Sarhoşken mesaj atan eski sevgili adam olur mu?

Neredeyse sevgili olma yolunda gittiğim adamla konuşmayı kesmiştim. Nedeni başka kadınlarla konuşup tabiri caizse yavşamasıydı. O yüzden lafı uzatmadan kendisine ben konuşmak istemiyorum diyerek aramızdaki iletişimi kestim. hatta bi ara sosyal medyadan takipten falanda çıkmıştı (plajda bacak fotoğrafları falan atmıştım o da bu ne falan yazınca seni tam olarak ne ilgilendiriyor dedim ve beni takipten çıkarttı) gel zaman git zaman arada bir beni arayıp buluşmak istediğini emrivaki şeklinde söyleyip durdu ve ben de onun her gel dediğinde gelecek bir insan olmadığımı vs. Söylemiştim. sonra zaten aramayı kesti. Ardından iki hafta kadar sonra bana Instagram'dan (yeni açmıştı hesabını) istek attı. İlk başta sildim isteğini ama merak edip hikayelerine baktım. O da bana tekrar istek attı ve bu sefer onayladım. Hikayelerimi sadece ona açık yaparak atıyordum ve bir akşam onun r*kı masasında attığı hikayesine karşılık hikaye atmıştım. Saat gece 1 falandı ve bana yazdı "sen nasıl bir hatunsun lan" falan diye ben dalgaya vurdum sarhoş olduğunu tahmin ediyordum. Ses falan attı işte "ben belamı s*keyim sen çok güzelsin ama ben seni kaybettim" diye sesler atmaya başladı. Seni seviyorum falanlar havada uçuşuyordu ben pek bir şey demedim güldüm geçtim. Ertesi sabah merak edip yazdım iyi misin diye işte oradan başladı konuşma ve bana "olmuyor böyle oturup konuşmamız gerek " falan dedi. Ben de "ne konuşucaz ki alt tarafı aramızda olan iletişimi güzel bir şekilde bitirme kararı aldık" falan diye ben alttan alttan kinayeli laflar attım ardından bir konudan sonra ona "anladım" yazdım. O saatten sonra bana hiç yazmadı. yani özleyen bir insan o saatten sonra yazar konuşmak için bahane arar ne bileyim... Yaptığı hareketler bana hiç güven vermiyor (samimi hissettirmiyor) ne yapsam bilemedim pek erkek karakterinden anlamam bu da bir taktik mi emin değilim bişey yazarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden.

Sarhoşken mesaj atan eski sevgili adam olur mu?