Selammms 🌟
Erkeklerde cilveli oluyor mu ayrıca? Bu soru için tekrar “soru” açmayayım :D

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
mod: :D
Selammms 🌟
Erkeklerde cilveli oluyor mu ayrıca? Bu soru için tekrar “soru” açmayayım :D

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬
mod: :D
İşve cilvenin bazı kadınlara doğuştan geldiği kanaatindeyim. Hani sert olmak istese bile beceremez bunu. Bazı kadınlarda serttir cilve yapayım derken, yapmacık olurlar. Kadın olsun, erkek olsun doğallık her daim iyidir.
dişli diyenlere inanma asla kendi kendine yeten kadınlara tahammül edemezler çünkü ezik hissederler ve o kadınlara bok atarlar asla değişmez bu asdfghj
hep kendilerine muhtaç olanları severler bu egolarını besler ama aynı zxamanda da bi iş yapmaya yardımcı olmaya gelemezler. ayak bağı gibi görürler ve dırdırcı derler.
kısacası onlara ezik rolü yapan dişli kadınlar lazım yoksa kimseyle yapamazlar
Her erkek sadece kendine şiveli kadın ister. Öyle uluorta şiveli kadın eğlenmelik olur onlar için.
İşveli*
Öyle okudum ben onu ya hsjah
Biliyorum canım ama herkes sen değil ki🤣😃
😅 haklısın 💕
Ben daha cilveyi nasıl yapıyorlar onu çözemedim ki tercihim olsun.😂
sjjsj vah vah yazasım geldi
Acıma bana djjd
Yok sadece yazasım geldi, acımıyorum shsj
Ok bye kdjd
Bye 😃
Cevap
38Cevap
Hayata karşı dik duruşu olanı tercih ederdim ben erkek olsam.
Tabii yerine göre cilveli de olsun 😀
Bende senin gibi düşünüyorum 😅
😀✌️🌸
@lotus-patra bende düşünücem
İyi düşün 🙂
o zaman sigaramı yakıp wc gidem bari.!
Biz bu gereksiz bilgiyi neden biliyoruz acaba?
yooo bu felsefenin taşıdır benim için vallah laf söyletmem. en iyi ve doğru kararları aldığın andır. kişisel özelliği var benim için , alınırım.
Bende ikiside vardı yinede olmadı çok takmamak lazım gelişigüzel yaşayın kxjxkxk
Aynen balım
💙
Nerde nasıl davranması gerektiğini bilen kadın ister...
Çok güzel bir cevap 👍
Cilveli olsun
erkeğin cilvelisi çekilmez i kulağına kulağına tuvalet terliği ile vurursun .
misal kerimcan durmaz gibi bişi olur . irrite eder insanı.
kadın ise işveli cilveli oynak aşifte ama zeki bunu yerınde doğru kullananı makbuldur.
https://www.youtube.com/embed/YKuICnYXgQcCilveyi sadece kendilerine isterler. Dişli halini de dışarıya karşı. Ortaya karışık diyelim.😃
Ortaya karışık yoksa?
O zaman da nefes alsın yeter😂
shsjs deme şunu 😂
Dedim bilemm😂
Bugun bisey okudum erkek namazında abdestinde olan Rihanna seviyor yazmislar asjsjsj
Şaka yapıyorsun hajdjsh o ne öyle :D
Valla bende baya güldüm asjs
Ama doğru yani :D tam isabet hajs
Dişil olmak cilveli kadınsı olmak değil miydi ben yıllardır yanlış mı biliyomuşumm
Dur :D : özetle burada dişli kadından kast edilen kendine güvenen, kendi ayakları üstünde duran, bir erkeğe ihtiyaç duymayan, birey olarak önce kendini düşünen, kendini bir ödül gibi düşünen kadınların erkekler tarafından tercih edildiğini anlatmakta.
Cilveli kadını anlatmaya gerek var mı? 😅
Ben ikiside değilim, en kötüsü bu :D ne cilveli olduğumu düşünüyorum nede çok dişli olduğumu, dümdüzüm hajdjaaj
Benimle ilişki yaşamadan bunu analiz etmen :D
😂😂😂
Hiçbiri de değil. Kadın nazik olmalı, oturmasını kalkmasını bilmeli, edebini korumalı vs. Tabi buna yakışır erkekte olmalı. İlgili olmalı, sevmesini bilmeli vs...
Ağır hatun seviyorum. Yeri geldiği zaman Çanakkale Savaşı'nda olduğu gibi cephede mermi taşıyacak, Anadolu kadını gibi olmalı kadın dediğin bana göre.
kimine göre kız olsunda diğerleri önemli değildir sjsjsj 😅🤣 neyse olgun, akıllı birini isterler daha çok 😄
O “kimileri” sopa istiyor hajdaj
🤣
kendi ayakları üzerinde dimdik durmayı başarabilen, kendini geliştirmiş olsun. cilveli de olsun, bakımlı da...
Her ikisi bir kadında olunca tam anlamıyla harika oluyor, İşveli cilveli yatakta vahşi bir panter olmalı
ya ben olduğum gibi sevsin işte neysem oyum. Sıfatlara giremem cilveliymiş, sertmiş, dümdüzmüş😁
Erkekler işveli, cilveli ve uslu kadın sever, tabi bunun yanı sıra kendi ayaklarının üzerinde durmalarıda artı puan kazandırır onlar için..
Cilveyi her erkek ister. Istemem diyen yoktur. Milletin icinde cilve yapsin istemez ama yalnizken cilveli olsun hanimi ister her erkek
Valla benim eski sevgilim çok işveli cilveliydi😂bense odunun teki..
😂😂 roller değişmiş ama bende odunumsuyum
İşve nasıl oluyor sahi 😂😂😂
Şöyle; kadınların ilgi çekmek, gönül çelmek için takındıkları hoş tavır, kırıtma, naz, cilve, eda. :D
Ohooo yok be ben yapamam
Hahahah yalnız değilsin
dışarda ciddi seviyesini bilen
evde erkeğini mutlu eden güzel oral çeken de olursa tadından yenmez :)
Dişli ve güçlü olup bakışlarıyla ateş eden kadınlar görmek mümkün.
Yatakta işveli cilveli süper olur bayan biraz nazlı olur erkek gibi olmamalı bence
Sadece ona işve cilve yapan ve tutuğunu koparan ayaklarının üstünde duran kadın isterler
Her erkek kendine münhasırdır. Genelleme hatalı olur
Erkekler işveli cilveli kadın isterler.. Ama yerine göre davranmasını bilmek gerek..
Dişli kadın yeri gelince cilve yapmasını da bilir. Tek seçeneğe bağlı olacağıma ikisi diyorum.
Şöyle kii sadece kendisine işveli cilveli dışarıya dişli isterler.
Sadece yatakta isterim.. En güzeli odur. Doyum olmaz :D
Türk erkekleri dışarıya aslan kendine kedi gibi ister kadını
Sürekli dişli dişli nereye kadar ben erkek olsam çalışkan ve güçlü kadınları tercih ederdim
hepsinin yeri ayrı. tekdüze olmamak lazım. bazı erkek dişli kadını elde etmeyi sever :))))
Yeri önemli her yerde boncuk dağıtan bir insandan herkes rahatsız olur.
Duruşu, düşünce yapısı, beklentileri, olaylara yaklaşımı ve kalitesi, cilveli ya da işveli olmasından çok daha mühimdir..
Her İki Kişilik.. Kimlik.. Özelliktende Bir Pok Olmaz... Ama Nazik Nezaketli Kibar Olup Noktayı Koymasını Bilirse Her Yönlü İşte O Nokta Küçüktür Ama Anlamı Çok Çok Büyüktür... de Suskunluğuyla Beraber
Yerine göre işveli cilveli yerine göre dişli tek tip insanı kimse istemez
Dişli kadini kimse istemez kolay kolay elde edemeyeceklerinide bilirler
Dişli derken şanzıman dişlisi falan mı :dd
shsjs hayır tabii ki :D
Evet erkekler de cilveli oluyor çoğu en kibar tabirle. Onlsr için cilveli olması ya da olmaması pek fark etmez kadının. Cunku...
Bizim trli erkekler cilveli ve götü dışarda olanı ister😂
ahaha ee ne anladık biz bu işten :D kendileri odunumsu ama
Ben kapalıyım hiçbir erkek bedenimi saçımı göremeyecek ve ben de istediğini bulamayıp gidecek ama ben allahtan hep en güzelini temizini istedim kim bilir rabbim bana ne nasip edecek
Umarım Rabbim güzel gönlüne göre birini nasip eder.. :)
Amin inşallah
Isveli ama kendine özel olani
Kendine özel olana 😅
Yazma anlayan anladı sjsj
ben yazayım mahallenin orpuısu olmasın diyoo kendisi
:)
Elde etmek istediği kadına taklacı güvercin gibidir
İkisi bir arada 😅
Dişli hatun severim. Ama dişli egolu degil
Ben ikiside olmayı nasıl başarıyorum
Yerine göre davranmasını isterler
Mantıklı ve akıllı olanı.. isterim
Çoğunluk öyle istiyor.
Yerine göre hareket eden kadın.
Cilveli dislilerle uğrasamazlar bence:)
İşve cilveyle etkilenir erkeklerin çoğu.
ikisinden de birer kaşık 😂💅🏻
Çok fark etmiyor onlar için 🤪
fark ediyor. cilveli olanları yeri çok çok başka
Hı tamam hepsinin yeri ayrı diyorlarmış 😅
yok yaa dişli istemem aman uzak dursun :D
Ortaya karışık. çorba olsun hepsinden biraz 😅
@Acid_Qeenn dediği gibi
Ne olduğu belli olmayan, değişik kadınlar
cilveli kadın nasıl oluyor?
Bununla ilgili bence yazacağım 😅
Deli dolu hırçın ve dalgalı 😂😎🤩
Cilveli yatakta işlemeli😏