Evli ama mutsuz bir erkek ne yapmalı?

10 yıllık evliyim. İki kız evladım var. Ellerinizden öper. Yaşım 35. 4 yıl flört dönemimiz oldu. Evlendik. Ama tabiki evlenmeden önce tanımak ne mümkün. Evliligimde.. onun farklı..(flort ederken aşk ile kör olan gözlerim sebebiyle görmediğim yönlerini gördükçe) aşk hızla bitmeye.. sevgj hızla deforme olmaya başladı. Ona hissetirmemeye çalışsamda.. arada ters dusmelerimiz.. tartismalarimiz oluyor. Biraz sevgi.2 kızımın hatrina. mutlaka olması gerekir diye düşündüğüm saygı unsurunun itmesiyle giden bir evlilik haline donustu. Genelde idare eden.. görmezden gelmeye çalışan benimdir. Evliligimde mutsuzum. Dışardan bakan için bosanmamizi gereketirecek bir sebep yok. Biliyorum ki bir çok evlilik böyle gidiyor. Aldatmak asla yakışmaz. Ama inanın bazen yoldan cikmaktan korkmuyor değilim. İşin ilginci.. aslında benim için çok daha iyi eş adayı olabilecegini dusunsugum çok hanımı.. evlendikten sonra tanıdım. Gün geçtikçe onunla evlendigim için mutsuzluğun artiyor. İki kızımın hatrina ayakta kalmaya çalışıyorum. Sizce ne yapmalıyım.
Evli ama mutsuz bir erkek ne yapmalı?