Ben hamile kalınca işimi bıraktım. Evdeyim. Eşim çalışıyor. Sabah gidiyor ben zaten akşamdan kıyafetlerini ütülüyorum kenara koyuyorum sabah kendi kalkıyor giyinip çıkıyor görmüyorum gittiğini. İşteyken anca kargosu varsa söylüyor. İşten çıkınca markete gireyim mi diyor her zaman sormuyor tabi arada bir. Onun dışında akşam geliyor yemek yerken hiç konuşmuyor , televizyon açıyor yatana kadar hiç konuşmuyor sadece izliyor. Bir elinde telefonla oynuyor. Akşam saat 11- 12 olunca yatmaya gidiyor bende uyuyorum o zaman konuşası geliyor. Normal mi bu durum?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen yakinlasinca uzaklasiyorsa demekki sogumus hamileliginden ya da korkulari var konus anlat kendini
Daha ne 5 aylık hamileyim. Ve onun çocuğunu taşıyorum. Hamilelikle ilgili olduğunu düşünmüyorum pek. Bana karşı hevesinin bittiğini düşünüyorum. Akışına bırakmış gibi.
Ozman onun yaptigi karaktersizlik ilginalaka hamile olunca kaybolmamali aksine daha artmali... gecmis olsun
Bence bormal değil eşim öyle olsa yatağa almam onu birdaha
kısaca aklı şeyinde olunca otomatik olarak seni hatırlıyor
Nor. al degill iliski icin yanaiyomu peki
Evet
Peki iliskide de mi ayni kendini dusnuyor
İlişkide bana önem gösteriyor. Kendi kafasına göre ilerlemiyor
Himmm anladimmm konusmayi dene iliski sirasinda boyle ilgilen hep benle de
Bir de çocuk yapmıyor musunuz böyle bir çiftler ikiniz de gebertmek lazım
Sen kendini boğarak gebert. Ne bicim cümle kuruyorsunuz? Zaten aşık olarak evlendik.
Belli ne kadar aşık olduğunuz adamın kendi sorumluluğunu alacak hali yok en de sen İngiltere düşesi gibi hamilelik tripleri yaİk sizin büyüteceğiniz çocuğa
Adam öğretmen , çocuk yetiştirmeyi senden iyi biliyor merak etme günde 300 tane çocukla uğraşıyor. 2.5 senelik evliyim hiç bir sıkıntımız olmadı bu sıralar böyle bir ruh haline büründü. Bir b## bilmeden ağzınızı açmanıza hasta oluyorum bende. Hadsiz şeyler
O kadar çocuğu eğiteceğine önce başındaki çocuğu eğitsin yani seni
Ben senin gibi cahil olmadığım için kendi kendimi eğittim şükür.
Ahdhd güleyim bari Sen ancak İngiltere düşesi gibi trip yaparsın sanırsın kral doğuracak o kadar güçlüysen iradeliyi sen bırakmasaydın işini
Beyinsiz arkadaşım takmışsın İngiltere'ye başka laf bilmez misin sen :) ben devlet memuruyum aynı zamanda sağlık çalışanıyım. Doğum iznine ayrıldım. Sen kasma kendini senden daha insanlar bu dünyaya yetiştirecek kapasitede insanlarız biz.
Yav he he belli asıl sen triplenip nazlanmaktan başka bir şey bilmez misin çünkü yaptığın anca onlara benziyor
Ayrıca 5 aylık hamileydi kimseye doğum izni verilmiyor troil yalancı seni
Ben 16 haftalık doğum izni kullanıyorum. Doktorum tarafından çalışmasında sakınca vardır raporu verildi. Acıyorum valla bu sitede boş boş işsizce dolaşıyorsunuz. Bir de millete salça oluyorsunuz. Acil tedavi diliyorum...
Yav he he uydur uydur ipadiz
İşine bak yaa gereksiz
Dilenciler elek satar kendi adını ile takar hayal kurup kurup uyduruyor garibim bir tarafından ne yapsın acıyorum sana
Aptal mısın? Durduk yere niye senin gibi canım soru atayım? Sen kendin gibi işsiz mi sandın beni? Aptalsın gerçi kusura bakma sordum ama. Seni inandırma gibi bir mecburiyetim yok. Zerre de umrumda değilsin merak etme.
Senin ne kadar kültürsüz seviyesiz biri oldu azdıklarından belli iki lafından biri hakaret senin gibi beyinsizin şeyinden çıkan çocuktan ne hayır gelir ki senin gibi bir zavallının büyüteceği çocuk ya uyuşturucu bağımlısı ya da katil falan olur
Keşke tanimadigin insanlara karşı sende hakaret ve argo içeren cümleler kullanmasan. Çok kıskanacagina git sende yap çocuk. Acıdım yalan yok. Günde bin tane hastaya umut oldum. Senden öğrenecek değilim çocuk bakmayı. Sen işine dön. Yazık kafana.
Hakaret eden sensin Ben sadece karşılığını verdim hastaları da böyle bakıyorsan vay hallerine zaten bir yazdığın diğer yorumda bir yazdığını tutmuyor uydurduğun her yerinden belli
Sen yazdığın yoruma bak önce. Her soruya böyle cevap veriyorsan bu sitenin en işsiz insanı olduğun belli oluyor. Ama senden çok var gerçi çok boş yapanla karşılaştım bitmiyorsunuz bir türlü yapacak bir şey yok. Kimsenin hayatını sorgulayamazsın , kimsenin de sana açıklama yapma mecburiyeti yok.
İşsiz olduğu belli eğer sorun terörün değilse vay kocanın haline almış eline telefon fittir fitre burada oynuyor nerede kaldı Senin evliliğin çok bilmiş hanım çok sorumluluk sahibi isen kalk kocanla ilgilen belli adamın niye böyle davrandığı
Sana kalmadı bu işleri düşünmek. Kendi işine dön.
Zavallı mahluk
İçim şişti ya , anladık en duyarlı sensin. Kendini bilmez
Ay hala yazıyor ya kızım sen eline telefon yapışık mı doğdun bu kadar işsiz misin
Normal değil tabi kaç yıllık evlisiniz
2.5 senelik
Erkekler genelde eşleri hamileyken ilgilenmiyor üstüne üstlük o zaman aldatırlar ama kaç aylık hamilesin
5 aylık hamileyim. Sıkıntımız yoktu zaten bana destek olan birisi ama bu sıralar kendi haline bürünmüş durumda
Gizli olmasanız 2dk olur mu ya da sorunu ben beğensem beni görürmüsün
Hiç konuştun mu kendisi ile
Konuştum. Bir şeyim yok , yorgunum vs diyor. Bende bir şey demiyorum tamam peki deyip geçiştiriyorum. Her defasında aynı cevabı alıyorum çünkü.
Muhtemelen hamilelikten dolayı ilgi azalmasi olmuş hani diğer türlü hayatınız ne durumda bilemem o sizin ozeliniz o açıdan bakmani degerlendirmeni öneririm yani cebremde gördüğüm evli erkeklerin genelinde bu durum var maalesef bende tuhaf karşılıyorum ama nasıl bir duygu bürünmesi anlam veremiyorum yani kişinin eşi hamile olunca gözüne hoş mu gorunmuyor ya da acaba bir şey olur korkusundan stres kaynaklı bilemiyorim ama bu hiç bir zaman ilgisiz olaca anlamına gelmemeli aksine daha çok ilgi göstermesi gereken bir dönem oluyor kadın hamilelik durumunda kendini daha çok yalnız ve değersiz dışlanmış hissedebilir o durumda daha çok ilgi gosterilmeli
Ondan ilgi beklediğini söylesen
normal degil
Evlenmeyin diyoruz