Nişanlımla evlenmemize 1 ay kaldı Ama birçok sorunumuz oldu şimdi çok uzun anlatamayacağım bu yüzden sanırım evlenmeyeceğim onunla yani şu an karar aşamasındayız diyebiliriz oturup konuşmamız lazım ama beni çok kırdığı için buluşmayı kabul etmedim çok yıprandım çünkü kafa dağıtmak için bugün beni gezmeye ve düğüne çağırdı arkadaşının yani şu an sorunlarımız varken gezmek tozmak düğüne gitmek ne kadar doğru ailem bana Güler yani sonra dedim ona sorunlar varken ne gezmesi dedim oda kafa dağıtmak için dedi ama konumuz daha önemli deyip ben geleyim konuşalım dedi kabul etmedim düğüne gidecek diye
acaba diyorum ki gezelim düğüne gidelim gel yanıma demişti aramızda 1 saat var bu arada o yüzden gel dedi yani düğün ne olcak Ailesi çok ilgisiz hal böyleyken aramıyorlar bile ne olcak diye şimdi benim onun yanına gidip düğüne gitmem gezmem tozmam saçma olmaz mıydı kabul etmeli miyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
sorunun ne olduğuna bağlı ama gitsen iyi olurdu
Ama ilişki çalkantıda diyorum her şey çok kötü anladın mı ailem desen karşı çıkıyor oturup düğün hazırlığı yok 1 ay sonra düğün olmasına rağmen ben onunla gezmeye gitmem ne kadar doğru olurdu
adamla evlenecek olan sensin çözeceksen onla çözeceksin gitmen iyi olurdu gibime geldi buzlar erirdi hem belki oturup konuşurdunuz biseyler çözülürdü
Bana çok kırıcı şeyler söyledi geçen hafta bana çalış dedi evlenince tamam dedim önüme yemek getirmek zorundasın ben yardım etmesem bile kadınlık görevin dedi bende bana böyle köle gibi davranırsan yapmayacağım bit şey dedim bunu dedim diye ayrıldı benden gitmiş her şeyi iptal edicem demiş ailesine bitti bilmem ne demiş geçen hafta işte ertesi gün oldu özür diledi affet dedi falan çok yüz vermedim zaten onun öncesinde de aynı ailesinin binasından ev tutmuş istemedim bende ailemde bunu bile bile benden habersiz tutmuş zaten bu olaydan sonra her şey bozuldu aileler uzaklaştı bayramdan beridir ailesi annemi aramıyor düğüne kaç ay kaldı oğlu sürekli iptal etcem falan diyor ailesine gelipte ailemi aramıyorlar ne yapacaZ ne edecez diye bu nasıl aile ilişkisi nişanlım desen bana köle muamelesi yapıyor yapacaksın diye vende yapmayacağım dedim diue ayrılıyor ertesi gün affet diyor kalbim çok kırıldı çok kötü sözler etti 1 ay sonra düğün var hiç çabalamıyor isteyen insan böyle hiçbir şey yapmadan durur mu ailesi de aynı ben napayım ben mi çözeyim her şeyi durum böyleyken bide gezelim düğüne gidelim diue beni çağırıyor sen her şeyi yoluna koy önce değil mi
he bu arada net sen haklısın geçenlerde WhatsApp konuşmalarını paylaşmıştın sanki bu soruyu hatırlıyorum sana karşı tavrı hiç hoş değildi şimdiden böyleyse evlenince daha kötü olur ayrıca senin fikrine değer vermeyip evi istediği yerden tutması saygısız olduğu anlamına geliyor aileni ve kalbini bi kere daha dinle düzelmez yani zor düzelmesi. ama benm kardeşim de senin nişanlın gibi davranıyor nişanlısına, yemek yapmak zorundasın bilmem ne ama o kız da kendi ağırlığını koyuyor kendi istediklerini yaptırıyor yani araları bazen uzun süre bozuluyor bazen iyiler ama herseye rağmen seviyolar birbirlerini. Bilmiyorum kişide bitiyo ona güveniyor musun mutlu olacağına inanıyor musun. bana sorarsan bana böyle davranan emri vaki yapan kadın erkek ayrımcılığı yapan biriyle olmazdım ben şahsen. gitmemekle iyi yapmışsın 👍hatasını anlasın burnu sürtülsun yapıp yapıp hicbisey olmamış gibi düğüne çağıramaz
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!