Rad suresi 28. ayet: "Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur."
Zina ediyorum, 5 vakit namaz kılan bir müslümanım benim gibi olanlar var mı ve ben kiminle nasıl evleneceğim?
Rad suresi 28. ayet: "Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur."
Arkadaşlar ben günahkar bir insanım önceden hiç umursamazdım, Herşeyi yaşardım, ve zatenn, Anlık zevklerinde mutluluk getirmediğini biliyorum, ama bir türlü uzak kalamıyorum, bekarım hiç evlenmedim ama bu işi çok yaptım hala da yapabiliyorum zaman zamanVe müslümanım sonuçta ve yaptığım yanlış işler resmen vicdanımı parçalıyor neredeyse her gün ölüyor gibiyim, İçim eriyor zaten günah işlememin nedeni Allah'ı sevmemem onu inkar etmem ya da ona düşmanlık yapmam değil nefsime ve iğrenç arzularıma yenik düşmem tövbe ediyorum ama sürekli beni bu yola iten şeyler oluyor, Mesela gizli dostum vardı aradım görüşmek istemediğimi falan söyledim sonra tekrar döndü bana falan ne tam dinsiz gibi olabiliyorum, Ne de tamamen dinine bağlı birisi olabiliyorum, Dindar birisi ile evlensem sadece eşime ait olurum bir kişi olsun istiyorum hayatımda asla aldatmam, kimseyi aldatmadım çünkü, Ve bu işi helalimden yapmış olurum, Sonuçta hepimiz insanız ve bu da fıtri bir ihtiyaç ve bunu helal olarak karşılayamadığım için zaten harama yöneliyorum ama beni hiç bir ehli iman kız istemiyor, İnançlı ve dinine bağlı biriyim diye dinsiz imansız birisi de istemiyor, kaldı ki onu da ben istemem zaten ayrı mesele belki benim gibi olan birisi olur beraber evlenip günahtan uzak durabiliriz lütfen yol gösterin çok zor durumdayım?
Hayırlı cumalar kardeşim. Evliliğin zor olduğu bugünü bu hale, bu ekonomik durumlara, bu ahlaksız durumlara getirenler utansın. Suçlu hissetme kendini, vicdanın zaten rahatsız, o rahatsızlık da kalmalı. Bu rahatsızlık seni tövbeye, tövbeni de tutmaya yöneltsin. Herkeste hormon var, bu zorda kalmayı kendi kendine halletmeyi düşündün mü? Başkasına muhtaç olma, zinaya düşme tehlikesi olduğunda kendin yap. Aile büyükleriyle görüş münasip de birini bulsunlar inşaAllah mutlu olursun. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Unutma ki şu anlattığın durum birçoğunda maalesef var.
Nur Suresi 3. ayet
Zina eden erkek, zina eden veya müşrik olan bir kadından başkası ile evlenmez; zina eden kadınla da ancak zina eden veya müşrik olan erkek evlenir. Bu, müminlere haram kılınmıştır.
Evet zaten hiç zina etmemiş birisi olsun diye istemiyorum, Öyle olması için benimde yapmamış olmsm gerekirdi, Belki benim gibi birisi vardır
Tek günahkar sen değilsin, günah dediğin şey insanlar için, bulursun nihayetinde.
Cevap
2Cevap
temizler temizlerle kirliler kirlilerle kanka. Senin gibi kız bulman lazım bu işi yapmış ama vicdanı yanan birisi öylesinide bulursun vardır bence
Bulamıyorum, Öyle birisi olsa samimi dinine göre yaşamak isteyen elbet kabul ederim sonuçta benim yaptığım hataları yaptı diye yargılamam
Dua et Allaha ancak Allah yardım eder sana günahkar kulları değil
Tövbe kapısı geniştir tövbe et daha yapma
Kalbini temiz tut ve duanı dürüst dile
Namaz kilan insan o b*. qa bulasmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?