Bekarlık sultanlıktır felsefesi, sevgililik ile de alakalı mıdır sizce?
Ben yokken daha mutlu olduğum zamanları da biliyorum. :) Ya siz?
#Ankaralı
#Aşkİlişkikeri

#Ankaralı
#Aşkİlişkikeri

Benim arkadaşlıklarım aşklarımdan daha önemlidir çünkü ilişkiler eninde sonunda bitiyor sevgili rolü farklı arkadaş rolü farklı, sevgiliyle kurtaramadığın şeyleri arkadaşınla el ele vererek aşabiliyosun bence arkadaşlığın üstüne düşün manita peşinde debeleneceğinize hem huzurunuz olur
Yokken, bir heyecan arıyorum sevmek sevilmek güzel duygular yaşamak istiyorum, özlüyorum.
Varken, istediğim herşeyi özgürce yaşayamamaktan kısıtlanmaktan kıskanmaktan yakınıyorum.
Yani durum berbat
İkisinde de mutlu olurum. Ama en çokta bu hayatı sevgilim ile paylaşmak daha iyi.
Aşk varsa mutlu olurum. Sevgiliye bağlamamak gerek..
Cevap
40Cevap
Sevgili gibi olmaya yakın olduğum biri oldu, onun dışında kimseyi o kadar yaklaştırmamıştım. Varken mutluymuşum, gerçekten.
Sevgili olmadan mutlu olmayı başarıyorsan ne mutlu.
Varken çok iyi oluyor ya. Gerçekten seviyorsanız her şeyinizde yanınızda, her saçmalığı birlikte yapabilirsiniz, sizi dinler. Tabi bu daha çok doğru kişiyle alakalı ama. Bak konuşurken yine özledim ya
Varken en azından benimle ilgilenen, dertlerimi paylaşan birisi oluyor.
sevgili olmaya karsiyim cunku cok sıkıcı olurdu hem ben kisitlanmaya gelemem bide hic yakisikli yokkk
yokken tabiki soru mu bu😂
naber lan gevsek diyesim geliyo butun erkeklere
sevgilimle daha mutluydum sanırım. Ama yapılan kavgalardan tartışmalardan dolayı baya gerildigim için yokken de baya mutluyum diyebilirim
Yokken ararız, varken şımarır ve üzeriz. İnsanoğlu çiğ süt emmiş derler ya öyle işte. Yokken iyiyim ama, en azından kimseyi üzmüyorum...
İki sevgilim oldu hiç mutlu etmedi mutlu etti mutluyum sandım yanildim..
Kendi kendime sevdiğim oldu çok mutluydum...
aslında yalnızken daha az mutsuz oluyosun sevgili çoğunlukla sıkıntı ama onlarsızda olmuyo nası yapsak
Varken daha mutlu olduğumu düşünüyordum ama şimdi farkettim ki yokken daha mutluyum.
Varlığı da dert yokluğu da ama tabi ki var olmasını tercih ederim.
Bekarlık sultanlık değil insanın birine ait olması çok güzel bir duygu
Valla en son ne zaman sevgilim vardı pek bir hatırlayamadım
Mutluluğu bir şeye bağlamamalı insan. Eğer bağlarsa, o olmayınca mutluluk yüzü göremez..
kendimle gayet mutluyum yalniw kiwiyle mutlu olacagima yalniz olayim daha iyi
Bu konuda kesinlikle katılmıyorum sana😒olmadığı zaman özlüyor insan, yanında olması daha iyi
Yokken daha mutluyum en azından ne yapacaksam tek başıma yapıyorum
Yokken tabi ki. Allah korusun.
Karşılıklı sevgi olmadiktan sonra tek tabancadan yanayım
Onunla mutluyum ama en çok da onun yaptığı yanlışlar beni üzüyor
Yokkenn sevgili dert demek 10 dk da bir aramak mesaj atmak demek yazmazsan aramszsan dırdır eder ve kavga çıkartır ama sevgilisi olmayanlar hiçkimseyş aramaz yazmazz sormaz ohh kafa rahat abii
Ben şundan eminim bekar iken hiç mutlu değilim bayağı zamandır konuştuğum da yok o yönden sevgili iken mutlumuyuz mutsuz mu? Bende çok merak ediyorum
😁😁
İkisinde de mutluyum.
galiba yokken daha mutlu olduğumu fark ettim çünkü kavga oluyorsa günlerce huzursuz oluyorum vs
sevgililiğin ilk dönemleri, yalnızlığında dertsiz tasasız dönemleri güzeldir
kişiden kişiye değişir herşeyi beraber paylaşacağınız birinin olması kadar güzel bişey olamaz
Sorun yok neysem oyum oyuzden olsada olmasada mutluyum 🙂
İnsanın kendisini seven birisinin olması bazen güzel ama doğru kişi olması gerekli.
İnsan sevdiği kişi ile olunca mutlu oluyor bekarlık sultanlıktır falan bence boş muhabbet
Varlığı dert yokluğu ayrı dert
Sevdigim beni severken mutluyum.
Mutlu olamıyorum artık
Varken daha mutluyum
Valla ne yalan soliyim yokken 😍😂
varken daha mutluydum
Yokluğuna alıştım varlığını bilmiyorum
Hicbir zaman mutlu degilim.
Kimse olmadan da iyi mutlu oluyoruz sanırım 😒😒
İki türlü de mutsuzum
Yokken bana göre😊 daha huzurluyum
Bekarlık sultanlık 😂😂