Yeni iş yerimdeki ekip arkadaşımın bana olan ilgisi ne boyutta?

Merhabalar suanda nişanlıyım uzun bir birlikteliği var 2 yıldır nişanlıyım. 1 ay oldu bir işe girdim çalıştığım yerde ekip arkadaşım benden 6 yas büyük bana karşı tavırları konuşmaları bakışları çok değişik tatlı tatlı konuşuyor canım diyor espri yapıyor benimle uğrasıyor bana iltifat ediyor gamzeli diyor üzüm diyor civciv VS böyle seyler diyor gün içinde bana takılıyor ve benim nişanlı olduğumu biliyor ama bana karşı tavırları bu şekilde ben kötü bişey düşünmek istemiyorum bana nasıl yaklaşıyor anlamıyorum 1 haftadır moralım bozuk nişanlım beni çok kıskanıyor kıskançlık boyutu ciddi derecede yüksek benimde modum düşük ve iş yerindekıler farkında bana ilgisi olduğunu düşündüğüm çocuk bana Bi sıkıntın var neden böyle moralın bozuk benimle konuşabilirsin VS diyor saat kaç olursa olsun ara üzgünken mutluyken felan diyor diğer kişiler iş yerindekıler gruplaşıyor bu çocukta benden 3 ay önce başlamış bana kendini yakın hissetti sanırım aklıma kötüyü getirmek istemem ama durum bundan ibaret napmam gerekiyor acaba not! Nişanlım aşırı kıskanç küfür ediyor oradakilere kıskançlıktan gelip dik dik tutuluyor bundan dolayı kavga ettim ve aramız bozuk napmalıyım yardım edin ben mi yanlış anlıyorum sizce

Yeni iş yerimdeki ekip arkadaşımın bana olan ilgisi ne boyutta?