Sevgiline sorsana bu kim diye çekinecegin bir şey yok iki yerde nasıl oluyor da takip edebiliyor? Ayrıca sevgilin profilinde bir tarif baş harfi hiç bir şey yok mu sana ait
Yok canım benim ne kusuru ❤️ bana pek normal gelmedi şahsen tanımıyorum diyorsa eğer o zaman altında bir şey ara bence yoksa böyle bir şey tesadüf değil yani. Şuradan burdan tanıyorum arkadaşım falan derse o başka zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İnanılmaz. Muhtemelen bir flört var. Ben olsam yolardım.
Konuşmuşlardır bence de
Sevgililerdir ya da yakın arkadaş
Yakın arkadaş olsa bilirdim ya
O zaman sevgililer
Havada aşk kokusu var
Öf
Ooo sıkı takip başlamış sen hala uyu 🙈
Konuşmuşlardır bence de
İllaki konuşmuştur kız tiktokta nasıl paylaşımlar yapıyo ki
Hesabı yeni açmış daha bir şey yok
oradan konuşmak olabilir sonuçta ig çevrimiçi olduğun belli oluyor sana yazmazsa fark edebilirsin
Sanmıyom wp var
Riske alır mı numarasını ona vermekle şu an yenidir konuşmaları ayrıca seninle sevgili çocuk 😁
Başkasıyla konuştuğuna göre. Çokta tın değil mişim
Evet bence de senden korkusuna bunu riske alamazdı ama baksana gayet rahat ve bunu saklamıyor ilginç
Bilmiyorum tuhaf. Teşekkür ederim bu arada başını şişirdiysem kusura bakma
🙏
Estağfurullah ya ne demek yardım etmek istedim takılan bir şey olursa burdayım
Tamamdirrrr
Birbirlerini tanıdıklarını düşünürüm
Tanışmıyorlar. Yeni eklendi o kız..
Arkadaş olsa bilirdim. Arkadaşlarına lafım yok zaten
Onu geç, tanımadığı biriyle iki farklı platformda takiplesemez. Yeni tanışmışlardir senin haberin yok
Arkadaş değildir belki de
Ne o zaman 😩
Evet yeni tanışmışsrdır da. Sevgilisi varken neden başkasıyla konuşup tanışır.
Bak güzelim bu işte bir şey var o halde, kızın paylaşımlarına ve sevgilinin paylasimlarina bak bi ikisi de birbirinin herseyne beğeni atmış mi
Kız tiktok hesabını yeni açmış. İnsta hesabı gizli. Ama sevgilimin son fotosunu beğenmiş..
Yanlis anlama ama tiktok zaten iğrenç bir alan orada takılan birinden hayır gelmez
Gittiği şehirleri paylaşıyor sadece. Böyle saçma sapan videolar yok😄
Sevgiline sorsana bu kim diye çekinecegin bir şey yok iki yerde nasıl oluyor da takip edebiliyor? Ayrıca sevgilin profilinde bir tarif baş harfi hiç bir şey yok mu sana ait
Yok. Emin olmak istedim diye burdan sordum. Arkadaşlarım normal falan dedi. Kendimi paranoyak hissettim 😅 teşekkür ederim bu arada. Başını şişirdiysem kusura bakma ❤️
Soracam
Yok canım benim ne kusuru ❤️ bana pek normal gelmedi şahsen tanımıyorum diyorsa eğer o zaman altında bir şey ara bence yoksa böyle bir şey tesadüf değil yani. Şuradan burdan tanıyorum arkadaşım falan derse o başka zaten
Ortak arkadaşta yok ordan burdan
tanıyacağını pek sanmıyorum.. bana da tuhaf geldi. Çok sağooooolllll
Konuşuyolae
Off
Eyvah
Konuşmuşlardır diye düşünüyorsun sende?
Kesin
Öf
Of ya