Kadınlar genel olarak meraklı ve kafalarında bir dünya soru dolandığı halde yakışıklı, hoş ve ona yakınlık duyduğu erkek hakkında onu tanımak vs adına neden soru sormak istemez?

Kadınlar genel olarak meraklı ve kafalarında bir dünya soru dolandığı halde yakışıklı, hoş ve ona yakınlık duyduğu erkek hakkında onu tanımak vs adına neden soru sormak istemez?
Dş görünüşü iyi olan her erkeği merak etmemiz gerekmiyor.
Her şey dış görünüş de bitmiyor sonuçta.
Belki elektrik alamamış, ısınamamış, davranış ve konuşmaları hoşuna gitmediyse de olabilir. Bir çok olasılık var.
Şimdi bir kız nasıl bir erkeği merak etmez sorusunu sorduğumuz zaman bir çok şey geliyor insanın aklına; serserti tipli olur, pis olur, küfür baz olur ya da çok farklı bir şeyler duymuştur hakkında ondan dolayı merak edip soru sormaz...
Evet, davranış ve konuşma derken bunları kast etmiştim ben de
İşte öyle bir şey yok ortada..
O zaman devreye elektrik alma mevzusu giriyor :)
Bazen öyle insanlar çıkıyor ki karşımıza neredeyse dört dörtlük bir insan ama kanımız ısınamadığı için yanaşmıyoruz. Bu genel olarak böyledir bence. Kızı erkeği yok.
Bu benim şahsi görüşüm elbette..
Yok, arkadaş olarak bile sorulabilir. Amaç sevgili olmak, sevgiliğe geçiş kastı falan değil..
Yanı sıradan arkadaş olarak gördüğün birine bile onu tanımak adına sorar herhalde kaç kardeşsiniz, daha önce ne iş yaptın, nerede çalıştın, hangi üniden mezun oldun, kaç yaşındasın, ideallerin neler...
Bu yani.
İlgisini çekmemiş o halde bana normal geldi.
Şöyle düşünün birisi sizle arkadaş anlamında tanımak, konuşmak istiyor ama sizin ilginizi çekmedi veya o kişiyle o an nedenini bilmediğiniz bir şekilde konuşmak, sohbet etmek içinizden gelmedi. Bu durumda gidip saydığınız şeylerden herhangi birisini sorar mıydınız?
Sonuçta insan birazda ilgisini çektiği insanı merak eder, yanaşır. Bu şekilde bakınca mantıklı gelen yanları varsa belki konunun üstünde çok durmazsınız.
Bu konu dışında her konu konuşuluyor, güven falan hepsi var ama nedense dediğim şekilde özel muhabbete girilmiyor kız tarafından..
Bu işte sence bir gariplik yok mu?
Nasıl bir ilgi çekmeme durumu olabilir ki.
Birisi bana böyle davranmış olsaydı beni önemsemiyor diye yorumlardım. Yoksa insan başka neden merak etmeyip sormayacak ki bunları
Aynen öyle haklısın vallahi.
Siz ona sorduğunuzda cevap veriyor mu peki?
Cevap veriyor, anlatıyor herşeyi...
Çünkü kendilerini prenses olarak gördükleri için her zaman ilk adımı erkekten beklerler onlara göre kadın ilgisiz davranmalıdır erkek köpek gibi kadının peşinden koşmalıdır çünkü anlayış böyle tabii ki bütün kadınları genellemiyorum
Hosluk... Begenmek... Güzellik... Bunlar goreceli kavramlar ve kisisel... kisiden kisiye degisir... senin hos dedigin bana bos gelir... sonucta ilgisini çekmiyor ya da merak edecek kadar hos gelmiyor olabilir
Anladım demek istediğini de yani boş gelir, merak edecek kadar hoş gelmiyor olabilir falan böyle bir şey yok..
Cevap
2Cevap
İlgisini çekmemiştir
Çünkü sevgilisi vardır der bu bana bakmaz der biz olmayız der vs vs. Her iki cinste böyle düşünür kimi zaman bu yüzden yanlızız yalnızsınız yalnızlar
Yok yaa o kadar basit düşünmezler.
Yioo aslında bu kadar basit
Öyle düşüneceğini sanmıyorum.
İhtimallerle beynini patlatacağına sor kurtul.
Kendisi bilir.. Ben sorarsam, bütün büyü bozulur..
Büyü müyü boş işler yok öyle bişi.
Merak ediyorsa sorar, etmiyorsa kendisi bilir ne diyebilirim ki?
Sen çok farklı bişey bekliyorsun ama emin ol o da senin gibi düşünüyor şu an :) çokta şeyapma yani konuş
Sevgili isteyen, hoşlanan kız böyle yapar mı hiç?
Ayy yapar ne kadar büyütüyorsun ya :D alt tarafı bi adım atacaksın :D
Kardes kız görünümlü travesti olabilir 😄
Afedersin.
Eder de belli etmez, etmemeye çalışır.
Neden?
Kendilerini bişey sanıyor sonra erkekler ondan
Ne alaka ya..
🤷🏻♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?