Merhaba üç aylık bir ilişkim vardı ilişkimiz gayet güzel gidiyordu ailelerimiz bile tanışıyordu biz hep evlilik planı yapıyorduk bu kadar kısa sürede birbirimize bağlanmıştık daha sonra tatil planı yaptık ve beğendiği kıyafetler vardı onları almamı istedi ben aldım Tatil masraflarını da kendisi çalışmadığı için benim karşılamamı istedi onu da kabul ettim ama ona aldıklarımın tatilden önce vermeyi düşünüyordum çok ısrar ediyordu ver diye sonra biz tartıştık benim de ailevi problemlerim vardı ve ben bu adamdan ayrıldım ayrıldıktan sonra tatilde iptal oldu ve ben yalvardım bana dön diye kendisi bana sen psikolojik destek al bana bence hiçbir şey almadım hayal görüyorsun seni bir daha görmek istemiyorum dedi ve bel altı çok ağır küfürler etti daha ayrılalı bir hafta olmadı aldıklarını mı göndereyim mi dedim önce gönder dedi sonra da mesaj attı dediki hiçbir şeyini istemiyorum hayatımda başkası var bu konuşmaları Görmesin dedi annem diyor ki o çalışmıyor onu hiçbir kız bakmaz sana yalan söylüyor dediği olmadığı için menfaati bittiği için başından seni atmaya çalışıyor Siz ne düşünüyorsunuz ben hala onu çok seviyorum onun için her şeyi yapmaya hazırım hatta büyüye inanmayan bir insan olarak büyü bile yaptırmayı düşünüyorum belki doğruluk payı varsa şu an her şeyi göze aldım ve çok acı çekiyorum lütfen benimle dalga geçmeyin acıyı çekmeyen anlamaz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış bir düşüncedesiniz size okadar şey söylemiş ardından hemen küçük bir bahaneyle ayrılmış sizden duygularınızla oynamış bunun farkındasınız ama yinede bunları düşünmek istemeyerek kendinizi motive etmeye çalışıyorsunuz bunlara inanmamaya çalışıyorsunuz her kim size ne derse desin bu kişi sadece duygularınızla oynamış falan siz yine iyi neden ararsınız buna inanmak istemezsiniz ama küçük bir ihtimal olsada dediklerimi dikkate alın bu kişi zaten sadece oynamış sizle ve sadece sizi kullanmış iyi niyetinizi yani bu yüzden böyle bir düşünce oldukca hata onun için herşeyi yapmaya hazırım falan bu kişinin onca şey dedikten sonra ardından hemen ayrıldıktan sonra böyle bir şey düşünmeniz size hiçbir şey kazandırmaz birşeylerin farkına varın ve bu kişiden uzak durun yapamıyorum seviyorum onu diyorsanız sadece kendinize yaparsınız ama ileride çok pişman olursunuz.
05 Yorumla- +1 yıl
Şöyle o gün annemle kavga etmiştik ve ben annemden şiddet gördüm Ona da bunu anlattım abartma dedi bana kolum dedim çok kötü ağırıyor çıkmamıştır kolun bir şey olmamıştır falan dedi sinir oldum. Çünkü annem koluma masa fırlatmıştı bir de neredeyse bütün ödemeleri bana yaptırıyordu o yüzden sinir oldum bir an çok doldum ve ayrıldım daha sonra onu çok sevdiğimi anladım bir gün sonra pişman oldum yeniden yalvardım ama sen çok yalancı bir insansın aldığın hiçbir şeye kesinlikle inanmıyorum hayal görüyorsun tatil için para ayırdığını da kesinlikle düşünmüyorum dedi çok fena küfürler etti baya tartışmalar yaşadık ama ben ona hiç küfür etmedim şimdi gelmiş dün bana diyor ki aldıklarını göndereyim dediğimde önce gönder diyor sonra da mesaj atıyor Kız arkadaşım görür bir daha bana yazma diyor senin gibi bana yalan söylemiyor diyor seni mi bekleyecektim hemen tabii ki de onu buldum falan diyor beni çok seviyor diyor ama kendisi ben seviyorum falan demiyor yani hayatında gerçekten biri var mı bilmiyorum bu kadar kısa sürede sevgili yapmış olabilir mi bilmiyorum o kadar kin ve nefret kusuyor ki bana
- +1 yıl
@Gizemşans Peki siz ne yapmak istiyorsunuz? sizi önemsemiyormuş bile bir şey olmaz falan demiş bunun farkındasınız sizi önemsemiyormuş bu kişi açık ve net haklı sebep aramayın bu konu hakkında çünkü bu konuda haklı sebep aranacak bir şey yok bu kişi zaten sizi sadece kullanmış okadar bunun farkındasınız ama farkında olmak istemiyorsunuz ve düşünmek dahi istemiyorsunuz bu kişi değil bir kızla 10 kızla konuşuyordur sadece sizle konuştuğunu falan sanıyorsanız büyük hata yapmışsınız nekadar inanmak istemesenizde gerçek olan bu.
- +1 yıl
@skarlet1997 Ufak sebepten ayrıldı diyorsun da biz bu insanla ailelerimiz tanışıyordu evlilik planı yapıyorduk bu kadar kısa sürede ve onun sonrasında çok iyi anlaştık ona vaat verdim tatil masraflarını karşılayacağım dedim 10.000 TL ayırıyorum dedim altı 7000 liralıkta neredeyse Trendyoldan Sana kıyafet aldım dedim bunların hiçbirini yerine getirmedim vermedim ona ayrılık mesajı attım çünkü ben de bunalımdaydım ailemden şiddet gördüm o da bu bunalımımı pek o önemsemeyince Ben bıraktım yani aslında pek basit de bir sebep sayılmaz ama her koşulda yanındayım sevgilin olsa bile dedim Sen diyorsun ki seni kullanmış falan ama kullanan bir insan sizce dün aldıklarımı vereyim dediğimde önce kabul etti sonra niye kabul etmedi git başkasına ver dedi ben bunu merak ediyorum
- +1 yıl
Peki haklı sebep aramaya devam edebilirsiniz ama ileride çok üzülürsünüz ben ne desemde haklı sebep aramaya devam ediyorsunuz ozaman bana söz düşmez iyi günler.
- +1 yıl
Yahu adam çalışmıyor işe gitmiyor diyorum şimdiki kızlar para yedirmiyor yiyor annem diyor ki hiçbir kimse bakmaz nasıl baksın kızım hayat pahalılığında diyor bu çocuğun işi yok kız istese de kızın babası vermez diyor Madem kullanmış beni de neden dün aldıklarımı vereyim dediğimde ki aldıklarım 10.000 TL’ye yakın tuttu önce kabul etti sonra başkası var diyip istemiyorum git başkasına ver dedi ve onca hakaret etti?
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Adamdan ayrılmışsın neye sebep bilmiyorum ve neden yalvarıyorsun sen ne dedin ki o küfürleri hak ettin ve hayatında hemen birisi olması gerekmez senden uzaklaşmak için yalan söylemiş olabilir konuyu tam olarak anlamadığım için tek taraflı bir şey olmaz sen bir şey yapmışsındır ondan öyle kötü söz etmiştir ama gerçekten ne olursa olsun kötü söz etmek iyi değil bunu kendine yedirebiliyorsan gece gündüz evlenince ağzına etsin dövsün sövsün hasta ol istiyorsan devam et sen kendini önemsemiyorsun ki büyüye inananda yapanda dinden çıkar bunu öğrenmiş olman gerekirdi bi konuş olmazsa bırak kaderine razı ol bazen hayırlı gördüklerimiz hayırsız olabiliyor013 Yorumla- +1 yıl
@yuppiyyyyask Ben bu adama tatil masraflarını karşılayacağım dedim sana beğendiğin her şeyi aldım internetten alışveriş yaptım dedim aldıklarımı hep istiyordu ben de tatilden birkaç gün önce vermek istiyordum kendisi de çok ısrar ediyordu sonra bir tatile üç gün kala annemle kavga ettik annem bana masa fırlattı ve omuzum çok ağrıyordu dedim ki omuzum çıkmış olabilir önemsemedi beni ve ben de çok kızdım ona Ayrıca ilişkimiz boyunca neredeyse Sürekli yedigimiz içtiğimiz her şeyi ben ödüyorum hatta bana diyordu ki annem memlekete gitti evime yemek göndersene ben bunlara çok sinir olmuştum ayrıldım sonra ayrıldıktan bir gün sonra çok pişman oldum barışmak istedim ve o da bana senin psikolojik sorunların var tatil parası ayırdığına da inanmıyorum bana Bir şey aldığına da inanmıyorum hayal aleminde yaşıyorsun diyip hakaretler etmeye başladı en sonda aldıklarımı göndereyim dediğimde de önce kabul etti sonra da hayatımda başkası var hem bana yalan söylemiyor dedi git başkasına ver ya da çöpe at falan dedi belaltı küfürler etmeye başladı
- +1 yıl
Nankörmüş hem parayı sen öde hem küfür etsin ve psikolojin bozuk desin ya bırak şunu ya dünya da erkek mi yok
- +1 yıl
Amaci kullanmak başka bisey değil salla gitsin böyle erkekten eş olmaz
- +1 yıl
Bazılarına ne yaparsan yap ise yaramaz iyilikten anlamaz sen güzel şeyler düşünürken o farklı düşünur emin ol kendimiz kadar değerli değiller bize bisey olsa onların umurumda olmayız konuşma tarzi bile seni kötülemek istiyor sen bu sözleri hak etmediysen bırakacaksin peşini değmez emin ol şuanda belki anlıyorum seni sonradan güleceksin bunun için mi acı çektim diye
- +1 yıl
Kötü söz etmesini bende anlayamıyorum ama karşımdaki bir insan beni anlamasa bende ederim istemeden hak ettiğini de düşünürüm erkekler genellikle iyilik yaptığında saf psikolojisi bozuk dngesiz muamelesi yaparlar bu da hoş bir durum değil senin için hayırsız belki kabul et
- +1 yıl
Şimdi bana hak verdin mi? Şunu sormak istiyorum sana sen amacı kullanmak diyorsun da ben bu insana dün aldıklarımı göndereyim dediğimde önce niye kabul etti sonra kız arkadaşım görmesin senin gibi yalancı değil falan istemiyorum git onları çöpe at bana aldıklarını istemiyorum falan dedi sence?
- +1 yıl
Ben yazdigini tam anlamadığım icin onu yazdım fakat onu savunmadim ama görünen o ki seni sevmiyor defolsun gitsin senden kıymetli degl
- +1 yıl
Ben de zaten o haklı demiyorum ama her iki insanda da hata olabilir ama ben bu ilişki de ileriyi göremiyorum seni resmen başından atmak istiyor kotu sözlerle sevmiyorsa zorlama bence ama benim görüşüm böyle erkek sevilmez
- +1 yıl
Erkek dediğin değer verir sever saygı duyar edepli konuşur anlar dinler
- +1 yıl
İnsanın aklına başka bisey gelmiyor sanki her şeyi yaptırıp sonra dan böylesin diye üzerine yürümüş doğru bir kelime olmadığını biliyorum ama gerçek bir şey Allah ıslah etsin bu insanları onlar da doğru insan bulamaz böyle kıymetini bilmesi gerekirdi ama bilmiyor demek ki sana göre değil belki de seni denedi aldı almadı ama bence kendisinin bozuk psikolojisi ne yaptığını bilmiyor
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum kafanda cevapsız sorular onunla konuşamadığın için insanların tepkisini merak ediyorsun ama öyle insanlarla konuşulmaz eğer doğru olsaydı bunları sana yaparmiydi Allah aşkına
- +1 yıl
Bende neler yaşadım ne söyler duydum da hala kendime yediremedigim şeyler var ama bak kafam rahat hiç değilse seni boğan şeyden uzak durursan kafan karışmaz rahat yaşarsın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle geçmiş olsun. şimdi herkes sana yazar senden yemeye çalışmış. Ancak seven insanın maddi konuda hiç bir şey gözüne gelmediğini bilmiyorlar boş ver. Bende zor zamanlar geçirdim. ayrıldım barıştım. çok kötü olaylar geçirdik. bende en son büyü yaptım. şu an birlikteyiz çok şükür. ailesi aramıza girerdi ayrılmamız için şimdi ailesini bile dinlemiyor.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaptırdım
Cevap sahibi+1 yılBi aileye. Ekledim seni
Cevap sahibi+1 yılYorumları okudum. cidden dediğim gibi yazmış herkes. maşallah
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
+1 yılAnnen doğru söylüyor menfaat iliskisi kurmus senle seni kendine iyice asik edip sömürmek istemis olmayincada yan cizdi uzak dur ondan derim sana anneni dinle her zaman pisman olmazsin
06 Yorumla- +1 yıl
İyi de menfaat ilişkisi kurmuş olsa ben dün bu adama mesaj attım sana aldıklarımı göndereyim mi dedim önce gönder dedi sonra da istemiyorum hayatımda başkası var hem senin gibi yalan söylemiyor beni de çok seviyor falan dedi kabul etmedi aldıklarımı gerçekten sence hayatında başkası olabilir mi bir hafta geçmedi de ayrılalı ve Bana nispet yapar gibi söylemiş gibi geldi ayrıca
- +1 yıl
Bir haftada olmaz belki daha onceden varsa vardir senin ne yalaarini gordude böyle konusuyor neden sana kizgin bu kadar birden bire ne olduda vaz gecti senden
- +1 yıl
Ben bu adama tatil masraflarını karşılayacağım dedim sana beğendiğin her şeyi aldım internetten alışveriş yaptım dedim aldıklarımı hep istiyordu ben de tatilden birkaç gün önce vermek istiyordum kendisi de çok ısrar ediyordu sonra bir tatile üç gün kala annemle kavga ettik annem bana masa fırlattı ve omuzum çok ağrıyordu dedim ki omuzum çıkmış olabilir önemsemedi beni ve ben de çok kızdım ona Ayrıca ilişkimiz boyunca neredeyse Sürekli yedigimiz içtiğimiz her şeyi ben ödüyorum hatta bana diyordu ki annem memlekete gitti evime yemek göndersene ben bunlara çok sinir olmuştum ayrıldım sonra ayrıldıktan bir gün sonra çok pişman oldum barışmak istedim ve o da bana senin psikolojik sorunların var tatil parası ayırdığına da inanmıyorum bana Bir şey aldığına da inanmıyorum hayal aleminde yaşıyorsun diyip hakaretler etmeye başladı en sonda aldıklarımı göndereyim dediğimde de önce kabul etti sonra da hayatımda başkası var hem bana yalan söylemiyor dedi git başkasına ver ya da çöpe at falan dedi belaltı küfürler etmeye başladı
- +1 yıl
Ya iste bak dedigim dogru bu bildigin senin duygularinla oynayip seni kullanmis kusura bakma ama dost aci söyler bunlar gercek bakti olmuyor birakip gitti yani seven insan gidermi bu kadar sen ona destek olmuşken sen onun istedigini yapmayinca bakti bu derenin suyu bitti baska kapiya yoneldi bazi seyleri anlamak zor gelir insana cunku sen asiksin kabullenemezsin ama gercekler bunlar
- +1 yıl
Yani öyle bir durumdasinki bazi gercekleri görmezden geliyorsun Şu an calismiyo olabilir sirun degil ama adamin istekleri hiçte normal değil belkide senden daha rahat kopmak icin iliskim var dedi olabilir bunlar
Geçmiş olsun bence unut üzülürsün. Ama illa o olsun diyorsan yardımcı olalım büyü ve fikirlerimizle
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yani tutarlı davranmamışsın kabul et. Bence bu saatten sonra güzel özür içeren bir mesaj at ve brklemeye çekil
012 Yorumla- +1 yıl
Nasıl tutarlı davranmadım anlamadım onun yaptığı çok mu doğru bir erkek bir kadından 10.000 TL tatil parası ayır der mi ya da Trendyoldan Pahalı kıyafetler beğenip bana bunları al der mi bir hafta önce yeni bir ilişki istemiyorum diyen adam hayatımda beni seven kadın var diyor senin gibi yalan söylemiyor diyor
- +1 yıl
Heracloss Evet bu konuda haklı olabilirsin çünkü kendisi bana defalarca yalancı dedi ayrıca şunu merak Ediyorum ben ona dön diye yalvarırken nasıl dedim hayatına üç günde yeni birisini alıyorsun beni çok seviyor dedi ama ben onu seviyorum demedi ayrıca senin gibi yalan hiç söylemiyor dedi bana defalarca belki de hayatına birini almadı bana nispet olsun diye böyle bir şey söylemiş olabilir mi sence?
- +1 yıl
Heraclos bana dün diyor ki bir de istersen kız arkadaşımla sana fotoğraf atabilirim diyor o kadar iğrenç küfürler yedim ki midem bulandı resmen bir de şunu merak ediyorum kusura bakma senide meşgul ediyorum Allah razı olsun yardımcı olduğun için ben buna dedim ki sana son mesajımı atıyorum ben seni hala çok seviyorum sevgilin olmasına rağmen her koşulda yanındayım insanlar seni üzerse çok kırarlarsa yaz bana ben senin her koşulda yanındayım bu kadar hakaret etmene Küfür etmene rağmen senin yanındayım sana aşığım dedim bu insan sence günün birinde bu mesajı okudu bu mesajdan sonra bu attığın mesajdan sonra bana duygulanıp döner mi
- +1 yıl
@Heracloss Dönme ihtimali neye göre yüksek? Onca hakaretten sonra döner mi? Bir de kızla fotoğraf atayım istersen dedi ona rağmen döner mi yani neyin fotoğrafını atacaktı? Ben buna en son şöyle bir mesaj attım hayatındaki insana saygı duyuyorum Seni bir daha rahatsız etmeyeceğim ama seni çok seviyorum ve sana aşığım ne zaman seni Üzerlerse yara alırsan her koşulda hep yanında olacağım sen bana onca hakaret etmene rağmen kapım sana her zaman açık falan yazdım sence böyle bir durumda bana yazar mı ya da bir gün nasıl olsa açık bir kapım var deyip döner mi?
- +1 yıl
Bir de şey dedi öyle bir şey yapacağım ki yakında öğrenirsin falan diyor bu ne demek anlamadım yakında duyarsın zaten falan diyor Şunuda merak ediyorum bu kadar nasıl bana kin kusa biliyor bu kadar güzel vakit geçirmiştik oysa annesi bile hala beni takip ediyor bu kadar mide bulandırıcı küfür eden bir insan nasıl donsun ki dediği olmadığı için mi acaba
- +1 yıl
Aynen katılıyorum sürekli bana sen beni bıraktın dedi zaten ben bitirmedim sen bitirdin ilişkiyi dedi sence açık kapı bıraktım ya her zaman yanındayım ne zaman istersen basar gideriz buralardan yine tatilimizi yaparız seni Üzerlerse ben seni dinlerim hep yanındayım falan yazdımya dün Bir gün gelmek ister mi bana
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk seni söğüşlemeye çalışmış, sen de ısrar ediyorsun paranı yesin diye.
03 Yorumla- +1 yıl
Senden daha iyi söğüşleyebileceği birini bulmuştur.
- +1 yıl
Yahu parası yok işi yok nasıl bulsun ayrılalı daha bir hafta olmadı bu devirde kızlar para yedirmiyor yiyor genelde bir de ben buna en son şöyle bir mesaj attım kalbini kırarlarsa canın yanarsa ben seni hala çok seviyorum her şekilde kabulümsün bana istediğin zaman dönebilirsin yazdım her zaman yanındayım yazdım sence bir gün döner mi
Geçmiş olsun canım önemli değil zamana ihtiyacım var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardımcın olsun
00 Yorumlabaykemal senden akilli
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çok acı çekiyorum lütfen bana destek olun ben de size dua ederim güzel yorumlar bekliyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım