Soru uzun biliyorum ama 2 dk ayirin lutfen?

sevdigim kizi trafik kazasinda kaybettim 3 sene önce mezarina gitmedim kabullenemedim gidersem basa donucem bunu bilitorum ozluyorum bazen ruyalarima giriyo hic huzurlu degilim sanki en degerli seyi kaybetmisim gibi geliyo bu durum beni sıtresli ofkeli yapti insanlara karsi cok saygisizim ama isteyerek yapmiyorum cok ofkeliyim isteksiz ozlemim cektigim aci ofkeye donustu bu durumdan kurtulmak istiyorum olmuyo sirf sinirim yuzunden arkadasimin kafasini masaya vurmustum bana dedigi lafta cok sigara iciyosun demisti sanane mk dedim bana hayat dersi vermeye kalkti toparlan gibisinden kontrolden cıktim ve insanlara cevremdekilere zarar veriyorum bu durum beni cok yoruyo isteksiz yapmam da ayri konu duzelme olasiligim falan var mı piskiyatriye gitmeyi denedim 3 5 seans baktim bi * yaramiyo gitmemeye basladim orada burada calisiyom aldigim parayi alkole falan veriyom kafam artik almiyo yasamakta istemiyom hayata baglayan biseyimde kalmadi napcam bilmiyom intahar etcektim onuda yapamadim öleb kiz arkadasim bana hayat yasamaya deger demisti zamaninda ondan yapmiyorum
Soru uzun biliyorum ama 2 dk ayirin lutfen?