Eşim haftada bir eve geliyor ama benimle ilgilenmiyor, sorun bende mi evliliğimizde mi?

Arkadaşlar bazı şeyler çok gücüme gidiyor bu saatte buraya yazmak istedim henüz 6 aylık evliyim eşimi severek evlendim eşim asker. Eşimin ailesi eşime ev verdiği için altlı üstlü oturuyoruz ailesiyle.. Kocam asker olduğu için haftada 1 anca geliyor izin günlerinde eve. Bazen sabah gidip akşam geliyor o hafta bazen de 1 hafta hiç gelmiyor gemide kalıyor. Eşimin gelmediği zamanlarda kayınvalidemler ile bir yemek yiyip yatmadan yatmaya evime çıkıyorum üst kata. Eşimden çok ailesini görüp onlarla zaman geçiriyorum çok şükür aramız iyi beni kendi kızlarından ayırt etmiyorlar ama yerine göre ben de sıkılıyorum bütün gün evden çıkmıyorum eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum geldiğinde de al karını bi dışarı çıkart hava aldır gezdir cafeye götür vs onları da hep benim söylememle yapıyor aşkım bugün sahilde yürüyüş yapalım diyorum oturalım kahve içelim diyorum hep ben ben. Yoruldum.. Balayına bile gidemedik eşime sadece 2 gün izin verdiler onda da yılbaşında Antalya'ya gittik bu kadar.. Kocamı görememekten onu özlemekten belki çok sitem ediyorum ama kötü niyetimden değil eşimi seviyorum onu görmek onunla zaman geçirmek en doğal hakkım.. Ama bunları eşime söylediğim zaman şikayet ettiğimi hep bir şeylerden memnun kalmadığımı ima ediyor bu kafa yapını değiştir al işte 6 aydır şu kadar değişmemişsin hâlâ aynı devam ediyorsun bu gidişle gittiği yere kadar gider filan diyor.. Bugün aldım dışarı götürdüm yürüyüş yaptık ağzını bıçak açmıyor eşime diyorum hayatım canın bir şeye mi sıkkın ne düşünüyorsun diye soruyorum cevap vermeye bile tenezzül etmiyor kırk yılda bi kahve içelim dedim bu fiyata şu kadar kahve alırım ben kaç gün içerim diyor.. Eve geldik kaynanamlarda yemek yedik evimize çıktık geldiğinden beri telefonla oynuyor adam akıllı sohbet muhabbet yok uyuyor uyanıyor TV izliyor.. Az önce dedim ki benim hakkımda kötü mü düşünüyorsun dedim ben seninle ilgili bir şey düşünmeyi bıraktım dedi ben seni özlediğim için öyle sitem ediyorum dedim yaaa Allah aşkına bu saatte bunları mı konuşucaz ya diyerekten kalkıp gitti içeriye bu hareketlere anlam veremiyorum sürekli benim değişmem gerektiğini söylüyor sürekli benim bir şeyi anlamadığımı söylüyor suratıma ben de insanım yazıktır günahtır

Eşim haftada bir eve geliyor ama benimle ilgilenmiyor, sorun bende mi evliliğimizde mi?