Lütfen yardım edin böyle bir durumda siz de aynı tepkiyi verir miydiniz?

4 senedir çıktığım bir sevgilim var. Beraber büyüdüğü kız komşusuyla çok yakınlardı. Bu durumda beni rahatsız etti. Uyarmasını istedim. "Mesafeli olalım" diye uyardı. Ama kız kale almadı ve hala sevgilimin kardeşi olduğunu düşündü. 2 ay ayrı kaldık. Bugün de sevgilim dükkanına gidip konuştuğunu ve kızın anlayış gösterdiğini söyledi. Bende kıza yazdım artık bu durumdan rahatsız olduğumu ve sevgilimle kardeş olmadığını idrak etmesi gerektiğini söyledim. Aldığım yanıt "ben onun ablasıyım, senin gibi çocuk zihniyetle uğraşamam yakın fotoğraflar çekilmemiz ve senin bunu yanlış anlaman senin kötü niyetli olduğunu gösterir. Sevgilinin annesine saygım var o yüzden seninle kötü konuşmucam, artık beni rahatsız etme" yazdı". Oysa ki bana anlayışla karşıladı demişti. Benimle komşu kızının böyle konuşmasına izin verdi yani erkek arkadaşım.. Fotoğrafları görseniz kızın göğsü bacağı hep sevgilime değiyor. Sizce kıza yazarak kötü mü ettim? Ben güzel bir dille anlattım ama kendisi bir an da çıkıştı. Kendisinin hala sevgilimin ablası olduğunu iddia ediyor. 2-3 yaş farkla kim kimin ablası, üstelik öz bile değil.. Yani erkek arkadaşım 4 yılı hiç etti. O kız şimdi gidip beni erkek arkadaşımın annesine kötüler mi?

Lütfen yardım edin böyle bir durumda siz de aynı tepkiyi verir miydiniz?