Sevmek bırakılmaz ki, gönüle mani olabilmek var mıdır, varsa ben olamıyorum. Ve olabilene de inanmıyorum. Sevgiyi göstermek elbet bırakılabilir, içinden seversin, içinden yaşarsın. Çünkü artık seni çok kırmıştır, üzmüştür sevgini hakk etmiyordur bıkarsın. Lakin o senin kalbinin en güzel yerindedir.
İkisi de aslında şu an umrumda değil. Bir ayrılık yaşadım yıllar önce bunun neticesinde bir ilişki hala düşünmüyorum. Aklımda o yok şu an uzun yıllardır ama bu yaşadığım ilişkiden çıkarttığım çok ders var o yüzden şu an yalnız olmak benim için çok iyi, huzur verici olduğu için yalnız kalmayı tercih ediyorum ama hiç bir zaman sevmeyi de sevgimi göstermeyi de bırakmadım. Umarım ileride böyle değer görecek biri hayatıma girer diyelim.
Sevmeyi bırakmak isterdim.. Elimde değil bu ama elimden gelen şeyi yaptım en sonunda.. Sevilmeye layık olmayandan tutup çekmeli kendini insan.. Çünkü bazılarına hiç yakışmıyor onları güzel sevmek.. Lağam çukurunda gülün, gül dalında karganın ne işi olur..
Sevmeyi bırakmayı beceremiyorum ama sevgimi göstermeyi bırakıyorum çünkü üzülüp kırılan taraf olunca çok seven taraf da sen olunca hem sevmeyi bırakamıyorsun ama sevgini göstermeyerek ona dersini anlatmaya çalışıyorsun kötü söz de söyleyemiyorsun canı yanar acı çeker diye ama bu yaptıklarımız bize yapılmıyor 🥺🥺
Sevgimi göstermeyi: Aslında, ikisini de bırakmadım. Yalnızca, bırakılması gerekenleri bıraktım. Kimseye ayak bağı olmadım. - Kimseyi de kendime takıntı/bağımlılık edinmedim. Sevdiğim birini sevmeyi hiç bırakmadım. - Sevgimi görmek istemiyorsa, gözünün önünden çektim ve değerine yakışır biçimde saklanması için derinliklerime gömdüm. Ayrıca;
Sevmek bazen vazgeçmektir. Kimine göre gidenden... - Kimine göre kendinden...
İkisini de bırakmadım. Sevmeme durumu o kadar keskin değil bence. Sınır çizerim beni kıran insan ile arama. Ne sevgiyi birakirim ne sevgimi göstermeyi. Daha az görüşür daha az samimi olur daha az şey paylaşirim uzaktan ve severek :)
Sevmeyi bıraktım. Yoruldum. Sevmekten değil de, insanların yeter artık bu ne gurursuzluk demesinden yoruldum. Ve o günden beri önüme bakma kararı aldım.
Hak etmediğim bir şekilde kırıldığımı düşünürsem o insan artık benim içimde biter ve hiç bir zaman artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz olması gereken de tamda bu
Sadece insanlar hassas insanlar karşılarındakindenn sevgi görememeyi düşündüğü zaman sevmeyi bırakırlar sevgini zaten o olaydan sonra göstermeyi bırakır hale gelirsin😓