Çok acı çekiyorum lütfen bana destek olun ben de size dua ederim güzel yorumlar bekliyorum?

Merhaba üç aylık bir ilişkim vardı ilişkimiz gayet güzel gidiyordu ailelerimiz bile tanışıyordu biz hep evlilik planı yapıyorduk bu kadar kısa sürede birbirimize bağlanmıştık daha sonra tatil planı yaptık ve beğendiği kıyafetler vardı onları almamı istedi ben aldım Tatil masraflarını da kendisi çalışmadığı için benim karşılamamı istedi onu da kabul ettim ama ona aldıklarımın tatilden önce vermeyi düşünüyordum çok ısrar ediyordu ver diye sonra biz tartıştık benim de ailevi problemlerim vardı ve ben bu adamdan ayrıldım ayrıldıktan sonra tatilde iptal oldu ve ben yalvardım bana dön diye kendisi bana sen psikolojik destek al bana bence hiçbir şey almadım hayal görüyorsun seni bir daha görmek istemiyorum dedi ve bel altı çok ağır küfürler etti daha ayrılalı bir hafta olmadı aldıklarını mı göndereyim mi dedim önce gönder dedi sonra da mesaj attı dediki hiçbir şeyini istemiyorum hayatımda başkası var bu konuşmaları Görmesin dedi annem diyor ki o çalışmıyor onu hiçbir kız bakmaz sana yalan söylüyor dediği olmadığı için menfaati bittiği için başından seni atmaya çalışıyor Siz ne düşünüyorsunuz ben hala onu çok seviyorum onun için her şeyi yapmaya hazırım hatta büyüye inanmayan bir insan olarak büyü bile yaptırmayı düşünüyorum belki doğruluk payı varsa şu an her şeyi göze aldım ve çok acı çekiyorum lütfen benimle dalga geçmeyin acıyı çekmeyen anlamaz
Çok acı çekiyorum lütfen bana destek olun ben de size dua ederim güzel yorumlar bekliyorum?