O kızla bir şeyler yaşayacağını ve evleneceğini söyledi. Amacı nedir?

Geçen hafta Instagram'a bir erkek arkadaşımla fotoğraf atmıştım. Fotoğrafı görenler sevgili olduğumuzu düşündü. Aynı gün içerisinde sevdiğim kişinin bir arkadaşı da (muhtemelen) bana istek attı ve ben isteği kabul ettikten sonra beni engelledi. Muhtemelen hikayemi görmüş. Ertesi gün ise sevdiğim adam Instagram'da bir kızla hikaye paylaşmış, sanki sevgili gibi (kız iş arkadaşıymış araştırmalarıma göre). Fake hesaptan baktım ama sevdiğim kişi muhtemelen fake hesabın bana ait olduğunu anladı, çünkü daha önce fake hesabıma istek atmıştı. O hikayeyi görünce çok tedirgin oldum ve ona mesaj attım. Mesaj attığımda bana direkt o kızın habersiz çekilmiş fotoğraflarını attı ve "benimle iletişim kurma, benim bir kadınım var, 5 gündür beraberiz, önceden arkadaştık ama evleneceğiz, iki kadınım mı olsun, dur lütfen yoksa seni engelleyeceğim bizim temas kurmamız lazım (o kızla bir şeyler yaşayacağını ima etti muhtemelen)" gibi şeyler söyledi (kendisi Alman olduğu için yazdıklarını en fazla bu kadar çevirebiliyorum) ve en sonunda beni engelledi. Hatta kız ses kaydı da attı bana onun numarasından onun kullandığı cümlelerle o beni engellemeden önce. Kızın ses tonunda hiçbir sinirli ifade hissetmedim. Sonraki sabah ise onun profiline baktığımda, o kızla olan tüm hikayeleri kaldırmış daha 24 saat dolmadan. Neden böyle yapıyor sizce? 2 ay önce kendisi benimle görüşmek için şehir değiştirdi ama kendisi benden 10 yaş büyük olduğu için bunu problem yaptı. "Pedagog değilim ben" dedi ve benimle konuşmayı kesti. Aklım almıyor artık. O günden beri de o kızla hiçbir hikaye ya da fotoğraf paylaşmadı. 2 ya da 3 gün önce sadece bulunduğu yerin manzarasının videosunu çekip atmış ama o kız yoktu. Niye böyle yapıyor sizce?

O kızla bir şeyler yaşayacağını ve evleneceğini söyledi. Amacı nedir?