Bir şey sormak istiyorum dürüst olun.
Kadınlarda neden etkileniyorsunuz? Ve neden kaçıyorsunuz ya da iyreniyorsunuz? Her anlamda tepeden tırnağa? Dobra soruyorum🤗
Kadınlarda neden etkileniyorsunuz? Ve neden kaçıyorsunuz ya da iyreniyorsunuz? Her anlamda tepeden tırnağa? Dobra soruyorum🤗
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Kadınlar bir çiçektir cennet annelerimizin ayaklarının altındadır diyen peygamberin ümmetiyiz rabimizin günahkar kuluyuz Allah cümlemizi islah etsin.
Amin🙏
Bak kızlar neden kaybediyor biliyor musun? Kibirlerinden ve üstten konuşmalarindan genelde aşırı egilu tavirlardan
Haklısın + bende sevmiyorum hep kaçıyorum o yüzden arkadaşım yok
Kadınlar ihtiyaçtır kadınlar zamandır kadinalr sevgidir kaçma sebebi uyumsuzluk dırdır ve yatak olayı olabilri
Hmm yatak olayı?
Etkisiz kalmalari
Hm anladım
Saçççç galiba benim saçlara fantezim var aşırı hoşuma gidiyor bide yüz mükemmel ya
Hangi renk?)
Renk farketmez yeterli uzun ve düz olsun 😍😍
adet olayından igreniyorum ama normal bişey oldugunu da biliyorum yani istemsizce igrendigim bişey yanlıs anlamayın
Anladım sizi tabi kadın dediyin temiz olmalı. Yanlış anlaşılmak istemem ama dürüst olucam ben bile kendi adet kandan iyrenen bir insanım
Aynen. Yoksa kadın düşmanlığı yaptığım yok 😀 teşekkür ederim anlayisin için
Rica ederim aman boş ver )
Çay var mı çay
kötü koku uzaklaştırıyor yani bakımsız duran dışarıdan. Etkilendiğim şey dolgun göğüslere sahip oluşu ve çıkık kalçası
Hmm belki estetiktir ya da dolgu yapmıştır dolgu vucutdan yağ alıp diğerine basıyor estetikde bildiğimiz işte yinede etkilermi?
etkiler çünkü gözünü doyuruyor öncesinde sonrasında cinsel çağrı yaptırıyor
Hm anladım ) dürüst olduğunuz için teşekkür ederim
yalan yok yani kız ne kadar güzel olursa olsun sütyen ölçüsü 75'se kadınsı durmuyor gerçek bu. Nasıl kızlar kısa boylu erkek sevmiyor aynı hesap
)) ben gerçi boya dikkat etmiyorum ama deyişiyo işte insandan insana
genele bak ama erkekte ilk aranan uzun boydur ondan dedim
Evet işte orasını anlamıyorum kadınlarda çok fazla şey istiyo zenginlik muhabbeti gibi en saçma o ola bilir neden kafa kafaya verib ikside çalışmıyor)
para amacı tamamen hava atmak hemcinslerine artık her şey gösteriş üzerine sosyal medyadan yürüdüğünden
normal insanız hepimiz yaşlaninca hayatlarını sadece gösteriş için yaşadıklarına üzülücekler ozamanda geç olucak tabi)
Neden etkilenelim herşeyleri cezbedici. Günaha girmemek için kaçıyorum 😂
Ahahah
Gülme 😅
Çok açık saçıkta giyinme 😃
Evet kapalı diyilim ama hep kapalı giyiyorum
Kapalılar daha iyi zaten yatak odaları daha renkli oluyormuş diyorlar
Sen neyden etkileniyorsun
Karyere yönelik olmalırdan yani kısacası zeki. )
Yakışıklı ve para bunları umursamam düşüncesine oturup kalkışına bakarım
Aslında ben de öyleyim de buradan şu an farklı bir imaj çiziyorum 😅
Parayı kastetmedim valla bende yokluk çektim biliyorum para zor kazanılan bir şey saygıda gösteriyorum kastetdiyim şey benimde çalisip kafa kafaya vereceyim adam.
sorrrr
Sordum)