5 yıllık evliyim daha önce de aldatıldım özür dileyip telafi etmeye çalıştı ama hiç güvenmiyorum ve 4 gündür bahaneler uydurup evden çıkıyor , aradığımda anormal hareketler sergiliyor.(hiç güvenmediğim arkadaşları ile beraber ) Eve geldiğinde ağzının alkol kokusunu ve üstünde farklı parfüm kokusunu yakalıyorum sizce aldatıyor mu?
Her insanın bakış açısı farklıdır bazı insanlarda ihanet olmaz sadık kalırlar tek 1 kişi ile yetinirler yuvasının yıkılmasını istemez ama bu dönemde çok aldatma oluyor ister adam olsun ister kadın 3. 4çocuğu olan bi anne kocasını aldatıyor 2022 den bu yana kadar 20 den fazla aldatmayı ben duydum genelliklede kadın aldatıyor duyduklarım tamam şimdi erkek aldatmıyor demiyorum zaten aldatma denince akla erkek aldatır onu biliyoruz ama bu dönemlerde bilmem nedendir hep kadınlar aldatır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Geçmiş olsun üzüldüm sizin adınıza ve durumunuza günümüzde aldatma ihanet vs olayları çok olmaya başladı allah herkesi islah ve ailesine sadık etsin
Amin 🥺 annesine sorsan oğlu yapmaz
Her insanın bakış açısı farklıdır bazı insanlarda ihanet olmaz sadık kalırlar tek 1 kişi ile yetinirler yuvasının yıkılmasını istemez ama bu dönemde çok aldatma oluyor ister adam olsun ister kadın 3. 4çocuğu olan bi anne kocasını aldatıyor 2022 den bu yana kadar 20 den fazla aldatmayı ben duydum genelliklede kadın aldatıyor duyduklarım tamam şimdi erkek aldatmıyor demiyorum zaten aldatma denince akla erkek aldatır onu biliyoruz ama bu dönemlerde bilmem nedendir hep kadınlar aldatır.
Bu konu uzar böyle cinsiyet meselesi değil ki karakter meselesi
Aynen öyle insanın karakteridir umarım yuvanız bozulmaz ve tahmin ettiğiniz gibi değildir inşallah
Yani huyu değişmez bekleme derim hata olur çekip git
takip et onu yuzde 99 durum tahmin ettigin gibi
Yapan yapmaya devam ediyor engelleyemiyorsun kendini
Bir kere aldatan bir daha aldatır çocuğun varsa zaten boşanmaman hem sana hemde çocuğa zarar ve evet aldatıliyorsun sanırım
Hayır çocuğum yok istemiyorum ben zaten mutsuzum
En mantıklısı eğer aldattığını kanıtlarsan nafakada alabilirsin
Evet onu yapmaya çalışıyorum bende
Aldatan hep aldatır çünkü bir kere o yola girmiş kabul etmek senin kararın ondan boşanmakta
Arkamda duran hiç kimsem yok nereye gidicem bilmiyorum ama böyle mutsuz yapamıyorum
Bende evliyim anlıyorum sabredicen o halde yaşlarıniz kaç
23 yaşındayım o da 27
15 sene daha böyle gider cocuk var mı
Hayır istemiyorum
ya da cocuk yap vur onun kafasına al maaşını ye bak keyfine
Bir işler ceviriyor o belli
Evet buldum 🙂 ortalığın içinden geçecem
Neyi buldun
Kadını
Tarot falı baktir şak diye çıkar ortaya
Güvenmiyorum öyle şeylere
Bende öyle düşünüyordum kadın şak şak şak hepsini söyledi