Size çok sorum var elbet yardım eden biri çıkar sizce bu durumları düzeltme şansım var mı ve nasıl?

Yardım edenlere şimdiden çok teşekkür ederim mesaj yazmak için mesaj yazanlar olmasın lütfen. Ben dün sevdiğimin evine gittim sevdiğim diyorum çünkü o beni sevmiyor inatla eminim. Kıyamet koptu onun evinin önünde dolaşırken babası beni gördü ben ilk babası olduğunu anlamadım sonradan anladım ve ordan gitmek istedim. Moralim çok bozuktu sonra babası beni arabasına çağırdım arabasına bindim adam beni deli hasta sandı olmaz kızım tayfunu unut dedi belki mantıklı davransaydim olurdu sadece çok sevdim aslında bana o pek bir şey yapmadı zamanında benden para aldı ben de parayla elimde tutmaya çalıştım yattım güzel geliyordu dünya umrumda değildi sadece büyük bir takıntı yaptım o yüzden hep yatarak buluşmak istedim çünkü benimle cafeye gitmeye çekiniyordu. Neyse ben zamanında arkadaşları ile konuştum ben zamanında faceden akrabalarına yazdım beni sevmiyor diye ve dün en büyüğü dün dün babası ile konuştum mantıklı konuşmadım için beni deli sandı. Sonra onla buluştuk bana çok kızdı dövdü yeter ben seni sevmek zorundaydim mıyım yapmasaydin zorladım mı silah mı dayadım dedi vurdu baya konuştuk ve sonra ben dolmuş başında bekliyordum oda geldi baya bekledik bindi bende bindim dolmuş parasını ödedim onunkine de benimkini de eve gelince konuştuk bana 3 4 gün yazma dedi istemiyorum dedi bende tamam 1 hafta yazmam dedim çünkü çalışıyor akşamları yorgun ama 1 hafta sonra yazayım mı aramız düzelir mi ve ben bu kadar yanlış yaptım bir gün beni sever mi aramız düzelir hatta ben hayatımı kurabilirsem bir gün evlenir miyiz? Ki bunların 1 yıl içinde olması şart çünkü ben 30 o 33 artık evlenmek istiyor. Ne olur fikir verin sonra bir olay daha oldu onu ilerleyen saatlerde farklı bir soru olarak yazcam.
Size çok sorum var elbet yardım eden biri çıkar sizce bu durumları düzeltme şansım var mı ve nasıl?