Aşk İlişkileri Aşk işlerinden elimi eteğimi nasıl çekerim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bırakmak istiyorum bu işleri kimseyi sevmek istemiyorum nasıl olur bu isteyince olur mu Güncellemeler+1 yıl Aşk diyorum s*KS demiyorum Aşk işlerinden elimi eteğimi nasıl çekerim? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sedomania1 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl sadece istemekle olmuyor tabiki. hayatını bir düzene sokman lazım. sana iyi gelen şeylere daha fazla yönelmen ve haytına yenilikler katman gerekir 0 0 Yorumla
Muhammetaydm Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bende senin gibiyim birşeyler öğrenmeye calis kafanı meşkul et zamanını iyi kullan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tamam işte kimse ile konuşma ben öyleyim kimse ile konuşmuyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim sorunum platonik takılmak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam bende öyleydim bakma millete yani işine gücüne bak böyle çok bakıp incelersen aşık olursun Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk mı yoksa seks mi bebeğem 😏 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Yazmışsm ya aşk 😄 Yorumla Zekai_kirişçi +1 yıl O nasıl oluyor bebeğem 😏 sürekli aşık mı oluyorsun. Hey önüne geleni sevemezsin ya dimi bebeğem 😏 Yorumla Soran +1 yıl Yok bebeğeem birini severim ama çok zor unutum şu anda o durumdayım Yorumla Zekai_kirişçi +1 yıl Zaten unutması zorsa gerçek sevgidir bebeğem 😏 bize bu gerek, günlük vur kaç yapılan aşklar değil bebeğem 😏 Yorumla Soran +1 yıl En iyisi aşık olmamak o zaman Yorumla Zekai_kirişçi +1 yıl Aşık olmazsa seks olur bebeğem 😏 Yorumla Soran +1 yıl O hiç olmaz hsjdjd Yorumla Zekai_kirişçi +1 yıl Niye bebeğem 😏 Yorumla Soran +1 yıl Offf çok mu geniş aile izledin yaahdjjdjdjd Yorumla Zekai_kirişçi +1 yıl Geniş aile özel fobim 😏 Yorumla Zekai_kirişçi +1 yıl Hobim olacaktı Yorumla Zekai_kirişçi +1 yıl Olamadık mı yani Cevahir ile şukufe ya da pırıl ile Zekai Yorumla
_Han_ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. finali benle yapabilirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aşk ın mı Yorumla _Han_ +1 yıl aynen xd Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Yalnızlığa çok alışma.. terkedemiyorsun sonra 1 0 Yorumla
delmeyisevenadam Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı. Olmazz isteklisin sende ben gibi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aşk konusunda mı Yorumla delmeyisevenadam +1 yıl Evet hem aşk hem cinsel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
sadece istemekle olmuyor tabiki. hayatını bir düzene sokman lazım. sana iyi gelen şeylere daha fazla yönelmen ve haytına yenilikler katman gerekir
Bende senin gibiyim birşeyler öğrenmeye calis kafanı meşkul et zamanını iyi kullan
Tamam işte kimse ile konuşma ben öyleyim kimse ile konuşmuyorum
Benim sorunum platonik takılmak
Tamam bende öyleydim bakma millete yani işine gücüne bak böyle çok bakıp incelersen aşık olursun
Aşk mı yoksa seks mi bebeğem 😏
Yazmışsm ya aşk 😄
O nasıl oluyor bebeğem 😏 sürekli aşık mı oluyorsun.
Hey önüne geleni sevemezsin ya dimi bebeğem 😏
Yok bebeğeem birini severim ama çok zor unutum şu anda o durumdayım
Zaten unutması zorsa gerçek sevgidir bebeğem 😏 bize bu gerek, günlük vur kaç yapılan aşklar değil bebeğem 😏
En iyisi aşık olmamak o zaman
Aşık olmazsa seks olur bebeğem 😏
O hiç olmaz hsjdjd
Niye bebeğem 😏
Offf çok mu geniş aile izledin yaahdjjdjdjd
Geniş aile özel fobim 😏
Hobim olacaktı
Olamadık mı yani Cevahir ile şukufe ya da pırıl ile Zekai
finali benle yapabilirsin
Aşk ın mı
aynen xd
Yalnızlığa çok alışma.. terkedemiyorsun sonra