Dün heycanlı sekilde sevdigimi söyledim daha öncedende cıkma teklifi etmiştim kabul etmemişti dersler var diye şimdi üniversiteye gidiyor bu kız benim. Uzun zamandır sevdigim kız gelecekteki eşim olmasını istedigim kız ama verdigi cevap içimi burktu. Ne yapsamm sizce konusmayı devam ettireyim mi
Oluru mu var mı sizce cıkma teklifi ettim verdigi cevap degişik?
oluru var ama böyle destan yazmana gerek yok be reis kıza o şeyi verme yani kaybetme korkusu dedikleri şey var ya hah işte bide sanalda gerekeni yapmışsın şimdi reelde devamını getir onun aklını başından alacak bir şey yaparsan bence bir ihtimalin var
O sana karşı bir şeyler hissetmiyor koyduğu o emojiden belli. Bir şeyler hissetse 'yaaa' demek yerine 'yiaaa' falan derdi. Ve sana bir tavsiye, evet birine onu sevdiğini söyle ama bu kadar romantik olma çünkü daha sevgili değilsiniz. Kendine biraz kalaslık güncellemesi yap aşırı romantikliği kızlar ilk aşamada sevmezler. Nerde daha kanka çocuklar var onlara ilgileri olur
Okudum şimdi attığın linkteki mesajları, evet orada soğuk yapmış. Uyicam enes demiş, birden mi uykusu geldi bu kızın, veya uyuyacaksa uyicam demesi lazım. İsmini kullanması bu kısımda saçma. Kızların çoğu bunu yapar, tripliysek veya soğuksak diyeceğimiz şeyin yanına onun ismini de yazarız, daha resmi oluyor
Hatta der ki seninle eskisi gibi uzun uzun konuşmayı özlemişim derdi geçen sene üniversite dersler felan konuşamadık pek yaz tatilinde uzun uzun konustuk baya bi seninle eski günlerdeki gibi konusmayı özlemişim demişti ve yazmasam 2 3 gün niye yazmıyorsun der bende sevdigini düsündüm bilerek kıskandırdı dün erkeklerin yazdıgını söyledi bende tek tek söyledim
Bir şeyler hissetseydi sen onu sevdiğini söylediğin zaman o da sana açılırdı. Ya hislerinden emin değil, ya da sadece arkadaş /yakın arkadaş olarak görüyor seni