Platonik aşka karşı düşünceleriniz neler? Bir kız bir erkeğe platonik hissediyorsa? Hoşlandığım kişi benden bir yaş büyük ve bu sene okuldan gidiyor. Ancak birkaç 1 veya 2 sene içinde ben de o okula gidebilirim. Sizce gidersem ne olur? Zaten tamamen platonik ve beni kardeşi gibi görüyor.1 yaş küçüğüm ama fazla küçükmüşüm gibi. Ama hareketleri çok hoşuma gidiyor, beni savunması, bana top gelince noldu diye ilk onun yanıma gelmesi falan...
Farketmesi için onun nazarında ''kadınsı'' olabilmelisiniz bir anlık için bile öyle düşünmüş ise ancak şansınız olacaktır. Bu kadınsı derken de vücut sergilemek değil kastım tavır hal konuşma mimikler ses tonu vs her şey olabilir. Size kardeş gözü ile bakmayacağı herhangi bir şey işte. :D
Bunda biraz da çok kısa olmamın payı var. (Ona göre :D :/ ) Ama yani arkadaşımın yanındayken beni savunmuştu falan arkadaşım da sonra ona "Ben anlarım sen ondan mı hoşlanıyosun?" falan demiş dolandırmadan direk *-* sonra oda dalga anlamında "He ya." diyerek gitmiş Beni savunması falan küçük kardeşi olarak görmesinden kaynaklanıyor
Münasebetsizlik? Fotoğraftaki ben bile değilim? Öğrenci olduğum için formalı bir şey koyma gereği duydum. Burada seçimim için çok az kaldı ve bir şey danışıyorum. Boş yorum yapıcağına az öteden uzar mısın?
En İyi Cevaplar