Önce flört yaşatıp sonrada beni dımdızlak ortada bırakan o iğrenç kalpli Naz,
Merak etme, öyle bir değişeceğim ki, bu yolda belki çok düşeceğim ama kalkacağımın farkında olan kararlı biriyimdir,
Öyle bir noktaya evrileceğim ki hem hayatımı bu raddeden sonra daha iyi bir noktaya çekmek için bir hırs noktam,
Hem de soğuk yenecek bir intikam. seni önce kendime aşık edeceğim ardından yaptığın gibi bana en ihtiyacın olduğu zamanda seni dımdızlak bırakacağım ortada, tıpkı bana yaptığın gibi
En iyi spor hocalarından ve koçlarından spor serüvenini başlatacağım
Çeşitli müzik kurslarına gidip duygularımı seslendireceğim
Diksiyon kursuna gidip hitabetimi güçlendireceğim
Türkiye de tanınmış cildiye ve estetik doktorlarına gidip birtakım düzeltmeler yapacağım
Tüm bu maddi yükü nasıl karşılayacağımı soracak olursanız, yazılımcıyım ve parayı nasıl sağacağımı çok ama çok iyi biliyorum
Tüm bu stres yükünü nasıl karşılayacağımı soracak olursanız, zamanında birtakım rehber kitaplar eşliğinde zihinsel dengemi üst noktada tutmanın eğitimlerini aldım, tecrübeliyim bu konuda, genelde mutlu, idealist ve istekliyim,
Bana yaşattığın hislerin aynısını yaşatacağım sana, sonra da Allah yolunu açık etsin..
( - Yineliyorum aslında o hırs noktam yani asıl sebebim değil zaten böyle bir çıkış uzun bir süredir planlıyordum, sadece tetiklemiş oldu o kadar yani bir noktada kalbini çalamazsam çokta umursamam zaten bambaşka bir hayatın kilidini açmış olacağım )
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer