Evlenmeden önce ve sonra neden hep çok farklı olur?

Evlenmeden önce çok farkliydim. Cok heyecanliydim. 3 dk bir sarilma opme kokla hissi gelirdi. Ona dokunurken sanki yeni bir ulke kesfediyormus gibi heyecanla gezdirirdim teninde ellerimi. Kokusunu o kadar ozlerdim ki, kokusunu Vakko dan satin alip bileğime sikip. yatarken de yastigima sikip hayallerle uykuya daldigim cok gecem var. Onun terledim diye cikardigi ve çantamda kalan tsortu yastigimin altinda aylarca koklamisligim var. Ellerini hic bos birakmak istemeyisim, vites degistirirken bile benim elimle birlikte degistirsin istegi.. en cok da boynundan opme hissi. Çok sıkmak istemedigim icin kendimi zor tutusum. Kacip kacip kenimi yaninda bulusum... anlata anlata bitiremeyecegim icin burada noktaliyorum. Simdi dogru durust bir sarilamiyor, goz temasi bile kuramiyoruz. 1bucuk yasinda bi oglumuz var. Onun da etkisi var tabi. Sosyal hayatimiz %3 %5 lere düştü. Ama evde de birseyler bekliyor insan. Mesela o gozler telefondan 3 saniye ayrilsa 3 saniye bir baksa eşine. Belki bi degisiklik yapmışımdır. Yok😦
Evlenmeden önce ve sonra neden hep çok farklı olur?