çocuk yazdı bana ama çok soğumasın benden diye çocuğa çok soğuk soğuk yazdım ve muhabbetimiz bitti… napıcam? erkekler kapatılsın ya
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kafanin icinde eksik birsey var bence. B. oklu gururunuz yuzunden belkide hayat boyu mutlu olacak bir birlikteligi elinizin tersiyle itiyorsunuz , kizlarin cogu boyle bir sana demiuorum , akilli olun biraz , istiyorsaniznsoyleyin
ahshhshshs çok haklısın bu kaçırdığım kaçıncı çocuk sayamıyorum artık
Mevzu tam olarak ney biliyor musunuz, bakin sunu unutmayin, siz kendinizi onemli saniyorsunuz ama evlenene kadar onemli biri degilsiniz, 0 siniz etkisiz elemansiniz, biri size "selam" deyince "senin icin oluyorum bitiyorum eriyorum" demiyor sadece karsiindaki insana selam veriyor bunu unutmayin , hicbir artiniz ozelliginiz yok. Sadece bir erkegin karisi olan kadinin erkegi kolesi olur oda evinin icinde , bunu disari lanse etmez ne kadin ne erkek.
ne? pardon da en büyük köle sensin oğlum bu laflar ne? doğru konuş yedirmiyim bu lafları sana bu bir. ikincisi senin beyin kapasiten yazdıklarından anladığım kadarıyla baya bi eksik o yüzden sana ne yazsam da sen algılamayacaksın ama kısaca bi anlatayım. bir erkek ve bir kadın evlendiği zaman kadın onun kölesi değil yol arkadaşı olur ayrıca erkekleri üstün göremezsin siz kim oluyorsunuz? NE AYRICALIĞINIZ VAR? hani diyosun ya siz 0sınız diye ASIL SIFIR OLAN SİZSİNİZ TAMAM MI? şimdi o çocuk bana bir daha yazmayacak mı tamam okey yazmasın kendi keyfi bilir ahahah milyonlarca erkek var elimi sallasam ellisi sen neyin hesabını yapıyorsun boş teneke.. kadınlar hakkında da doğru konuş almiyim senin aklını
Bir daha okur musun yazdigimi ben kime kole olur demisim
Okuyup anladin mi? Erkegin karisina evde köle olur demek istedigimi.
S@laksiniz cunku, kendinizi bi cool bir sey saniyorsunuz boyle yaparken soguk davranmalar falan. Bi normal insan ol az ya ne gerek var boyle sacma sapan seylere…
diğer şekilde de siz uzaklaşıyorsunuz denendi emin ol
Yahu uzaklasiyorsa uzaklasiyor zorla olacak degil ya zaten. Adam istemiyorsa boyle yapip kendine cekmenin ne anlami var iyi bir sey mi yaptigini saniyorsunuz. Iliski, ask bu ne taktigi ne artisligi baska yerde olur bunlar ama iliskide degil.
Diger arkadasin dediklerine cok katiliyorum cok guzel anlatmis valla elinzdeki olani da atiyorsunuz sonra erkekler bize yazsin. Ben tam bu yuzden yazmaya da korkuyom iste cunku insan gibi karsilanmiyoz ki…
kardesim insan gibi yazıyorum konusuyorum bu sefer siz soğuyorsunuz. erkekler her zaman onları istemeyen sevmeyen kadınlardan hoşlanıyorlar bu bilimsel bir gerçek yani.. canım cicim yazarsam anında soğuyup gidiyorsunuz bizde ağırdan alıyoruz ama yine gidiyorsunuz.. korkak olduğunuz için muhtemelen
Boyle bir seyin bilimseli mi olur Allah askina kendine gel artik. Yok kendimi rahatsiz gibi hissediyom hosuma gitmiyor oyle sarkintilik yapar gibi yazmak. Dedigin gibi diyelim ama belli ki o da ise yaramiyor. Yahu soguyorsa soguyor sen anlamiyormusun bu isler zorla kandirarak olacak isler degil, istemiyorsa istemiyor zorla da olacak degil yaa zorla guzellik olmaz, kendinize gelince cok guzel savunmasini biliyorsunuz ama, sende anla o zaman bu sefer. Soguyor sevmiyor diye kandirmaca dolandirmalar nedir boyle yaa valla siz kizlardan sok uzeri sok yasiyorum kendinize gelin artik butun bu numaralar neyin nesi nicin…
ahzhhahahahshhs bu işlerde taktik önemli anlamıyo musun taktik yapan kazanır bu kadar basit
ben kazanamıyorum o ayrı konu neyse nasip ahahha
Hee aldatma da onemli o da bi taktik neticede yakalanmamak var isin icinde
ya ne alaka aaamm…kk
Iste senin bu dediklerin de ne alaka kendine gel artik…
taktik yapıcam diye ne hallere düştünüz. kendiniz gibi olun biraz
Soğuk insanlara hiç gelemem değersiz hissettirir yazmam
Kendi ellerinle yapmışsın bide biz erkekleri mi şuçluyorsun?
Doğru yoldasın devam et
O kadar da değil ya😊