Biliyorsunuz biz Ermenilerin çoğu hristiyan ama ben Müslümanım ve kendim ile aynı ırka sahip biriyle evlenmek istiyorum ama birisini nasıl müslüman edebilirim.
Kürtte olur ama öncelik Ermeni olsun istiyorum
Biliyorsunuz biz Ermenilerin çoğu hristiyan ama ben Müslümanım ve kendim ile aynı ırka sahip biriyle evlenmek istiyorum ama birisini nasıl müslüman edebilirim.
Kürtte olur ama öncelik Ermeni olsun istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Müslüman Ermeniler de var çiçeğim, niye başkasını Müslüman yapmakla uğraşasın yani.
Belki hoslandigim hristiyan
E o zaman Allah gönlüne göre versin inşalla da yani imkansıza yakın bir şeyi diliyorsun, din değiştirmesini bekleyerek. Bizimkileri biliyosun sen de yani, cemaatten ayrılmazlar kolay kolay.
Benim dedemin dedesi müslüman olmuş kaldı ki çok aşırı tutucu iken, diğerleri de hayli hayli müslüman olur
Dedenin dedesi Teşkilat-ı Mahsusa'nın elinden kurtulmaya çalışıyordu be annem, şartlar farklı yani. Neyse, hakkında hayırlısı inşalla.
Öyle de olsa sonuçta ta o zamandan bu zamana kadar müslüman olarak geldik ama sonuç olarak nasıl ikna edeceğim ben inatçı keçiyi. Sen mesela müslüman birisinden hoslandaydin seni ne ikna ederdi din değişimine
Ay hiç umrumda olmazdı valla kimin neye inandığını. Benim babam Hıristiyan, anam Müslüman -ikisi de kağıt üstünde- ikisi de dindar değildiler, bu yüzden ikisi de bunu hiç umursamadı. Noel'de çam ağacı da süsledik, Ramazan'da anneanneme iftar yemeğine de gittik. Ben de dindar bbir insan değilim zaten, yani hayat herkesin gönlüne göre versin inşalla.
Amin ne diyelim. Ama ben ve ailemde dindar ondan çözüm arıyorum
Liza sen müslüman miydin ben seni bakire değilsin diye ateist falan sanıyodum
1) Dinde zorlama olmaz saçmalık
2) Seviyorsan o kişinin dinin ne önemi var?
Ben müslamanım ama dine asla bakmazdım.
Din önemli canım ya
Müslüman kadın gayrimüslim erkekle nikah kıyamıyor dinimiz dini nikah istiyor 2 taraf da islama inanması lazım
Resmi nikah kıyıyor tabiki de
Evlenen her türlü evleniyor
Nikâh düşmüyor ama gayrimüslimle. Yani ömür boyu zina hayatı yaşamış oluyorsun
Ermeni müslümanlar da vardır illa ki.
Yok yok çoğu hristiyan benim hoslandigim hristiyan
Din değişimi kolay bir husus değil kaldı ki bu çağda artık durma noktasına gelmiş gibi duruyor.
Bilmiyorum ama ikna etmem lazim
Ne önemi var ki herkes özgür değil mi sonuçta?
Hangi konuda
Din
Yani isteyen istediğine inansın inancına göre insan alma hayatına
Müslüman kadınlar müslüman erkekler evelenebilir dinde biz kadınlara kısıtlama var
Anladim
neden bu ikisi sadece?
Çünkü biz aynıyız
hiç mantıklı bir cevap değildi :D
Niye
sizi diğerlerinden farklı kılan ne?
Çünkü biz iç içe yaşamış iki toplumuz. Katledildik ve yine birlik olduk
sizi kim katletti :D
Turkolar
Hangi tarih kitabında okudun ya da sosyal medya paylaşımı ile youtube videosun da sen bunu :)
Tamam sen haklısın ama dediğim gibi asla bir turk istemiyorum
Türk istemeyebilirsin kararına tercihine karışan yok ki sadece merak ettim sordum ama kendini haklı çıkarmak için müslümanım diyorsun ama iftira atmanın ne anlama geldiğini bilmiyorsun sanırım :)
İftira değil. Zilan dersim 1915 katliamları ortada inkar eden sizsiniz
araştır bence :)
Sen arastir ve inkarı birak
söylediklerin bile o kadar mantıksız ki :)
tamam. Bye
Senin o bize turko diyen ağzına sokarım defol git başka ülkeye o zaman katledildiyseniz ne diye türkiyede yaşıyorsunuz
Neden olmasın olabilir nasipte varsa.
hemşinli bul
Zor iş