Mutlu olmak için sevgiliye ihtiyacım yok. Gel gör ki, insanlar ve duygular sanal değil ortam sanal.. Buluşmayacaksam, görüşmeyeceksem, koklayıp öpemeyeceksem sizin tabirinizle “sanal ilişkinin” Zaman geçirmekten, gönül eylemekten başka bir gayesi yok. Ama o zaman duygularında “sanaldır”. Ben ayrıştırmam ilişkim varsa, yanımda veya uzakta olması farketmez. Her şeyi yaşayabilirsin “gerçekten” dokunmak, dokunabilmek hariç..
Sanal ilişki seni anlıkta mutlu edebilir, sonsuzda mutlu edebilir. Bu bir nevi kumardır. Bunun sebebi ise yüz yüze görüşmediğin biriyle anlık mutlu olursun ve görüştüğün zaman seni beğenmez veya sen onu beğenmezsin ipler orada kopar. Real ilişkide böyle bir kumar yoktur çünkü birbirini tanıyan ve gören iki insan arasında oluşan bir şey olduğu için daha umut bağlamadan netice ortaya çıkar ve ilişkiye ona göre adım atılır.
O yüzden her zaman real ilişki tercih edilmeli. :)
Sanal ortamda rastlaşmak olabilir yine de sadakat ve güven kavramlarının yüzde yüz realiteye, gerçekliğe yoldaşlık ettiği bir aşk, sevgi en makbul olanı diyorum.
Real tabiki. Sanaldakinin senin dışında sevgili yapmaması imkansız hem dokunamıyorsun, temas yok. O seni sadece oyalar. Gerçek ahayatta olmalı herşeyi onunla yapabilmelisin.
Boyle sorular bir sevgilinin "mutluluk" getirdigi imasinda bulunur ama bir sevgili sadece mutluluk getirmez, bazen sorun da getirir, sorumluluk da getirir bunun bilincinde olmadan realde ya da sanalda mutlulu olunmaz ki yodacigim
Gözlerine bakmak Yüzüne dokunmak Elini tutmak Bunlar olmadıktan sonra. Zor bir hayat. Konuşulacak çok şey var aslında sayfalar yetmez yazmaya. Susmak en doğrusu bazen. Sessizliğe kafa tutar gibi.
Sanal sevgili gerçek bile değil😀 Dokunmadan hiç göz göze gelmeden sevgili olunur mu? İlişki uzak mesafeye dönüşse anlarım ama tanımadan görüşmeden sevgili olmak? Anlamış değilim.
İkisi de mutlu etmiyor 😂 Süreli düşünmekten kendimi yiyorum ve tabi ki sürekli konuşup mesajlasmaktan. Hiç gerek yok :D Ama Real daha iyi oluyor sanal pek gerçekçi değil.
Sanal aşk yaşamak aptallıktır. aklında bir karekter oluşturuyorsun. Ona hi besliyorsun. Aşk dediğin el ele. Göz göze olmalı. Acıyı tatlıyı paylaşmaktır
real neden biliyomusun? Bi insanı gerçekten seversen saçlarını okşamasını istersin ona sarılmak istersin ya da ne bilim kokusunu hissetmek istersin bu duyguları yaşamak gibisi yok bu yüzden real😋💗
Realin yerini hiç bişey tutamaz o kessin ama Realde söyleyemediğin şeyleri sanal sevgilide söyleyebiliyosun İkisininde kendine göre Yararı var ama Real her tütlü alır
Azeri güzeli, bazıları burada gönül eğlendirmeyi seviyor. Sanaldan görüştüğü insanlara gerçek insan gözüyle bakmıyorlar. Ve her türlü gönül eğlendirmeyi kalp kırmayı yapıyorlar. Herkeste o özveri yok
Tabi sanal ya da reel farketmez karşımda yanyana gelebileceğim bir insan görürüm ben. Nefesini hissetmek sarılmak yanaklarını sıkmak sanaldan mümkün olmuyor