Ayrılan bendim ama aylar sonra bana hakkını helal et diye mesaj attı neden sizce neden Benimş yokladı yoksa hayatında birimi var
sondada cıvıtıp gel bişeyler ısmarlıyım dedi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayrılan bendim ama aylar sonra bana hakkını helal et diye mesaj attı neden sizce neden Benimş yokladı yoksa hayatında birimi var
sondada cıvıtıp gel bişeyler ısmarlıyım dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Belki gıybetini yapmış olabilir sinir olup ya da birisine söylemiş olabilir sonra pişman olmuştur seni sevmediğini anlamıştır abartmaması gerektiğini bazen duygular geçici olabiliyor
Ne yazıkki
Yazık ki değil doğru olan da bu
Bazen insan ne yaparsa yapsın olmaz anlamaşamaz olmuyoaa yoluna devam etmek zorundadir
Ama en kötüsü de insanların gururuyla duygularıyla oynamaktır
Yanlış olan o duyguların gerçek olduğuna inandırtmasıydı zamanında hala aşamıyorum malesef😞
Bazen çok abarttıgimiz bir durum zamanla saçma gelebiliyor çünkü hayatta insanın kendisinden değerli bir şey yok bi bakiyo ki sağlığım için onu takmamaliyim
Evet söylediğinde haklısın bu da kul hakkıdır hiç değilse kendin sezip bıraktın pişman neden oluyorsun peki alışkanlık mı gerçekten aşk mı
Ne olduğunu bende bilmiyorum haklısın gidende bendim ama söyledikleri yalanmış gibi davrananda oydu beni gitmeye o zorladı keşke yapamayacağı hiç bir şeyi vadetmeseydi
Bende aynı şeyleri yaşadım o kadar zor bir durum ki resmen kandırıldım yani umut vermek yapcam tamam demek o kadar kötü söz ki olmayacaksa yapmayacaksan niye söz veriyorsun illa imzalaman gerekmiyor şu ağızdan çıksa mesaj bile atsan kul hakkına giriyor karşı tarafı kendine çekip sonra pat diye bırakıyorsun yere ben bisey demiyorum aynisini yaşarsa insan anlarmış
İnsanın içinde bi acı kalıyor yine de zaman geçse de
Bazen insan anlam veremiyor bütün bunlara acaba diyor ben mi abarttım çok değer verdim kendimi kaybettim değdi mi
Ne gzl anladın beni ama kötü olan bişey varsada hala gizli gizli bi umut beslemek ona karşı kendi içinde
Umarım birgün herkes yaşattığını yaşar
Değmedi 😞
Bu işler belli olmaz ne olacağı zaman gösterecek tabiki umut kesilmez
Ama her şeyi de kendisi de yaşasın anlamında değil
Kotu bir şey değil umut beslemek
Adam boşlukta. Can sıkıntısında seni değerlendirecek. Niyeti bozmuş 😁
Sonuç değerlendiremedi engelledim
Bence doğru olanı yapmışsın. Helal olsun. Çopu kadın dğşüyor bu tongaya. Sonda işi bitince yine ilişkiyi bitiriyor
Teşekkür ederim
Peki sen bi erkek gözüyle bakınca beni yokladığınımı düşünüyorsun yoksa gerçekten pişmanlıktan dolayımı
Bu sana ufak veya büyük bir sıkıntı vermiş. Pişman olmuş. Ya gerçekten helallik istiyor. Veya yaşadığınız veya sana yaşattığı şeyi tekrar yaşatmak istiyor
Evet haklısın
Helal ediceksen et ve söyle istemiyorsan görüşmek dsha bir şey yazma 🤷🏻♂️
Öyle yaptım zaten
Belkide vicdan azabı duyuyordur içini rahatlatmak istemiş olabilir
Bu ihtimal daha kötü insanlar çok kötü