Psikolojim bozuldu galiba?

Kısa bir süre görücü usülü evlendim istemeye geldikleri gün eşimle kafeye gittiktanışmak için ailesi ben daha kafede eşimle konuşurken bizi aradılar nişan yapıyoruz eve geldim nişan yaptılar aceleye getirdiler bende saf biriydim özgüvensizdim bir şey diyemedim nişandan sonra bana sehir dışında yaşayacağımızı söylediler yılda 4 defa ailemi görmemiçin göndereceğini söyledieşim tamam dedim kabulendim nişandan sonra sevmeye başladım kendim gibi merhametli iyi biri sandım ama zaman ilerledikçe her şey değişti evlendiğimiz gün huyları ortaya çıkmaya başladı sinirli kibirli egolu çok bilmiş biri ben baş edemiyorum resmen eziliyorum herşeyin onun istediği gibi olmasa benle tartışıyor beni kölesi gibi görüyor gel git yap et kalk lafımı ikiletme diyor sıra bana gelince benim istediklerim olmuyor söylediğimdede senle ben bir değiliz diyor onun karşısında sesimi edemiyorum bir şey diyemiyorum ona yapma dediğim zaman bana sen çok takıyorsun unut falan diyor aileme diyemiyorum üzülürler boşanma diye birşeyde bizim ailede yok her gece ağlıyorum ailemi özlüyorum göndermiyor eski hayatımı özledim ailem kardeşlerim yanımda olmayınca kahroluyorum korkularım artmaya başladı eskiden evde tek kalınca korkmuyordum şimdi evde en ufak ses gelince korkuyorum akşama kadar düşünüyorum psikolojim bozulmaya başladı ben ne yapacam kimseye anlatamıyorum bu hayata mahkum oldum ben bir ömür nasıl yaşarım
Psikolojim bozuldu galiba?