- +1 yıl
Kesinlikle olabilir zaten ilerde bir mucize olur evlilik yaparsam şunu sözünü isteyeceğim evlilik yapacağım kişiden ne olursa olsun gece birlikte yatacağız sabah birlikte uyanacağız her sabah elimizden geldikçe aynı sofrada bir şeyler yiyeceğiz içeceğiz hiçbir zaman aradaki sıcaklık kopmayacak ne sorun olursa olsun ben de söz vereceğim oda
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- u+1 yıl
Yatağa küs girilmez, evliliği kurtarmaya değil ama ömrünü uzatmaya yetebilir :) Kavgalar, tartışmalar her ilişkide olur ama uzattıkça birbirine karşı bileniyorsun, soğuyorsun, kinleniyorsun..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Aralarında gerçekten sevgi ve saygı var idiyse, yatağa küs girmemek kavgayı yumuşatır.
Nihayetinde temas olur, temas şakaya döner, buzlar erir ve sevişilir. Bu da yeni sayfa açar.
Ama sadece sevgi varsa.
Diğer türlü, eline güneşi de versen o iş olmaz..
Günaydın efenim 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Günaydın 🌸
Aynı fikirdeyiz her zaman...
- +1 yıl
Ruhu başka yerde olup da aynı yatakta olunsa nolacak ki? Ruhun da o yatağa girmesi gerekir.
22 Yorumla- +1 yıl
Sevgi varsa ruh da girer zaten.
Yatakta ister istemez temas, dokunsallık artacağı için sanki fazla küs kalınmaz.
Küs kalamayaca uzaklaşma da olmaz.
Birbirlerini seven çiftler için evlilik kurtarıcı olabilir diye düşünüyorum ben. - +1 yıl
Anahtar kelime: birbirlerini seven çiftler. Aralarında dikenli teller de olsa, kollarına batıp kanatsa bile dokunmaktan imtina etmezler.
Ama eğer sevgi yoksa isterlerse birbirlerine japon yapıştırıcısı ile yapıştırsan yine kar etmez.
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. O "evliligi" kurtaracak baska bir sey kalmadiysa "yatak" ne yapsin? Belki o da sadece belki biraz zaman kazandirabilir ki bu da iyi bir sey midir emin degilim.
Evliligi kurtarmaya calisilacak bir duruma sokmamak her seyden daha verimlidir :D
12 Yorumla- +1 yıl
Bitmiş bir evliliği hiçbir şey kurtaramaz.
- +1 yıl
Olabilir, ayni yatakta yatmak, yataklari ayirmamak ve sarilarak uyumak evliligin temeli aslinda. Ayni anda yataga girmek gerekiyormus mutlu evlilik icin.
20 Yorumla - +1 yıl
Daha bos bir sebep duymadım. Yatağa girelim ama totomuzu dönüp yatalım olayı.
Evlilik kurtarılmaya çalışılıyorsa o evlılık zaten bitmiş demektır. Dalgaya karşı kürek çekmeye benzer10 Yorumla - +1 yıl
yazamam ama izleteyim;
https://www.youtube.com/embed/y2yUTroYwPw20 Yorumla - +1 yıl
Merhaba
Yatağa küs girmeyelim diye evlilik kurtarılamaz hayatın her anında sevgi saygı gerekli
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tarafların durumuna göre değişir. Eğer evliliği kafalarında bitirmişlerse kurtuluşu yoktur.
10 Yorumla- +1 yıl
Günü kurtarır , sorunlar sürekli hali altına supurulmemeli
10 Yorumla - +1 yıl
Bunu çok duymuştum. Eğer çok katı bir sorun yoksa bence evliliği kurtarır.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Her zaman işe yaramaz bence. Biz küs de olsak seks yaparız ama sonra yine küs devam ederiz.
10 Yorumla - +1 yıl
Extradan bir kaç sevişme daha yapma şansı, hayat kısa seksten mahrum kalmaya değmez 😂
10 Yorumla Evliliği kurtarmak denince birbirinden nefret eden iki insanı zorla aynı alanda yaşatmaya çalışmak geliyor aklıma, kurtulmasa da olur bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evlenenlere sormak lazım haklı da olabilirler ama benlik değil o konuşmadığım insanı görmek yanında durmak da istemem gece tekmeyi basarım 😃
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Seviyorsan girmemelisin. Karşılıklı adım atılmalı
00 Yorumla Aradaki bağın zedelenmemesi için günü yan yana bitirmek güzel bir tavsiye.
00 Yorumla- +1 yıl
Yatağa küs girilmez
10 Yorumla - +1 yıl
Katılıyorum
10 Yorumla - +1 yıl
Yardımcı olur ama kurtarmaya yetmez
00 Yorumla - u+1 yıl
Hayır saçma bir tavsiye olur
00 Yorumla - +1 yıl
Kus girriyorsan zaten o iş bitmistir
00 Yorumla - +1 yıl
evet
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 928 cevap paylaştı. Evet olur..
00 Yorumla
Detaylı bilgi