Selam ben asgerim dün saat 11-de eşime mesayiye kalacam ve merak etme diye mesajlaşdık
Benim işimi arkadaşım gece burada kalacam sen evine git dedi bende hemen arabamla eve gitdim anahtar işte kalmış bende bahcenin duvarından zıplayarak eve girdim
Gidib 2 çocuğum var onlara bakdım uyuyorlardi. Oda girince karım uyuyordu hemen kalktı duş alacam bana bornoz ver dedim bu zaman telefonunun yatakda olduğunu gördüm ve gizlice kendimle banyoya götürdüm.
orada whatcapla bir hastayla 4 dakika önce burdamısın yazmış o evet yavrum ne oldu yazmış sonra aramış açmamış.
Gelibbunların ne olduğunu ve bana cevap vermesiniz söyledim yavrularının canına and olsun ki ben onu tanımıyorum diyerek israr ediyirordu bense çok kötü dövdüm sonra babasını aradım ve gidib anne ve babasını evimize getirdim sonra kızının yapdıklarını onlara gösterdim. sonra evleeini uğurladım.
Sabah öylen ben yemek için eve geldiyimde annesi ile birlikde gelmişler. Günahının olağını ve onun yaşlı bir teyze olduğunu soylüyordu. Profil fotorafındakı oğlu olduğunu söylüyordu. Bense evden kovalıyordum bu zaman tesadüfen instagramına bakdım ve ona sevgi vidyoları ve canımlı konuşmalarını gönderdiyini gördüm. Hemen abisini aradım ve gelib benim evimden bunları götürmesini söyledim ve gelib apardı.
Şimdi bana çok yanlış yapdım beni çocuklarımız üçün af etmem için bana ve ablalarıma yalvarıyor. Kadaeşi 2 sinide öldürmesi için bana 3 gün ver yeter dedi. Yapacaq bir tip, kabadayının teki.
Ben onu çok sezdim. Fakat hiç bir zaman ihaneti kabullenib eve geriremem. Amma ihanete uğradığım için çok kalbim acıyor. 2 gündür hiç bir şey yemedim günlük 6-7 kutu sigara içiyorum. Sizce ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer