Ben sevgili olmak konusunda herşeyi çok acele ettirdiğim için kendimden soğuttum ve çok ısrarcı davrandım, 1 aydır konuşmuyoruz ve bugün doğum gününü kutladım cevap verdi ne yazıcağımı bilemedim, onu geri kazanmak istiyorum?(fotograflı)

Ben sevgili olmak konusunda herşeyi çok acele ettirdiğim için kendimden soğuttum ve çok ısrarcı davrandım, 1 aydır konuşmuyoruz ve bugün doğum gününü kutladım cevap verdi ne yazıcağımı bilemedim, onu geri kazanmak istiyorum?(fotograflı)

Gerçekten alınma, dürüstlükle söylüyorum ki 2. cümlende ruhum daraldı. Belli ki eski hatalarını tekrarlamaya devam ediyorsun ve böyle kazanamassın. İyi cevap vermiş, ben cevap vermem böyle bir mesaja.
Ne yapayım peki?
Bence uzak durun. Siz olmazsınız.
Yedigöllere kampa gideceğim ( burası istediğin bir yer olabilir temsili yazdım) iki gün flan. Sen de gelirsen beni çok mutlu edersin… hem vakit geçirmiş oluruz hem de hediyeni yüz yüze vermek isterim. Seninle sohbet etmek seni dinlemek bana en iyi gelen şeyler arasında başta geliyor. Böyle bir mesaj atabilirsin
Cevap
4Cevap
Geri kazanmak ile işin olmasın geçmişine takılırsan geleceğinden mahrum kalırsın reis Allah sabır versin
Kanka kizin yanıtına bakilirsa geri kazanamazsin. Kafada bitirmis artik.
Yolu vermiş geri kazanmayı düşünmen hatalı olur sus kapat çeneni boş ver gitsin.
Ezik bi sünepesin sevgilileğe acele etmişmişşş o kız seni oyalamış orjinal bi kaşarmış
Senin ananı * adam gibi konuş
Srtüyor milletle muhtemelen çulsuzun birisin ya da kıl kuyruğun teki
Lan bacım cocuğu beni taniyormusunda böyle yorum yapıyorsun, amın evladı
Sansür koyuyor site, kardeşim hadi ordan git
Eziksin kıza yazdığı mesaja bak tam bi ezik sq şimdi deldirme annnııı
A*nı s*keyim senin
Gayet güzel bi yazışma...
Teşekkürler de kapat sohebeti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?