Arkadaşlar eski sevgilimle sürekli ayrıl barış durumu oldu. Onun hataları çoktu aldattı beni. Takiplesiyorduk buluşmak istedi öyle buluştuk sonra elimi tuttu seni çok özledim falan dedi. Sonra hiç bir şey olmamış gibi davranmaya başladı bı öğrendim sevgili yapmış. Hesabımdan attım bunu beni engelledi sonra engeli kaldırmış tekrar istek yolladı takiplesmeye basladik ama mesaj yazmadı. Sizce ne istiyor?
Eski sevgilim ne istiyor?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Aldatmış seni takmış boynuzu hala onu düşünüyorsun be
Bilmiyorum niye bu kadar çok sevdiğimi onu nefret etmek istiyorum ama edemiyorum
tekrar seni kandırmak istiyor sanırım bu sefer sen onu engellemelisin.
Neden kandırmak istiyor sevgilisi var sonuçta
seni sürekli aldatan bir insana güvenme bir şekilde sana yaklaşmak istiyor olmalı.
Anladım haklısınız
belki onu sevdiğin için acaba tekrar olur mu diye aklına geliyor olabilir. seni gerçekten seven birisi olsa böyle davranmazdı. ben zarar görmemen için söyledim, umarım mutlu olursun
Haklısın sevse böyle yapmazdı gram sevmiyor beni sevse uzmezdi onu ozlememe müsade etmezdi yanımda olurdu. Sevmek istemiyorum onu ama hala seviyorum
senin durumun zor, sevgi bataklık gibidir sevdikçe daha fazla batarsın. duygulara söz geçirmek zor ama bazı gerçekleri de görmezden gelemezsin.
Bence yatmak istiyor seninle
Kendisini hatirlatiyor
Öyle mi peki neden hatırlatma gereği duyuyor ku
Özlemeni sağlamak için olabilir. Aldatmanın affı olmaz ne kadar sevsende vazgeçmelisin sen tepkini koy hayatına devam et ilerde üzülme
Anlıyorum evet haklısın affı olmaz bende affetmiycem diğer yandan içim acıyor bir seneyi geçti unutamıyorum mutsuzum
Çok zor bir durum gerçekten onunla olan güzel anıları aklıns getirme sende ona ait olan herşeyi sil at sosyal kalmaya çalıs yeni insanlar tanı zaman hissizleştirir elbet ama bunu en kısa sürede atlatmak için içine kapanmaman lazım
Haklısın deniycem
Peki sizce seviyor mu beni seven insan böyle yapmaz üzmez bu kadar değil mi
Seven insan aldatmaz artık bunun bir önemi yok sevsin veya sevmesin sen kendi hayatına bak unutulmayı hakediyor gerekeni yap
Peki teşekkür ederim
Rica ederim iyi geceler 🙏😌🙂
kardeşim ben sana şöle diim kalbinden geçen ne?
Seviyorum onu hala o kadar uzmesine rağmen beni
Ama ne istiyor anlamıyorum
seninki sevgi gerçek. zten aşk ve sevgide gerçeği bile bile acıya yürümek. şu anda son durum ne?
Evet çok seviyorum hala onu. İstek attı takiplesiyoruz durumlarıma falan bakıyor ama mesaj atmadi hala
ailen biliomu?
Hayır
bende senden rica etsem kardeşim profil fotoğrafıma tıklayıp büyütüp bakarmısın tipim nasıl sence?
Baktım iyi ama fotoshop çok gibi geldi
yooki fotoşop efek var. çok soluktu foto o yani. kızlar genelde basıo yüzlerine efeki beni görenle aynı farkı yok derler hep.
Yok asıl benim takıldığım konu şu kardeşim kızlar mesela ne der şimdi mesela sana sorim örnek ortak arkadaşımız deseki sana yaşlarımız uysa beni gösterse sana instagramdan bu fotomu 2 3 tane daha fotomu deseki tanıştırimi tatlı yersiniz çay içersiniz bir birinizi tanıyın dese sadece ilk etap için soruyorum tipim amaçlı ne derdin sadece ilk etapta kardeşim?
Yani olabilir derdim ama dediğim gibi birazcık fotohopu azaltsan daha güzel olur göz yapın çok farklı duruyor mesela
çok sağol kardeşim Allah razı olsun senden kırmayıp yardımcı olduğun için valla. Allah gönlünün muradını nasip eylesin sen ve senin gibi herkesin
Amin kardeşim ne demek cümlemizin