Türk kelimesi bir terimden çok daha fazlası. Şehit kanılarıyla Türk adını almış bir devlete gelip, ay bir terim diye küçümseyemezsin. Ayrımcılığa bende karşıyım evet ama Türkiye tüm milletleri çatısında topluyor. Bu gücü de unutmayalım.
Saçma sapan kelime terimleri diyemezsin çünkü. Ne dediğine, ne yazdığına bu konuda dikkat et. Avukata falan denk gelirsen Türkiye ve Türklük hakkında aşağılar, küçümser gibi konuşmalar suçtur. Şikayet edilirsen ceza alırsın. Irka da, ülkeye de saygı duymak zorundasın
@Belebil lan ben zaten türküm niye aşağılayım iyi misin sen uqgrbdnqjwhd abi deliricem iq seviyen kac senin niye bu kadar ciddiye aldin tamam al vatani kurtarıldı. Takilmayin böyle seylere rica ediyorum bunlara takilacaginiza ulkemizde neler oluyor ona takılın bence. Ayrica topragimi vatanımı bende seviyorum ve MUSTAFA KEMAL ATATÜRK aşığı olarak onu temsilen vatanimi asla aşağılamam sacma sapan konusup asabımı bozma
@Belebil ya bi git karsima gecip sacma sapan duyar kasma beni burada bi vatan haini ilan etmedigin kalmisti. Tarih bilgisi konusunda eminim hicbi halt bilmiyorsundur zaten bilgin olsaydi boyle sacma noktalara takilmazdin ve emin ol ben senden daha vatanseverimdir. Tarih kitaplarıyla büyüdüm ben ve 6 yılımı neredeyse siyaset arastirmaya adadim yuz yuze gelsek soracagim sorularin 1 tanesini bile yanitlayamazsin o kadar uzaksin. Cahilligin zaten yazdigin şeylerden belli deminden beri dalgaya aldim ama senin su gereksiz ciddiyetin sinirimi bozmaya basladi once sen yazdiklarimi tekrar oku da ondan sonra bana ahkam kes simdi bu yazdigima da yanit vermezsen sevinirim.
Öncelikle tarih ve siyaset bilgim çok derindir :) hatta sözelim çok iyidir. Özellikle tarihi çok severim. Çünkü geçmişini bilmeyen bir millet, geleceğini inşa edemez atasözüyle büyütüldüm. Kendini ve düşüncelerini düşündüğün şekilde yansıtamaman benim problemim değil. Şimdi sen cevap vermezsen, ben sevinirim..
@Belebil niye bu kadar abarttın ki? yazıları okudum ve kız kötü bir sey dememis bence sen gereksiz bir tepki vermişsin bu şekilde ülkeyi kurtaracağını sanıyorsan buyrun apoculari devir :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aşk olduktan sonra tabi ki dengi dengine olur
Hiçbir şey olmaz sevgili olarak da birbirlerini bırakın evlensin
Bence sorun olmaz kürt kızları biraz daha güzel oluyor neden ise 😉
ırkçılık oluyor bazen bunu genelde turkler yapiyor. Kuzenimden biliyorum
Türkler :)) aynen
türk kelimesi bir terimdir ona takilma derim onemli olan benim burada ne anlatmaya çalıştığım bu sacma sapan kelime terimlerine takılmaktan vazgeçin
biliyorum
Türk kelimesi bir terim değil. Soyuyla sopuyla şanlı bir devlettir. Kürdü de, lazı da, göçmeni de bayrağı altınde toplayan yüce, ulu bir devlettir.
@Belebil efsoduyar
Türk kelimesi bir terimden çok daha fazlası. Şehit kanılarıyla Türk adını almış bir devlete gelip, ay bir terim diye küçümseyemezsin. Ayrımcılığa bende karşıyım evet ama Türkiye tüm milletleri çatısında topluyor. Bu gücü de unutmayalım.
@Belebil tamam da kardesim niye bu kadar yukseldin ben onu anlamadim :d burada kimse ayrimcilik yapmiyor hahebdbw hep bu anı mi bekledin
Saçma sapan kelime terimleri diyemezsin çünkü. Ne dediğine, ne yazdığına bu konuda dikkat et. Avukata falan denk gelirsen Türkiye ve Türklük hakkında aşağılar, küçümser gibi konuşmalar suçtur. Şikayet edilirsen ceza alırsın. Irka da, ülkeye de saygı duymak zorundasın
@Belebil saygı duyorum tabiki
Ama Kürt olarak Kürt şerden hoşlanıyorum
Kötü bir şey yazmadım :)
Irkcıyım dediysem de demek istediğim Kürt olarak Kürtler ilgimi çekiyordu
@Belebil lan ben zaten türküm niye aşağılayım iyi misin sen uqgrbdnqjwhd abi deliricem iq seviyen kac senin niye bu kadar ciddiye aldin tamam al vatani kurtarıldı. Takilmayin böyle seylere rica ediyorum bunlara takilacaginiza ulkemizde neler oluyor ona takılın bence. Ayrica topragimi vatanımı bende seviyorum ve MUSTAFA KEMAL ATATÜRK aşığı olarak onu temsilen vatanimi asla aşağılamam sacma sapan konusup asabımı bozma
O zaman kendini güzel ifade et. Türk adı, bayrağı kolay mı alındı da terim diyip geçiyorsun. Ülkeye ne olduysa her şeyi boşvermemizden oldu zaten.
@Belebil Türkiye vatandaşıyım tabiki de seviyorum ama ırkcılık yapanları insan ayıranları sevmiyorum.. ben çıkıyorum
@Belebil ya bi git karsima gecip sacma sapan duyar kasma beni burada bi vatan haini ilan etmedigin kalmisti. Tarih bilgisi konusunda eminim hicbi halt bilmiyorsundur zaten bilgin olsaydi boyle sacma noktalara takilmazdin ve emin ol ben senden daha vatanseverimdir. Tarih kitaplarıyla büyüdüm ben ve 6 yılımı neredeyse siyaset arastirmaya adadim yuz yuze gelsek soracagim sorularin 1 tanesini bile yanitlayamazsin o kadar uzaksin. Cahilligin zaten yazdigin şeylerden belli deminden beri dalgaya aldim ama senin su gereksiz ciddiyetin sinirimi bozmaya basladi once sen yazdiklarimi tekrar oku da ondan sonra bana ahkam kes simdi bu yazdigima da yanit vermezsen sevinirim.
Öncelikle tarih ve siyaset bilgim çok derindir :) hatta sözelim çok iyidir. Özellikle tarihi çok severim. Çünkü geçmişini bilmeyen bir millet, geleceğini inşa edemez atasözüyle büyütüldüm. Kendini ve düşüncelerini düşündüğün şekilde yansıtamaman benim problemim değil. Şimdi sen cevap vermezsen, ben sevinirim..
@Belebil niye bu kadar abarttın ki? yazıları okudum ve kız kötü bir sey dememis bence sen gereksiz bir tepki vermişsin bu şekilde ülkeyi kurtaracağını sanıyorsan buyrun apoculari devir :))
türkiye cumhuriyetinde bir çift daha evlenmiş olur
Kürt olabilir ama apoyu seviyosa olmaz
:)) yok ya daha neler
Nası
bende aynı fikirdeyim ama farklı …
aşk başka ama işte :(
Nası hani
Anlatamıyorum burdan ama sorun çıkaçak eminin
Ailem annem , babam abim Türk gibi ama ben Kürdüm
Nasıl yani cidden anlamıyorum bunnasıl karmaşa 😅
ben kürdüm.. rengine kadar. Oda öyle :(
Ailen türk sen nasıl kürtsün evlatlık mı
Evimizin içini hayal etmek bile istemiyorum 🥲
Neden
O her yere şimdi ah neyse
Ne
Nye şifreli konuşuyosun
Ailem Kürt değil gibi ama ben sapına kadar Kürdüm❤️
Kürdistanı mı destekliyosun
Hayır öyle değil ama kanım Kürt kanı
Nası ıluyo o
İnkar edemem kusura bakma
İsterse padişah ol
Evlatlık mısın
Hayır ya
E nasıl oluyo o iş
Ya boş ver sevme git ozaman !
Yazma bana
Öyle mi hissediyosun
Aslımı inkar edemem sorry
Ben onu Kürtçe sevdim !!!
Irkçı biri değilim
belli
Ne demeye çalışıyosun
Ya git
Yok bilmem ne lalalallalallalkdkskskksksksksk
Noldu
Ya boş ver hem böyle şöyle olursa olmaz vs bende istemiyorum vazgeçtim
Yazma bana daha fazla
Neden ki
Gittttt kendine Türk birini bul!
Kürt kızlaro daha çekici esmerler
sende malsın.. ben çıkıyorum
Niye ki
Bence kürt kızları çok güzel
LAN HAVRBDNAKWHSBBSJWJWD gumledim :d bu nasi muhabbet hahwvd adama ironi yapip durma burdakiler anlamiyo abisi
Duskdjkd
Hiçde bir şey olmaz heoimiz insanız a
Bir şey olmaz ki
devran
cCc TÜRKEŞ cCc
Ya bir :)
En sevmediğim YaZI!
Ben ondan vazgeçiyorum
Ne anlatıyorsun bacım sen
Neyse by
Ben ırkcıyım:)) neyse by
Yanlış ifade ettim kb Almanya’da yaşıyorum.. demek istediğim Kürt olarak Kürtlere daha yakın hissediyorum
Püü Irkçı mısın? 2012-3 te şırnakta askerdim. Sizin pkklı fareler iyi avlandı
Ben onları savunmuyorum..
Demek istediğim sevdiğim insan Kürtleri sevmiyor gibi hissediyorum
Öyle hissediyorum elimde değil
Ben sana öyle bir şey yazmadım ırkcı dediysem yanlış ifade ettim sorry:)
Neyse müzik dinliyorum..
hELinnnn❤️❤️❤️