Aldatılıyor muyum sizce?

Bir adam instagramdan istek attı eşime. Bende kabul ettim. Tanışıyor muyuz dedim. Sonra adam engelledi bende engelledim onu. SORUM ŞU :bu adam 1 hafta kadar en engelli kaldı. İki gün önce instagram a bakarken bu adamın mesaj bölümünde önerilenler de en tepede olduğunu gördüm. Yani 1 haftadır önerilen kısmında yoktu. yeni göründü 1 hafta sonra. Baktım hala engelli. Bu adam önerilenler de ne niçin gelmiş. olabilir? 1 haftadır engelli adam neden önerilere düşer mesaj kısmında? yani eşim engeli kaldırıp sohbet edip yeniden mi engelledi acaba? Algoritma yı bilmiyorum yani. onu soruyorum. *****önerilenlerde bunu en tepede görünce engeli kaldırdım. Baktım takip et butonu görünüyor onda. Hemen engelledim yine hiç bir işlem yapmadım. Hemen baktım :önerilen lerden kalkmış. ********ertesi gün telefonu elime aldım bu adam mesaj kısmında önerilen lerde yine en tepede. ARKADAŞLAR Bİ AKIL VERİRMİSİNİZ. NEDİR BU DURUM.

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar. Ertesi gün yüne önerilere geldi bu. Yine kaldırdım. Bugünde sabah annesine temizliğe gitti. Ğlen gibi geldi. Baktım hesabına en üstte instagram kullanıcısı diye bişey var. Foto yok. Bem bunun engeli kaldırdım. Yüne baktım bu şerefsizin adı ve fotosu göründü. Sabah giç biley yoktu. Sizce yazışıyor larmı?
Aldatılıyor muyum sizce?