Güncellemeler
+1 yıl
Evlenme dusuncesinde değil eksik olmuş
Erkek ya da kızlar kimseye güvenmiyor hele TC kizi direk tersliyor ya da kimse yok ben öyle değilim demesin kızlar paranın kölesi olunmuş ya da kötü çocukların artık bir çok erkek evlenme düşüncesinde ya da nafaka verme niyetinde değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Abi gerçekten güven sıkıntı çok fazla kadında erkek de evlilik de zor ama güzel bir şey allahh hepimize hayırlı eşler hayırlı insanlar nasip etsin
Öyle ama erkekleri bu hale getiren birçoğu kızlar erkekler artık aşka inanmiyor resmi kayıtlarda bile en çok kadınlar aldatıyor diyor ama işte erkek suçlu aman feministlik güçlü kadın
Lan ne alaka ne alakaaaa erkekse aldatıyor kadında eşitlik varya her konuda bunda da eşitler insanın içinde varsa her türlü yapar
Bazı şeyleri umarım araştırirsin şu an feministlik hat safhada şu an erkekte para olsun diyip kendinde bir şey olmayan kızlar aynı kafada ve İnanki çoğu böyle bak sadece araştır kızlar şunu anlamıyor erkekler nafaka vs evlenmek istemiyor kendine artık yatırım yapıyor 30 yaş ustune gelince bunu anlayacaklar çünkü iş işten geçecek
Bu yüzden ben de ileride yuva kuramamaktan korkmuyor değilim. Çoğu kız boş şeyleri seviyor.
Ya patır patır ilişki bitiren mi dersin ya çevremde görüyorum hepsi aynı para şan şöhret aman herşeyim lüks olsun ha birde para için evlenip nafaka alan tayfa erkekler artık evlenmek istemiyor çoğunluk cidden
Onları ben köle olarak görüyorum zaten. Zeka arasan yok. Herkeste de olmak zorunda da değil ama kendi ayakları üzerinde durup belli bir duruşa sahip olmaları gerekirken , dış görünüş , maddiyat gibi boş işlerle uğraşıyor. Kariyer odaklı iyi ki yaşamışım. İlişkim olmadı. Şükrediyorum desem azdır.
Ya ben ve birçok erkeğin isteği ne biliyor musun çocuk gibi sevilmek madiyyatsiz beklentisiz maddiyat dediğin bir şekilde olur calisilir evlenince ama şu an yok erkek ev araba olsun öyle gelsin e sen ben kızım bende bir şey yok dhdhshsh şaka gibi
Evet , maalesef ki bu tür isteklerde bulunanların sana gerçekten bağlı kalacağının , seni aldatmayacağının garantisi yok. İhtimal bana göre de sıfır çünkü anlayışlı olmayan bir kız asla karşısındakine bağlı kalmaz. Çeyizdir , düğündür , ev almadır , arabadır bana saçma geliyor bu tür şeyler. Önemli olan sevmek de işte değeri de kalmadı artık. Belki de bu yüzden hiç ilişki yaşamadım. Okulumu ve derslerimi düşündüm ki bu şekilde daha fazla mutluyum.
Senin gibi biri kaldı mı şok 😂
Yani aslında illaki vardır ama sadece kariyer odaklı sürekli yaşıyorum. Bu şekilde olan anlayışsız ve abes isteklerde bulunmayacak kadar onurlu ve kendi ayakları üzerinde durabilen , paragöz olmayan birisiyim diyelim. Bir çok kişi hala benim gibi düşünüyordur az da olsa. Umutsuzluğa kapılma :)
Yaşam varsa umut vardır elbet doğru zamanda Allah çıkaracaktır