Sevgilin tarafından duygusal manipülasyona maruz kaldığında bunu fark edebiliyor musun ve bu durumda tepkin ne oluyor?

Her konuda seni manipüle eden bir sevgili ile ilişki yürür mü? Tepkin ne olur?
20 EYLÜL 2022
Sevgilin tarafından duygusal manipülasyona maruz kaldığında bunu fark edebiliyor musun ve bu durumda tepkin ne oluyor?

Her konuda seni manipüle eden bir sevgili ile ilişki yürür mü? Tepkin ne olur?
20 EYLÜL 2022
Ben sevgilime bunu anlatırım öncelikle. Anlamıyorsa benzer tepkiler göstererek empati kurmasını sağlarım. Erkeğin üzerine giderim ben. Ağlamayan bebeğe süt vermezler ne de olsa tepkisiz kalamam asla içimde kendimi yiyip bitireceğime onunla paylaşırım. :))
Manipüle ediyorsa zaten sevmiyordur. Bir tatafın sevmesiyle de fazla yürümediğini çok sert bir şekilde tecrübe ettim zaten. He yok hem manipüle ediyor hem de seviyorsa o da artık başka bir boyuttur. Duygusal şiddete girer bence ki bir kadının duyguları en çabuk kırılan yeridir. Önce kabullenmeye çalışsa da fazla direnemez bence.
Hayır yürümez
İşim olmaz..
Cevap
14Cevap
Bu tarz bir ilişkiyi kimse yürütemez
Hayır yürümez
Bu saatten sonra zorlamam olacağı varsa oluyor bi şekilde zorlamamak lazım… olacak gibi olmasındansa olmaması iyidir… çokta ödün vermeye gerek yok bi orta yolu bulma çabası yürütmek için isteği yoksa… artık önce emek veren olmakta istemiyorum… güzel insanlar güzel adamlar…
Sevgilim hiç öyle olaylara girmedi, karakterine yapısına ters. Ancak biten evliliğimden alarm cümlelerini biliyorum. Bu yüzden imkansız neredeyse
Sevgili sadece yatak arkadasi degildir. Destektir kuvvettir arkadastir. Cesaretttir onu verebilendir. Seni asagiya cekiyorsa bi durup dusunmek gerek
Psikolojik şiddettir bunun adı kimseye yararı olmaz
Bu tür davranışlar sıkar yürümez her zaman sorun yaşıyorsan da yürümez.
çok vızıklayınca kafa kaldırmıyor artık.
cay var ıcerse , yol var giderse.
Yürümemesi gerekir
Zor tabi, yürümez..
Yürümez.. ben net yasamayi seviyorum.
Zor olur bence
Yürümez direk yol veririm
Şükür öyle biri değil olsa yürümezdi.
Hiç işim olmaz benim öyle şeylerle
Biter
Yol veririm
Yürümez.
Yürümez