Eski sevgilim ne istiyor? Okur musunuz?

Keşke hemen yüz vermeseydin ya biraz ağırdan alsaydin hemen kaniyorsun ya şu bazı erkeklerin yapmacık sözlerine hemen buluşma snaa güzelleşmissin dio knk bu ne demek zaten guzelsn nedn dio ki sonradan da bulusmaktn vazvecio boşver sal ya bir öyle diyen bir böyle diyenlere güvenilmez.
Haklısın canm
Umarım hep mutlu olursunuz. Ve dikkat edin dönüş amacı farklı insanlar bile olabilir
Birini bulmuş ama taşı gediğine oturtamamış. almadı tatlım sana kaldım demenin farklı versyonunu kullanmış sendr dünden razıymışsın
Bu kadarcık yazıdan bu senaryoyu nasıl kurabildin?
Ne alaka ki çok güzelleşmişsin demesiyle anlamadım?
Hayır doğru anlıyorsun ama nasıl anladığını bunları merak ediyorum?
İkisi de değil aslında bu adam öncelğim değil çok da umursamıyorum onu ama konu ben değil o neden böyle davrAnıyor?
Evet konuş lütfen
Sen bu adamı önceliğin görmüyorsun ama karşı taraf söylediği o canım cicim laflarına senin verdiğin tepkileri daha farklı algılıyor. bak ona yürüyorum oda dünden razı. vazgeçilmezim havalarında. ayrıldık * iki güzel lafıma tav oldu. eski sevgiliye canım cicim özledik biribrimizi sanki falan demeler hep yürümek. ayrıyken büyük ihtimalle başka birine de yürüdü olmayınca da seni elde hazır gördüğü için bunları yazdı
1 sene geçti ama o yürümek değil yol yapmıştır başkalarına ama merak ettiğim benden neden tamamen vazgeçmiyor?
Evet haklısın ama yanlış düşünüyor bende onu kaybetmek istemiyorum kalsın hayatımda bir yerlerde istiyorum sadece
Yedek, 2. kişi gibi
İyi de o hiçbir zaman çağırdığında ben gitmedim ki öyle gel dediğinde gelip git dediğinde gidicem?
Görüş
3Görüş
Bana ne ya eski sevgilinden😂😂
Sana neyse ne yazıyorsun?
Erkeklerin istediği şeyler belli ve aynı genelde
bahanelerden nefret ederim...
Bu cocuk boş
k0kunu özlemis
Zukmek istiyi
En İyi Görüşler