Yeni biten ilişkimde son kez bir araya geleceğiz, ona ne dersem biten ilişkimiz onun canını daha çok acıtır ve benden vazgeçmez?

7 aylık ilişkim daha yeni bitti. İkimiz de her şeye rağmen seviyoruz ve devam etmek istiyoruz içten içe. Birbirimiz olmadan boşluğa düşeceğimizi biliyoruz. Hemen başka şeylere (yeni kişilere vs) sarılıp onlarla doldurmaya çalışacağız çünkü biliyoruz ki tutunacak ve dolduracak başka bir şey bulamazsak düşeceğimiz boşluk gerçekten çok derin ve çok acı verici. İlk başlarda tutunduk ve dolduracak bir şey bulduk sanacağız ama sonra anlayacağız ki hayır ve o boşluktan kaçamayacağız. Üzüleceğimizi biliyoruz ama ikimiz de o kadar gururlu, kibirli, dayanıklı, sabırlı ve acıya alışığız ki bununla da baş edebiliriz, boyun eğmeye gerek yok diye düşünüyoruz. İkimiz de çok dik duruyoruz. Biri gitme bırakma beni dese diğer taraf bırakmayacak ama diyen yok. 7 aydır her anımız birlikte geçti bizim. Hem işimiz hem işten sonraki hayatımız. Hem de son 4 ay aynı evde yaşadık. Hayatı paylaştık ve ikimize bir düzen kurduk. Şimdi benim evimden giden ve düzeni daha çok bozulacak olan o gibi duruyor ama evimin içinde onun olmaması benim için de çok yıkıcı. Son kez bir araya geleceğiz, benim evine kalan eşyalarını almaya gelecek. Ne dersem ne yaparsam ve nasıl davranırsam onun benden ve bizden vazgeçmesini zorlaştırırım? Nasıl daha çok üzülüp acı çeker? Nasıl bir veda gerekir? Veya veda etmemek mi gerekir? (Aynı iş yerinde çalışıyoruz birbirimizi tekrar göreceğiz ama iş yerinde resmi ve ciddi davranıyoruz birbirimize) Bugün özel hayatımızdaki son karşılaşmamız ve konuşmamız olacak.

Yeni biten ilişkimde son kez bir araya geleceğiz, ona ne dersem biten ilişkimiz onun canını daha çok acıtır ve benden vazgeçmez?