Sizce kabul etmemekle doğru mu yaptım eğer gitseydik saçma olmaz mıydı ilişkimizin ne olacağı belli değilken?

Nişanlımla evlenmemize 1 ay kaldı Ama birçok sorunumuz oldu şimdi çok uzun anlatamayacağım bu yüzden sanırım evlenmeyeceğim onunla yani şu an karar aşamasındayız diyebiliriz oturup konuşmamız lazım ama beni çok kırdığı için buluşmayı kabul etmedim çok yıprandım çünkü kafa dağıtmak için bugün beni gezmeye ve düğüne çağırdı arkadaşının yani şu an sorunlarımız varken gezmek tozmak düğüne gitmek ne kadar doğru ailem bana Güler yani sonra dedim ona sorunlar varken ne gezmesi dedim oda kafa dağıtmak için dedi ama konumuz daha önemli deyip ben geleyim konuşalım dedi kabul etmedim düğüne gidecek diye

acaba diyorum ki gezelim düğüne gidelim gel yanıma demişti aramızda 1 saat var bu arada o yüzden gel dedi yani düğün ne olcak Ailesi çok ilgisiz hal böyleyken aramıyorlar bile ne olcak diye şimdi benim onun yanına gidip düğüne gitmem gezmem tozmam saçma olmaz mıydı kabul etmeli miyim

Sizce kabul etmemekle doğru mu yaptım eğer gitseydik saçma olmaz mıydı ilişkimizin ne olacağı belli değilken?