Aldatan neden yalvarır?

19 yaşındayım hiç ilişkim olmamıştı, onunda aynı şekilde. İlişkimizin daha 15. Gününde beni aldatmış en yakın gördüğüm arkadaşımla. 3 ay sonra kendi itiraf etti. Ayrıldım peşimi bırakmıyor. Eskisinden nerdeyse daha bağlı oldu. Makyaj yapmasına izin vermiyorum. İnsta hesabını aldım, hiç bir erkek kalmadı. Her dediğimi yapıyo yani. Bi gün otururken ben dövme yaptırcam dedi. İsmimi koluna yazdırdı.(Ailesi çok muhafazakar ne yapıcak bilmiyorum) ileri gitme mevzusuna önem veren biriydi. (Aldatma olayında ileri gitme yok) beraber olduk. Ben en başta demiştim istemiyorum devam etmek diye kaldıramam dedim ısrar etti unuturuz diye. Yok dedim sen yaptıysan ben 10 katını yaparım. Önüme gelenle yatarım dedim. Kabul etti. Kızı seviyorum ama affedemiyorum. İlişkinin ilk 3 ay ki hâlime dönmek istiyorum. Çok bağlıydım haftanın 7 günü beraberdik, full eğlenirdik. Nasıl affedebilirim sizce.
Güncellemeler
+1 yıl
Eklemeyi unuttuğum bir kısım var. Bunları yaptıktan sonra psikolojik tedavi alcaksın dedim kabul etti. Borderline kişilik bozukluğu varmış
Aldatan neden yalvarır?