ben de ondan hoşlanıyorum. hata maalesef onun çekingen oluşunda. bana yazmaya hep çekinirdi. arkadaşlarına beni tanıyınca soğur diye korkuyorum demiş. teneke kafalı onu ne kadar sevdiğimi bilmiyor. ben de ona açık açık söyleyemiyorum çünkü samimi olamadık bi türlü. velhasıl, bu çocuk başka şehire ben başka şehire gidiyorum. çok korkuyorum beni unutmasından. tatillerde yine aynı şehirdeyiz. onun dışında ben onun yanına gider gelirim sürekli. ama işte nasıl ileriye götürücem ya da o hala ister mi bilmiyorum napmam gerek
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar pozitif olur musunuz? enerji yayarak bu işi çözebiliriz hadi aslan parçaları yardım edin şu kardeşinize
Benden hoşlandığını bildiğim çocuk okul için başka şehire gitti artık çok mu geç?
Anası babası okumaya yollar ama kendisi ne derdinde yazık bu nesile ne hale getirdiler
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
tıp hazırlık öğrencisiyim Faruk, bu çocuk da lise aşkım anneme dahi anlattım. aşık olmanın nesi ayıplanacak bir şey? eski nesiller sevdiklerinden ayrılınca üzülmüyor muydu? aşk başarıya engel mi? ne kadar sığ bir yargılama bu
Leyla ela gözlü bir saçları bahtından daha Karay Boş ver be arkadaşım değmez Kimse İçin Üzülme ya Menemenin yanına bir de çay yap Ben de taze ekmek alayım verelim ekmeğe menemene yiyelim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Anası babası okumaya yollar ama kendisi ne derdinde yazık bu nesile ne hale getirdiler
tıp hazırlık öğrencisiyim Faruk, bu çocuk da lise aşkım anneme dahi anlattım. aşık olmanın nesi ayıplanacak bir şey? eski nesiller sevdiklerinden ayrılınca üzülmüyor muydu? aşk başarıya engel mi? ne kadar sığ bir yargılama bu
Kuş uçtu gitti Yapacak bir şey yok
YA VAAAR
Peki ne yapacaksın ne yapmayı düşünüyorsunuz efendim
bilmiyorum ama vardır bi şeyler belki çocuğu tehdit ederim "beni seviceksin oğlum" diye
😃😃😃😃😃😃😃
Sevgi aşk tehdit olmaz 99.000 Euro verirsen bu iş olur
99.000 eurom olsa okulu bırakır çocuğu da alır giderim buralardan oğlum
Bunu vallahi ya bir 99 milyon olsa da Zengin olsan kızım
bana ümit veriyor musun evinden mi aldırayım seni
Evde değilim ki aldıramazsın
Mi Hahaha hahaha hahaha
konumu tespit edip füze yolluyorum kendin kaşındın
Madem beni aldıracaksın bari bir sofrada hazırla da yemek yiyelim Karnım acıktı
Ya füze ucuna bir tabaktan Menemen koyun
Ondan sonra Yolla gelsin
Menemen nirde galdi
ben Leyla olmuşum adam bana menemen diyor valla polisi arayıp imdat diycem
Leyla ela gözlü bir saçları bahtından daha Karay Boş ver be arkadaşım değmez Kimse İçin Üzülme ya Menemenin yanına bir de çay yap Ben de taze ekmek alayım verelim ekmeğe menemene yiyelim
menemen karın doyurur aşk doyurmaz
Hah sonunda Gerçekten anladım tebrik ediyorum Bu arada ben çok acıktım ya bu bize niye gelmedi
füzemin pili bitmiş
yollayamadım
evet füzem pilli
Vallahi benim füzenin de pili bitti 😃😃😃😃yemek ver bana
Zamaninda olmadiysa daha da olmaz
ya hayır olur susun
Nah olu
terbiyesizlik yapma mert olur diyorum
Aglican sonra hayir olmaz sacmalama
ya mert dövüşelim mi illa
Oyle de aglarsin bilemedim
sen ağlarsın bu arada
Yav he
Soğuk su iç canım..
ay sen iç soğuk suyu hakan
Gel beraber olsun canım
Çok geç kalmışsın
o geç kaldı ben değil
Başkasına bak
yok bakmam
Mecbur bakacaksın
hiç de bile
Çok beklersin
Rakı ic
içmem
Wiski gider sana tatlı kiz
bi çay alırım
Evet
of bana tatlı yalanlar söyleyin bari
Kafa dağıtmak istermisn
evet, silahın var mı
Evet
Artık baya geç
valla günah benden gitti büyü yapayım da görün
😀😀 büyüylen kim mutlu olmuş ki sen olacaksın
ya her yol mübah her yol
Kesin olarak lanetlenmiş yol mübah ise eğer, buyur o yolda yürü sen 😀
ay her şeyi ciddiye alırsan valla çabuk kırışırsın relax ya tamam yapmıyorun büyü
Ben sadece doğal sevgiden yanayım hepsi bu
ben de doğal sevgiden yanayım her şey oldukça doğal zaten
Birlikte olursan ileri gider