı onla ben çektim o evlendiği kişiyle mutlu olduğunu söyledi bende bıraktım ssbirla geçmesini bekliyorum
- 1 yıl
@Boşluk123451 bosandin mi sevdigin miydi. Ben de bosanma oldu. Drt yillik beraberlik. Ne gunlerimiz oldu iyisiyle kotusuyle
- 1 yıl
@KatilAdam benim ki uzun hikaye boşanmadım sevdiğimdi nişanladılar ama benden kopmadı iki yıl onunla devam ettim sonra evlendi evlenince konuştum mutluyum yoluna bak sende dedi
- 1 yıl
@Boşluk123451 anliyom. Evlilik yasasan bitse nasil zor olurdu bi bilsen. Gercek manada cildirmanin ne oldugunu gorurdun.
- 1 yıl
@Boşluk123451 gece gunduz her saniye kafamda. Sabah bes ayaktayim. Elimbise guce gitmiyor. Oyle boyle zor ki. Adim delirdiye cikti
- 1 yıl
Karşı taraf istediği için mi ayrildin
- 1 yıl
@Boşluk123451 evet. Para pul mevzularindan sabrimi tasirdilar bnde patladim ailemin yaninda ve panik atak gecirdim hastanelik oldum sobra dilden dile yayildi. Buyudu konular. Onun ailesi laf etti o etti bnde sabredemedim. Birakip gitti. Sonuc bu.
- 1 yıl
Allah sana hayırlı bi kapi açsın ama böyle virane gibi dolaşmak sonuç değil daha iyi yerlere gelirsen tekrar istenirsin
- 1 yıl
@Boşluk123451 bosanmata giden surecle baslayip Ben maddi olarak borca battim. Bi işim var. Ins olmam isimden. Derdim para degil benim . Baska kadin da istemiyorum. Esimi istiyorum. Hata bile etsem agir kobusmam olnustur. Affetsun istiyorum
- 1 yıl
Ona hic ulasma isine ve kendine odaklan her insan merakldiei seni merak edip donebilir ve cok dua et
- 1 yıl
@Boşluk123451 ulastim da baskasi uzerinden ulasildi. Anlamiyorlar.
- 1 yıl
@Boşluk123451 aslinda çok basit. Şu hatam var. Yapmicam. Sunu yapacam artik. Anlamayacak ne var
+1 yılİçindeki zehiri akıtmadan unutamazsın önce yasını tut yavaş yavaş unuttuğunu göreceksin otur ağla hiç tutma kendini rahat bırak içinde birşeyler kaldıkça daha da uzun sürer bir anda unutulmaz unutulsa bi yerde patlak verir sebepsizce patlamalar yaşarsın
23 Yorumla
Soran+1 yılİçimde ki o kötü hissi atamıyorum
- +1 yıl
Aç bi Bergen şarkıları ağlamaya rahatlamaya çalış ağlamak güzel yasını yaşa içine atma asla
- 1 yıl
Bende atamiyorum. Bosanma felaket bisi. Hangi ayda bosandin. Keske giden eşim burada olsa birbirimizi burada okuyup anlasak diyorum. Ben aklimi kacirabilirim. Eylul ayibda bosandiysan giden eşim olabilirsin ve isminin son harfi N harfi ise. Bende böple dellendim. Parayonak olabilirim.
+1 yılzaman..
ayrılığınız ne kadar yeni bilemiyorum ama insan zamanla her şeyi unutur kendinize zaman vermeniz gerekiyor diye düşünüyorum.12 Yorumla
Soran+1 yıl1 bucuk ay oldu
- +1 yıl
henüz yeni
ona dair onu hatırlatan şeylerden kurtulun sonra da bir kısa tatile çıkın bulunduğunuz ortamdan uzaklaşın sonra da yeni bir yol çizin kendinize hayatınız için
İnsanı zorlayan kişiyi unutmak değil alışkanlıklarından vazgeçmektir.
Uzun süreli ilişkide gerekli çaba gerçekleştirildiği, potansiyel anlaşıldığı için unutmak daha kolaydır. Tam tersi bir haftalık ilişkiyi unutmak zordur çünkü yarım kalmıştır. O yüzden ilişkilerde veya evliliklerde bazen alzaymır olmuş gibi davranmak iyidir. Unutmak, kin tutmamak, ilişkiyi ayakta tutar ve ömür katar.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. onurlu ol yahu. hem ayrılıp hem aklın nasıl kalır orada.
şöyle düşün
yemek yiyorsun. lezzetli ya da lezzetsiz. sonra gidiyor tuvalete çıkarıyorsun. onunla işin bitiyor. tekrar çıkardığına bakarak lezzet hissi olur mu? bitti yahu o bitti. geri dönüş yapmayın onurlu olun.
o adamla mükkemmeli yaşasaydın zaten bitmezdi. demek ki booooktan bir ilişki varmış bitmiş. hala neyin derdindesiniz. onurlu olun. şerefli olun51 Yorumla
+1 yılmaalesef kadınlığın en kötü yanı bu, asla unutamazsın. çocuğunda yoksa sana hayatta başarılar, keşke boşanmasaydın. boşanmış bir kadın için hayat maalesef o kadar eğlenceli olamyacaktır, artık erkekler seni 2. el olarak görecektir. ki öyle.
00 Yorumla
+1 yılÇalışıyor musun bilmiyorum ama bir işte çalışırsan unutmana yardımcı olur Zaman her şeyin ilacıdır acılar unutulur unutulmasaydı yaşayamazdık hayatta Kimisi erken unutur Kimisi geç unutur Kendini çok zorlama zamana bırak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Unutma süresi minimum 3 maksimum 9 aydır. Bu süreye rağmen kişide unutma gerçekleşmemişse bilinçaltında bir problem var demektir. Kişi burada özel olarak ele alınmalı gelişi güzel tavsiyeler bu kişilerde işe yaramaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İnsanoğlu değişime ve yeni başlangıçlara karşı zorlanır ama zaman geçtikçe de alışır. Bunu böyle bilerek teselli bulmalısınız. Yakın çevrenizle zaman geçirin, hobilerinize ağırlık verin. Başka uğraşlara odaklanın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirini unutmaya çalışmak tıpkı yaz sıcağında ayağına yapışan sakızı yere sürterek çıkarmaya çalışmaya benzer, her yere bulaşır. Sana lazım olan şey zaman. Zorlamayla hiçbir şeyi unutamazsın, sadece geçiştirirsin ki bedeli de ağır olur.
00 Yorumla
+1 yılYeni bir aşk daha bulup bu sefer onun için buraya bile yazarsın aşk acısı çekiyoruö naskl unuturum dige
14 Yorumla
Soran+1 yılKendinle karıştırdın 5 yılık kocamdan bahsediyorum senin gibi flortlerden değil
- +1 yıl
Jdkdkfkkfkf komiksin görende 30 senelik kocan sanır ve vebim senden daha uzun ilişkim pldu
Soran+1 yılDefol git ilişkini yaşa o zmn
- +1 yıl
teşekkür
Sen mi ayrildin eşin mi ayrildi. Sen ayrildiysan guzelce konusup birlesmeyi dene. Benim eşim ayrildi. Ben birleşmeyi çok istiyorum kabul etmiyor. Belki de giden eşimsin. Isminin son harfi N ise ayrilan eşimsin. Benim ismimim son harfi T. Ayrilik çozum değil. Başkasiysan bile bilesin ki. ayrilikla iki tarafin iyice girdugu hata ve eksiklikler giderilip mutlu hayat daha iyi. Travmalar yine travmalarin olustugu kisi ile unutmak cozumdur.
01 Yorumla- 1 yıl
Benim basimdan iki ay once gecti. Bir sureçti. Nasil oldu bitti. Anlamadim. Bn pişmanim ona uyup bosanmayi kabul ettigime. Keske kirk ozur kirk gercek ve tutacagim vaad ile tutaydim. Bazi sebep ve yanlislarla bosanmsk yanlus zamanla daha da bagli olur insan. Sever. Isinir. Kistyryr. Bn kosturuyordum da
+1 yılYanlız kalma dolaş gez ama tek değil o zman fazla hatırlamazsın başlarda öyle olur ama zamanla hislerin kaybolacak hatırlasanda geçti bitti diyeceksin
20 Yorumla
+1 yılKısa süreli kafa dağıtmalar her zaman iyi sonuçlar ortaya çıkarmaz. Seni daha çok hüzne üzüntüye boğabilir. Bir işin varsa ona odaklan şimdilik, daha iyi olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Unutamazsın ve unutmaya da çalışma. Zamana bırak onsuz bir hayat alıştığını göreceksin. Sürekli odağın onu unutmak olursa daha çok hatırlarsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=NUM5ov8mnhM&t=90s
Kendini sevmeye başla00 Yorumla
+1 yıl1 Onu hatırlatan herşeyi hayatından çıkart
2 Yaşamını eğer çocuğun varsa ona ada
3 Farklı alternatifler dene kursları el sanatları vs
4 Zamana bırak ve ayrılığı kabullen00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aklına getirme, aklına geldiği zamanlarsa neden ayrıldığını hatırla ve bu süreyi kısa tut, başka şeylere odaklan. Muhtemeldir ki zamanla azalarak yok olacaltır.
10 Yorumla
+1 yılHemen unutamazsın ki biraz zaman geçmesi gerekiyor. Yeni ayrıldın heralde bu soruyu sorduğuna göre. İçiniden ağlamak geliyorsa ağla zor bir dönem için sıkılır senin şimdi boğuyorlar gibi olursun nefes almakta zorlanırsın. Böyle durumlarda çık dışarı at kendini biraz gez. Düşünmemeye çalış, aklına geldikçe kendini başka bir şeye kaptır. Zor çok zor bilirim ama ayakta durmak için bunları yapmalısın. Gerekirse psikolojik destekte almalısın. Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayatınıza odaklanın...
Eşinizden bir beklentiniz olmasın bu saatten sonra...
Sıkıcı geçecek bugünler ama sıkıcı geçen günleri arayışınızı sürdürerek dolduracaksınız.
cut.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayatına birini aldıktan sonra unutmak değil de zihnini yeni kişi meşgul edeceği için eski eşini daha az hatırlayacak ve anacaksın. Klasik bir cevap gibi olabilir ama gerçek budur.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılZaman herşeyi unutturur merak etme zaman herşeyin ilacıdır insan herşeye alışır onunda yokluğuna alisacaksin
02 Yorumla
Soran+1 yılDaraliyorum içim sıkılıyor özlüyorum düzenimi evimi eşimi
- +1 yıl
Ne zaman ayrıldınız ve neden ayrıldınız ki
+1 yılBirine bağlan sev birini bağlanamam dersen hoşuna giden biriyle ilişki yaşa gez toz zamanla ona alışıp geçmişi unutacaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılyeni bir hayata sevdiğin şeylere kulak verip biraz bir sey dusunmeden kendine güvenerek kadınlığının farkında olarak yaşamalısın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılO iş zor unuturum diye bir şeyler ile meşgul olursun ikinizin sevdiği bir şarkı çıkar onun adını duyarsın bütün benliğin alt üst olur
00 Yorumla Sadece şunu düşün, seni sevseydi ve isteseydi yanında olurdu, onu hakkettiği yere koy ve önüne bak...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılBunun için düzenli program belirlemek gerekiyor ama kişisel duygusal zihinsel yapı durumu da önemli ben belirli sistem ile bu konu üstesinden geldim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılSana onu hatırlatan ne varsa uzak dur her zaman pozitif düşünmeye sevdiğin şeyleri yapmaya bak, sevdigin insanlarla vakit geçir. Zamanla unutursun..
00 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaSormak belki haddime değil ama seviyorsan neden ayrıldın?
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gerekti
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. kendine hobilerine arkadaslarina daha cok zaman ayir. sonrasinda da hakkini verecek duzgun bi adama sans ver
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zamanla olur bu ama yalnız kalmamaya çalış yalnız kaldıkça hatırlarsın
10 YorumlaAklina geliyorsa halen problem... bitirmeden unutmam lazimdi zaten
00 YorumlaNe saçma bir durum ayrilmisin zaten o kadar sorun yaşanmış
00 Yorumla
+1 yılunutamazsın sadece artık onunla geçen anılar sadece ZAMANla hissizleşir...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrilmak doganin kanunu,
Her an olsun istiyorsan biraz zor ama zamanla alisirsin00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılUğraş hobi edin arkadaş edin gez başka şehirlere git uzaklaş
00 Yorumla
+1 yılNedense soruyu görünce üzüldüm. Umarım istediğin bir şekilde unutursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılzaman ve arkadaş desteğin ile olur sohbet et arkadaşlarınla farklı konular vs
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSizin unutmaya değil kabullenmeye ihtiyacınız var.
00 Yorumla
+1 yılneden ayrıldın mutlaka bir sebebi vardır o kötü anlarını aklına getir
00 YorumlaBurdan çıkan talipleri değerlendir zira bizim ülkede dul kadınlar ayrı dikkat çeker
03 Yorumla- +1 yıl
Nickin niye öyle 😂
- +1 yıl
Nasıl 🙂
Geçmiş olsun
Biraz zaman alır yeni mi ayrildiniz
00 Yorumla
+1 yılflort bularak ya da iste sosyal medyadan kafa dengi blup sohbet vs yuzmek de kafa dagitir
00 YorumlaMutlaka sporla ilgilen ve yeni hobiler kazan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Zamanla unutuyorsun ben boşanalı 1 yılı geçti aklıma bile gelmiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmak değil de kafada nötrleyebilmek önemli. O kadar yaşanmışlığı unutmak insan doğasına aykırı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni mutlu edecek şeyler yapmalısın cinsellikten bahsetmiyorum kendini şımartmalısın mesela gezmek alışveriş yapmak gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılık sebebini durumuju bilmeden ne diyeceğim bilemem yaptığım yorum belki daha çok canını yakar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kendine uğraşlar bul, çalışmıyorsan iş bul. Kendine arkadaş sevgili bul.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrılık sebebi nedir. Kimin kararıydi ayrılık. Bunları bilmek lazım tavsiye verebilmem için
00 Yorumla
+1 yılBaşka biri ile yeni bir sayfa aç, barlara git, biraz değişik gelebilir ama birilerine nude atarak bile unutabilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu saatten sonra ergenliğe geri dönemem o konulara bana uzak çocuk var kızımı bırak böyle şeylerle uğraşmam
- +1 yıl
Çocuğunu bir güvendiğine bırakıpta yapabilirsin, sonuçta sen çocuğuna bakmakla yükümlüsün ona göre yaşamakla değil, hayat senin hayatın. Ama tabiki sen daha iyi bilirsin, çocuğum olmadığı için pek bilgi sahibi değilim bu konuda.
- +1 yıl
Çok boş birisin kiraz verdiğin akıl senin ilerde işine yarar diye düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılYarabandı bulmalısın. Birini bu konuda kullanmak zorundasın.
04 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Cevap sahibi+1 yılHaklı olmak istemezdim ama başka türlüsü mümkün değildir hiçbir zaman.
- +1 yıl
Katılıyorum
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler diliyorum. Teşekkür ederim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNamaz kıl Allaha kulluk yap nefret edersin ondan unutmayı bırak
10 Yorumlayenı erkek arkadas yap sohbet et ıstersen konusabılırız kafanı dagıtmak ıstersen sorabılırsın
00 Yorumla
+1 yılUnutamıyorsan unutmamak gerekiyordur bence barışman gerekir
00 Yorumla- Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler