Bir insan neden evlenmek ister/istemez?
Hangisi mantıklı görelim bakalım..

Evlenmek istiyorum. Çünkü;
Evlenmek istemiyorum. Çünkü;
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir insan neden evlenmek ister/istemez?
Hangisi mantıklı görelim bakalım..

Evlenmek istemiyorum çünkü :
1) Senden daima daha iyisine gitme gibi bir yapısı olacak kadın erkek farketmez özgüvensizlik demeyin kimin karşısına kimin çıkacağı asla belli değil.
2) Yapıma uygun insan yok düşüncelerim önemsenmediği için umudum da yok.
3) Sürekli ölümüne seviyormuş gibi davranmak zorundasın yoksa hemen aldatmaya başlıyorlar ne iletişimle çözmeye çalışanı gördüm ne de sorunun kaynağına inmeye çalışanları hemmen ALDATILMAYI HAK EDİYOR diyip uğraştırıyorlar.
4) Başka birisinin sevdiğimi elimden almasından aşırı derecede korkum var ve bunun stresiyle yaşamak istemiyorum.
5) Çocuğumu taşıyacak kapasitede karakter ve zekaya sahip kadınla henüz karşılaşmadım ama ülke buluşmadaki hesabın lafını yapıp sorgulayan kadınlarla dolu olduğu için sanırım bulamayacağım.
6) O kadar bok attık gkgkgk benim geleceğim de belirsiz çünkü kariyer hayal gibi amaçlarım yok gidişine göre anı tadarak yaşıyorum dolsyısıyla bende para yok amw.
7) Çocuk sorumluluğu almakta sorun yok ama bir kadını koruyup kollayacak güçte değilim kısacası fiziksel güç diyelim benden kendisine bulaşanın ağzını kırmamı bekleyeceği için ya da herhangi bir fiziki işi bana itekleyeceği için o konuda ezik gibi göreceğinden evlenmek istemeyecektir.
8) Şu skko skko red pill olaylarını araştırınca tamamiyle isteğimi kestim.
9) Kadınlar çok fazla kriter istedikleri için hele hele kız eli değmemiş diyip deneyimli isteyenler ayrı bir mesele ama kısacası kriterlerini istesem de karşılayamayacağım için bu konuda uğraşmayı kestim.
10) Aşk diye bir şey olmadığı için o hayallerimdeki aşkı yaşayamayacağımı farkedip gerçekleri gördüğümden dolayı hevesim kayboldu.
Btw bunu okuyan kızlar için söylüyorum hiçbiriniz üstünüze alınmayın aşağılamak için söylemiyorum sadece gördüklerimi dile getirdim sövmeyin yani gkgkgkg
20 yaşında ne bu ümitsizlik? Daha yeni başlıyorsun hayata :))
Dur hele birşeyler yaptığını başardığını görünce o kadar umutsuz vaka olmadığını anlayacaksın..
Ayrıca üşenmeden bu kadar beni ciddiye alıp yazdığın için ayrıca teşekkür ederim ☺️
Evlenmek istiyorum çünkü ailemin katı olarak gördüğü benm olması gereken gördüğüm yaşam tarzını benimsemek istiyorum, eşimle
Evlenmek istemiyorum çünkü hem ekonomi hemde insanlara güvenmek sıkıntılı
Hangisinde karar kıldınız? 😄
:))
Sizde mi sizce mi?
Ben de kararsızım ama zaten kararımı etkileyecek kimse de yok
İstesem de bir anlamı olmuyor :)
Çünkü sevilmek, sevmek, yuva kurmak, cinsellik yaşamak için evlenmek ister. İstememenin sebebi ise kısıtlanmak ve sorumluluğu taşımamak ve parasızlıktan dolayı olur
Siz peki?
Cevap
1Cevap
Evlenmek istiyorum çünkü
1. Soyumu devam ettirmek istiyorum
2. Düzenli bir hayat istiyorum
3. Huzur sevgi mutluluk arıyorum
Evlenmek istemiyorum çünkü sevgimi hak edecek birisinin olduğunu düşünmüyorum.
Güzel duygularımı harcayamam para değil ki bu geri kazanılsın.
Tamamen güven duygusu
Nafaka altın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?