Kızlar benim durumumu yaşayanlar cevap verirse saçma sapan yazmayın öncelikle.
Şimdi biz eximle 4 yıllık bir ilişki süreci neyse ayrıldık 1 ay olcak ama 1 aydır hala sürekli kavga ediyoruz kendisi hala storylerime bakıyor çalma listemizi dinliyor hesabı aynı duruyor takipleşmiyor hiç karı kızla vs ve bana şey diyor işte hep ben düzeltmeye çalıştım biraz sen çabala artık bir şeyleri anlamanı istiyorum falan bi de çok farklı bir ego halinde böyle ben çabalayamam kızlar bilir ki o zaman cepte oluruz iyce ve daha çok kaçarlar şimdi benim amacım o beni özlesin değerimi anlasın bunun için napabilirim taktik verir misiniz lütfen
Şimdi biz eximle 4 yıllık bir ilişki süreci neyse ayrıldık 1 ay olcak ama 1 aydır hala sürekli kavga ediyoruz kendisi hala storylerime bakıyor çalma listemizi dinliyor hesabı aynı duruyor takipleşmiyor hiç karı kızla vs ve bana şey diyor işte hep ben düzeltmeye çalıştım biraz sen çabala artık bir şeyleri anlamanı istiyorum falan bi de çok farklı bir ego halinde böyle ben çabalayamam kızlar bilir ki o zaman cepte oluruz iyce ve daha çok kaçarlar şimdi benim amacım o beni özlesin değerimi anlasın bunun için napabilirim taktik verir misiniz lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
KIZLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN AŞIRI İHTİYACIM VAR
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayatına hic o girmemiş gibi yaşamaya başla
Ki unutulduğunu sansin nasil unutmuş hemende falan desin
Unutulduğunu sanarsa seni geri elde etmek için çabalamaya başlar
Bende onu dedim bana mal dedi
Çok aşırı rahat şey moodunda istesem barışırız o çabalasın falan moodunda 4 yıllık ilişki yani ne bu tavırlar herkes iletişim kurma özlemesine fırsat ver kendi noluyo olcak diyo
Sen onu demedin başka erkeği gözüne sok dedin
Sen dediğim gibi yapta onun rahatlığı bi bozulsun
Seni gerçekten kaybettiğini düşünsün
Peki nasıl kafamı dağıtabilrişm 4 yıllık ilişkide arkadaş çevrem falan bozuldu full evdeyim falan
Abi bir erkek için neden bütün çevrenizi bozuyorsunuz anlamıyorum ki
Erkek için bozmadım ya 4 yıl oldu büyüme çağı falan yavaş yavaş dağıldı çevrem işte üni için başka şehirlerdi vs arkadaşım var ama buluşup kafa dağıtıcak insan kalmadı
Kendin takıl abi o kadar güçsüz birisimisin kendi kendine yetemiyormusun çık dışarı al kahveni otur bir yerde iç yani
Çok doğru ama kötü hissettiriyor
Yapicak bir şey yok hayatinda her zaman her şey yolunda gitmeyebilir buda senin sınavın ama kimseyle birleşik değilsin bence bunude unutma hayatina yoluna bak bu veya başkasıyla ama kendinj bence güçsüzde görme
Açıktan okuyorum ondan işe falan başlıym diyorum bende
Ne iş yapmayı düşünüyorsun
İşte onu bilmiyorum baya düşünüyorum bi yol bulamadım hiç iş deneyimim yok 21 yaşındaym bi yerden başlamam lazm mcmdkxms
Garsonluk düşün ne bilim kendine güveniyorsan oda kendine
Değerin ne ki anlasın ya sende Allah'ın bi kulusun ondan bundan farkın ne yani.
4 yıllık sevgilisiyim ya hani
Abi siz erkekler ne malsınız bi de saçmasapan yanıtlar gelmesin dedim tavsiyen yoksa fazlalıkta yapma hadi işine
167 çıtır ince belli sarışın güzel ahlaklıym o maymun tipiyle bana dönmesinde kime dönsün
Gözüne sokarak başka bir erkekle konusabilirsin
Ahahah yok askim ilişki bitirir o saçmalama
Eee zaten bitmemiş mi
Ay erkekmişsin zaten bu kadar malca fikir bi erkekten çıkabilirdi
Sen geri dönsün köpek olsun mi istiyorsun
Tamamda neden hakaret ettin ki şimdi
Oturmuş çay içiyorum sana yardımcı olmaya çalışıyorum günahım neydi ki
Şimdi biz daha öncelerdede ayrıldık her seferinde özledi geldi affetirdi kendini ben asla süründürmeydi oydu buydu uğraşmadım ama kendisi egoya girmiş çabala biraz moodunda bende çabalarsam hem kendi değerimi düşürür hemde onun egosunu yükseltirim dimi sonuçta
Ondan diyorum ki kendi farkına varsın ilişkimizin kendi dönsün farketsin bunun için napabilirim
Sende kendini ağırdan sarmaliydin sen onu gözünde degerini büyüttün ve oda farkına vardı bunun onunds havalanmış yani umursamaz davransaydin her istediğini elde ettirmeseydin böyle havalara girmezdi bu saatten sonra bence umursamaz davranmisin görüldü at cevap verme yoksa böyle devam edicek kudurt yani
Bence mal olan bir adama göre uzun bir cevapti 😉
Tamam işte ben iletişime geçip alttan alıp ilişkiyi düzeltmek istediğim için tepeme çıktı iletişimi kesip kendime odaklanınca işey yarar mı yani bir daha iletişim kurmıym
Kurma tabiki işte cevap verme süründür yani