Zina ediyorum, 5 vakit namaz kılan bir müslümanım benim gibi olanlar var mı ve ben kiminle nasıl evleneceğim?

Arkadaşlar ben günahkar bir insanım önceden hiç umursamazdım, Herşeyi yaşardım, ve zatenn, Anlık zevklerinde mutluluk getirmediğini biliyorum, ama bir türlü uzak kalamıyorum, bekarım hiç evlenmedim ama bu işi çok yaptım hala da yapabiliyorum zaman zamanVe müslümanım sonuçta ve yaptığım yanlış işler resmen vicdanımı parçalıyor neredeyse her gün ölüyor gibiyim, İçim eriyor zaten günah işlememin nedeni Allah'ı sevmemem onu inkar etmem ya da ona düşmanlık yapmam değil nefsime ve iğrenç arzularıma yenik düşmem tövbe ediyorum ama sürekli beni bu yola iten şeyler oluyor, Mesela gizli dostum vardı aradım görüşmek istemediğimi falan söyledim sonra tekrar döndü bana falan ne tam dinsiz gibi olabiliyorum, Ne de tamamen dinine bağlı birisi olabiliyorum, Dindar birisi ile evlensem sadece eşime ait olurum bir kişi olsun istiyorum hayatımda asla aldatmam, kimseyi aldatmadım çünkü, Ve bu işi helalimden yapmış olurum, Sonuçta hepimiz insanız ve bu da fıtri bir ihtiyaç ve bunu helal olarak karşılayamadığım için zaten harama yöneliyorum ama beni hiç bir ehli iman kız istemiyor, İnançlı ve dinine bağlı biriyim diye dinsiz imansız birisi de istemiyor, kaldı ki onu da ben istemem zaten ayrı mesele belki benim gibi olan birisi olur beraber evlenip günahtan uzak durabiliriz lütfen yol gösterin çok zor durumdayım?

Güncellemeler
+1 yıl
* Zamanında bu paylaşımları Yapan, Ve Günahkar olan ben, aslında özüme hep yabancı yaşadım, Kötü bir ahlakla ecnebiler gibi sadece zevk ve sefahetle yaşadım, Ve bir ömür sadece acı çekerek suni eğlenceler de teselli aradım, Sonra özümü buldum, Ve Allah rızası için hayatımı sürdürmeye karar verdim şu an da çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüyorum, gerçek mutluluğu arıyorsanız...
Rad suresi 28. ayet: "Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur."
Zina ediyorum, 5 vakit namaz kılan bir müslümanım benim gibi olanlar var mı ve ben kiminle nasıl evleneceğim?